çok üzüldüm yaa
herhlde bizim altta olsa sürekli aşagı sarkar vaziyette geçerdi günümm ..ama göz yummayın yazık kuçuya ..
gidin bi şekilde söyleyin olmadı bakcaksanz cidden size bıraksınlar alacakları zaman alsınlar..
aç susuz güneşn altnda nsı bırakılır.madem sevmio ( ki seven insan buna gözyummaz öylece bırakmaz) neden getirp balkona süs yapmş ...pff
ayrıca tebrk ederim kendi adıma teşekkür ederim duyarlılılgnz için
Öncelikle sizi duyarliliginiz icin tebrik etmek istiyorum. Cogu insan kafasini cevirir bu tür seylere.
Arama motoruna "Sahipli Hayvana Kötü Muamele" tarzinda birseyler yazarsaniz karsiniza cesitli dilekceler cikiyor.
Alternatif olarak Haytap gibi Hayvan Haklari federasyonlarinla baglantiya gecebilirsiniz. Size özel mesaj olarak Haytap'in bir yetkilisinin F... profilinin linkini gönderiyorum.
Balkondan plastik kova gibi bişeye ip bağlayıp su indirsem diyorum. Haneye tecavüze falan girerse, haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum. İçin ilginç tarafı evimiz bahçeli.Ev sahibinin kendi köpeği için yaptığı kocaman telle çevrili, kulübeli yer var bahçede. Şimdi kimse kullanmıyor.Ev sahibimiz oraya koymasını teklif etmiş taşınmadan önce.Ama kabul etmemişler.Yok biz oraya koyamayız demişler. Keşke oraya koysalar. Ben hergün yemekte veririm su da gezdiririm de.
özel mesaj kutumda f.... adresi yok.Ama gmail adresi var.Oraya mail attım.Bulunduğum il küçük bir il. Burda hayvan koruma derneği adına pek bişey yok. Bulunduğum ilin hayvan koruma derneği temsilcisinin f.... buldum akşam. Mesaj gönderdim.Ama cevap yok.
ya içim parçalandı yazıktır günahtır,sizde bu günaha ortak olmayın,ne olur kurtarın köpeciğiiii( aklıma birşey geldi ,acaba birgün hoşgeldine evlerine gitseniz, köpeği ilk defa görüyomuş gibi yapıp sevseniz, sonra bizim evde kemik vardı bir koşu getirim deyip eve gidip daha önceden hazırladığınız kemiklerli getirseniz, kemiklerden sonrada susamıştır bu deyip su işinide halletseniz ,sonra laf köpekten açılmışken bakımını sorarsınız ,evinizin önünde ki kulübeden bahsetseniz olur mu , belki bu şekilde birşeyler olur,tüm yorumları okuyamadan yazdım ama aklıma ilk böyle bir çare geldi
Öncelikle sizi duyarliliginiz icin tebrik etmek istiyorum. Cogu insan kafasini cevirir bu tür seylere.
Arama motoruna "Sahipli Hayvana Kötü Muamele" tarzinda birseyler yazarsaniz karsiniza cesitli dilekceler cikiyor.
Alternatif olarak Haytap gibi Hayvan Haklari federasyonlarinla baglantiya gecebilirsiniz. Size özel mesaj olarak Haytap'in bir yetkilisinin F... profilinin linkini gönderiyorum.
Gündüz evde herhangi bir yaşam belirtisi yok. Zaten evi tuttukları 4 ay oldu ama ilk 2 ay kimse uğramadı. Taşındılar ama hiç kamyon yanaşmadı kapıya.Son model storlar var.Aydınlatmalar var ama camda hala KİRALIKTIR yazısından kalan bantlar duruyor.Cam silmediler. Bizim evde ses çok duyulur. Özellikle gece sifon çekme sesi yada aşağıdan çeşme açıldığında su borularından ses gelir.Anneminde dikkatini çekmiş hiç sifon çekilmiyor yada çeşme açılmıyor. Her gece 23:00 yada 24:00 gibi geliyorlar.Gelir gelmez erkek olan şahıs 5 dakika bahçenin oraya çıkarıyor o kadar.
ben son yaşadığım olaydan sonra haytapa güvenmiyorum. araba çarpan bi köpek için f hanımla diyaloğa geçmiştim. olaylar büyüdü de büyüdü. kim gelecek kim götürecek derken 6 saat sonra geldiler. sonuç zavallı köpekçik arka bacakları felç olmasına rağmen 2 gün sonra uyutuldu sebep olarak da nefes almada problem vardı kriz geçirdi denildi. tabi sorumlusu kim bilmiyorum. o gün baya olarlar olmuştu. haytap dan mı başka bi dernekten mi geldiler emin olamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?