ne yapabilir nasıl davranabilirim kararsızım...

konusun,
bolca konusun,
sen sunu yaptin ben bunu yaptim diye degil,

ben boyle hissettim, boyle hissediyorum,
gelecekten bunu umut ediyorum,
soyle bir hayat istiyorum,
...
diyerek,
hisler uzerinden.
sevgilisiniz siz, is arkadasi degil, aldim verdim sayasiniz.
birbirinize hissettirdikleriniz onemli olan

Zaten aldim verdim gittim diyerek cözüm bulmuyorum ki.. hissetiklerimden bahsediyorum sadece söylemek ve destek almaya calistigim konu sanirim anlasilmadi.
Ben kendimi geri cekigim icin eskisi gb üstüne düamedigim icin ara ara huysuzlasiyor bende tekrar eski hallere dönmemek ipleri tekrar eline vermemek adina biraz kendime frenlemeye dediklerini yapmamaya calisiyorum.

Hislerim onunda bana hisleri ve emeklerimiz olmasa bu iliski bu zor zamanlardan gecip hala devam etmezdi. Simdi hakkinida yiyemem sadece tekrar iplerin eline gecmesini istiyor sorunumuz bu

Benim en cok yenik düstügüm yer benim yuzumden iyilesme suresi uzadigi icin fazlasiyla vicdan yapip herseye evet dedim mesele sorun bu bende artik böyle devam etsin istemiyorum. Bazen kendime yenik düsüyorum sanki yapmazsam iyilesme gelmesi kavusmamizi etkileyecegini düsünüyorum cünkü hala vicdanen kendimi sorumlu tutuyorum

Benim turkceme degil konuya yorum yaparsaniz sevinirim ayrıca yorum yapmak zorundada degilsiniz klavye sorunum var.

konunuzu düzenlemek istersiniz belki diye söyledim. siz bilirsiniz.

Sizin için sorumsuzluk olabilir aklinca benim yanima gelmek istedi maalesef durumu dahada kötuye gitti bunu bilseydi yapmazdi sanirim.

siz bunu romantik falan buluyorsunuz sanırım.

benim için sorumsuzluk. yaş kaç bilmiyorum ama böyle bir insan henüz olgunlaşmamış insandır.
hastanede iken ne yaşadınız da yanınıza gelmesi bu kadar acil oldu?

siz farklı seçenekler umuyorsunuz ama dünya baştan keşfedilmiyor maalesef.
ya değiştirmeye çalıştıkça, kabullenmedikçe huzursuz olup eninde sonunda ayrılacaksınız
(muhtemelen terk edileceksiniz);
ya taviz vere vere kendinizi tüketip mutsuz olacaksınız ama devam edeceksiniz.

şimdi siz ayrılmayacakmışsınız. neden? eteğinizde 2-3 çocuk varda baba evine mi dönemiyorsunuz?
ayrılmamanın sonu genelde 6-7 yıl sonra bu hale geliyor, haberiniz olsun .

niye birbirinize gem vurup, iplerle yönetmeye çalışıyorsunuz ki? ne biçim ilişki anlayışlarınız var. normal ozgur karar verebilen, kişilikli insanlar olun yeter. kimse kimsenin ipini tutmasın.

niye birbirinize gem vurup, iplerle yönetmeye çalışıyorsunuz ki? ne biçim ilişki anlayışlarınız var. normal ozgur karar verebilen, kişilikli insanlar olun yeter. kimse kimsenin ipini tutmasın.
Nasıl insanlar olup olmadigimizi bilmeden bi sorundan bahsettim diye kişilige vurmadan yorum yaparsaniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…