Ne yapabilirim? Sinirden deli oluyorum.

Kuçu kuçu onların. Çünkü ev sahibine taşınmadan sormuşlar. Köpeğimiz var sorun olur mu diye. Bir de geçen gece kavga ettiler ço. Kadın beni buraya getirdin kendin geziyorsun falan diyordu.Telefonla arıyorum gün içinde açmıyorsun diye bağırıyordu.Ya kadın inat yaptı köpekle ilgilenmiyor ya da evi terketti.

Köpekten önce ciftler beni düsündürürdü :44: iki aydir dogalgaz baglatmamalari garip.
Evi acaba sadece garsoniyer vb. seyler icin kullaniyor olmasinlar?
Gerci kullansalarda onlarin sorunu ama yinede garip geldi.

Köpekc icinde ayrica üzüldüm, insaAllah biran önce bu insanlarin elinden kurtulur.

Öncelikle insanda vicdan merhamet olmalı biraz ikisi kötüde olsalar o köpeğin suçu ney?Bakamıcaksan gereken yerlere teslim et yada serbest bırak hayvanı değilmi ama bence dışarda daha mutlu olur o evde olmaktansa.Siz yinede gidin güzellikle söyleyin böyle olurmu açlıkan sıcaktan ölecek diye.Ters bi tepki alırsanız hayvan barınağını arayın gelip alırlar.Sonuçta oda bir can taşıyor.İnsanlık görevimizi yapmamız lazım.Ben nekadar evde kedi köpek beslemeye karşı olsamda böyle bir durum karşısında üzülür gerekeni yapmaya çalışırdım.

Bizim de evde pisi pisimiz var.Ama etrafında dört dönüyoruz. Sıcaklamasın, üşümesin, balkonu bile telle çevirdik ayağı kayıp düşmesin diye. Böyle insanları görünce öldüreim geliyor artık.

Yani haklısınız madem evcil hayvan beslenecek düzgün bir şekilde bakılmalı hayvancık konuşamaz derdini anlatamaz.Bizlere muhtaç oluyorlar sonuçta.Bakamıycağımız yükün altına girmek günah.Bende muhabbet kuşu ve balık besliyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum.Yazık valla acıdım Ama dediğim gibi konu sahibi arkadaşım bunu ya gidip konuşur yada yetkilli birine söyler.

Insallah o yavrucak sizin sayenizde kurtulur, Allah sizden razi olsun..Yarin lütfen paylasin bizlerle neler oldugunu..

Sasirdim, bravo size. Turkiye'de bu kadar hayvanseverin oldugunu sanmiyordum. Demek ki insanlik olmemis. Aslinda yeri degil ama misir carsisinda satilan bazi kuslar cok kotu durumda. Gecen sene gordum ama birsey yapamadim. Adam doldurmus 50 tane kusu ayni kafese, kuslar birbirine girmis durumdaydi. Ben soyledim ama adam degistirmedi kendini. Keske onlar icinde birsey yapilsa. Ticaretinde bir ahlaki vardir.

Son düzenleme:

Malesef pet shoplar da aynı durumda!!!!!!!!!!!

Akşam balkonda bekledik eşimle. Aynı araba aynı saatte geldi. Yine 2 dakika dışarı çıkardı. Geri getirdi. Eve köpeği geri getirince eşimle konuşmaya inelim dedik. İndik ama kimse kapıyı açmadı.Dışarı baktık araba da gitmiş.Demek ki evde kimse kalmıyor.Ya asıl kiracılar tatile vs gitti bu gelen arabalı kişiye emanet ettiler, ya da bu kişi kiracı başka yerde kalıyor şimdilik.

canım ne kadar güzel kalpli insansın ben bile dün bu konuyu eşime anlattın çok üzüldü
bu gece geliş saatlerinde bahçede bekleyip söyleseniz sanki karşılaşmış gibi deseniz belki farkında değilsinizdir balkon gündüz çok sıcak oluyor zamanınız yoksa biz seve seve ilgileniriz deseniz

Şimdi derneğe gideceğiz işte.Akşamda beklemeyi biz de düşünüyoruz. Bir de köpekcik hiç havlamıyor.Evleri birinci kat.Önünden bir sürü köpek geçiyor.Bahçe duvarına kediler yatıyor.Ben yukardan dikkatini çekmeye çalışıyorum.Ama hayvan sadece vuykvıyk tarzı hani yavru köpek sesi gibi ses çıkarıyor.Bi de babam demesin mi hayvanın ses tellerini aldırmışlar herhalde hiç havlamıyor diye. yklaşık 1 haftadır tek bir hav yok.

canım hayvanın ses tellerini aldırdılar mı bilemem ancak bu yalnızca iyimser bi düşünce olabilir çünkü o hayvan hastada olabilir şu anda, geçenlerde ben hareketli bi köpeği parazitten kaybettim, hayvanı bulduğumda can çekişiyordu zaten..

o hayvanın en kısa zamanda muayene edilmesi gerek, bu sebeple dernek elinden geleni yapacaktır ama muhakkak alın o hayvanı ordan anlattıklarından anladığım kadarıyla hayvan aç bırakıldığına göre bakımlarıda yapılmamıştır parazit ya da hastalık olma olasılığı çok yüksek..

güzel haberlerini bekliyorum, hangi ildesiniz bu arada ?

Az önce ev sahipleriyle karşılaştım. Onlar da rahatsızmışlar durumdan. Hatta o da akşam konuşmak istemiş ama düğünleri varmış geç gelmişler eve. Ohh tek ben değilim demek ki. Allah'ım yüreğinde bütün canlılara karşı sevgi taşımayanlara, merhamet ve acıma duygusu olmayanlara yol göster.

Diyebileceğim tek şey, bir hayatı kurtarıyorsun allah razı olsun senden. Dilerim ömründe hiçbir sıkıntıyla karşılaşmazsın.

Hayvanların ses tellerini aldırmak gibi bir şey yapılmıyor değil mi gerçekten? İlk defa duyuyorum bunu. Biri gerçek olmadığını söylesin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…