ne yapabilir nasıl davranabilirim kararsızım...

İlişki dinamiginizde bir sorun var çocuğunuzdan bahsediyor gibisiniz.

Sen hiç taviz verme hasta olsada iyi olsada ,yada güzelce konuşun inada bindirir gibi değil illa birinin isteği olmak zorunda değil yani orta yol bulunur

türkiye’de yaşıyorsanız da türkçeniz böyleyse sizin herhangi biri ile anlaşmanız mümkün değil.

konuyu anlayamadım ben, tek tavsiyem hastaneden kaçacak kadar sorumsuz bir adamla asla gelecek hayali kurmayın

Benim turkceme degil konuya yorum yaparsaniz sevinirim ayrıca yorum yapmak zorundada degilsiniz klavye sorunum var.

Sizin için sorumsuzluk olabilir aklinca benim yanima gelmek istedi maalesef durumu dahada kötuye gitti bunu bilseydi yapmazdi sanirim.

Bir ilişki bir kere bozuldu mu birdaha asla eskisi gibi olmuyor ne yazık ki bunu çok deneyimledim Tabiki ayrıl demiyorum ama boşa kürek de çekme. Sevgilini şimdiki haliyle kabullenip ilişkini devam ettirebilirsin sadece

İyi de adamın özü neyse eninde sonunda ona dönecek elbet.

Taktikle kimsenin kişiliğini şekillendirebileceğinizi sanmam.

Ayrıl git dememizi beklemıyorsan, yaptıklarına göz yumacaksın mis gibi ilişkine devam edeceksin

Üzülerek söylüyorum ki hep böyle devam edecek alışmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…