Ne yapabilirim? Sinirden deli oluyorum.

Hayvanların ses tellerini aldırmak gibi bir şey yapılmıyor değil mi gerçekten? İlk defa duyuyorum bunu. Biri gerçek olmadığını söylesin lütfen.

Valla sözde hayvan severlerden herşey beklenir. Kedilerin koltukları tırmalamasın diye, tırnaklarını söktürdüklerini biliyorum. Densizlerin böyle talebi olurda, kabul eden veteriner hekime ne demeli ?

Valla sözde hayvan severlerden herşey beklenir. Kedilerin koltukları tırmalamasın diye, tırnaklarını söktürdüklerini biliyorum. Densizlerin böyle talebi olurda, kabul eden veteriner hekime ne demeli ?
Biraz araştırdım bu durum gerçekten varmış. Yani gerçekten de ses tellerini etkisiz hale getirip, köpeklerin havlamasını engelliyorlarmış. Cerrahi müdahaleyle ya da elektro koter denen bir cihazla yapıyorlarmış bunu. Offf insan ırkı olarak manyaklıkta sınır tanımıyoruz. Bir hayvanın doğasını kendi keyfimiz için acımadan bozuyoruz. İçim sıkıldı feci derecede.

Öğlen gibi çıktık evden şimdi geldik. 3 defa uğradık derneğe ama kapalıydı.Etrafta sorduk işi çıkmıştır dediler.Ama iyi bişey oldu sanırım. Evin camları falan açılmış.Yani birileri gelmiş.En azından muhattap olacak kişiler bulabileceğiz. Ev sahibi bugün konuşacak.Bugün ve yarın gözlem yapacağım. Aynı sıkıntılı şartları sürecek mi yoksa gezinti süresi artacak , serin bir konaklama sağlanacak mı.Peşini asla bırakmam emin olun.1 sene içinde 3 yavru kedi bulup, iyileştirip sahiplendirdim.Biri daha geçen hafta ayrıldı evden. Ayrıca 5 yaşında kedim var. Bebekken sokaktan aldığım.Telefonumda bile sabit kayıtlı veteriner numarası ve il veteriner müdürlüğünün numarası vardır.Ama ilk defa sahipli bir hayvanın zor durumda kaldığını gördüm. Nasıl davranacağımı bilemedim.

Yazik günah ya hayvana.. Ev sahibi konusmusmu o sahislarla ? Dernekteki adam ne diyor?

Son düzenleme:
Yazik günah ya hayvana.. Ev sahibi konusmusmu o sahislarla ? Dernekteki adam ne diyor?

Resimlere baktınız mı?Ben abartmıyorum değil mi? Dernek temsilcisi Orman Müdürlüğü ile görüştüğünü hatta bugün geleceklerini söyledi.Ama ben nerdeyse tüm gün evdeydim kimse gelmedi.Ev sahibini görmedim.Ama tahminimce görüşmemiştir çünkü dün akşam birkaç saatliğine evin camları açıldı.O süreden beri camlar,storlar kapalı.

Kızmakta çok haklısınız sakın peşini burakmayın ben aparmanın önüne su koyuyorum nasıl içiyorlar ya bu sıcakta balkonda hapis hayvan olurmu bahçesşde var apartmanın oraya koysunlar tamam balkon büyük belki gölgeye geçiyodur fakat genede olmaz alıcan onları koyucaksın bakalım mutlularmı.yazık ya ağzı bağlı hayvanlara

Balkon büyük ama öğleden sonra tamamen güneş alıyor. Hiç gölge kalmıyor ki.

Tabikide abartmiyorsunuz. Gördügüm kadariyla golden retriever cinsi bir köpek. Sahsen ben evde bile büyük köpek bakilmasi taraftari degilimki, bu insanlar kücücük bir balkona hapis ediyorlar bu güzelim yavruyu.
Ayrica özellikle sizi ve esinizide bu duyarliliginiz icin tekrar tebrik etmek istiyorum. Kimse oturupta balkonda "bir köpek" icin insan beklemez. Buraya konu acmaniz bile bir köpege, bir canliya verdiginiz degeri gösteriyor. Yüce rabbim gönlünüze göre versin.

Son düzenleme:

Teşekkür ederiz.

Dernekle irtibat halindeyiz.Fotoğraf çektim yolladım.Eki Görüntüle 461726 Eki Görüntüle 461727 Sizede yükleyim.Ben mi abartıyorum siz söyleyin lütfen.

ağlayacagım nerdeyse.hemde golden.. oyuncak sanıyolar sanırım onu sadece sevmelik

bu işin caresine bakın lütfen..
ama umarım ordan alıp başka biere götürmez kendinilerini sahibi sana insancıklar.
götürüp başka biyere baglamasınlar

Allahım kıyamam bu güzelliğe ben yaa. İnsanların kaz kafası şunu almıyor hala, nasıl ki canımız istedi çocuk yapalım, biraz oynar sonra koyarız kenara diyemiyorsak, canımız sıkılınca evcil hayvan da edinemeyiz. Bakabileceksek hayvan sahibi olmalıyız. Maalesef bir kediyi sokağa bırakmanın utancını yaşayan biri olarak yazıyorum. Eşim benim onayım olmadan bir kedi aldı geldi birgün. Çok sevdim, deli oldum, ameliyat oldu yanımda yatırdım. Hamile kalınca toksoplazma bağışıklığım olmadığını öğrendim, doktorum mutlaka ve mutlaka kediyi vermemiz gerektiğini söyledi. KArdeşime verdik, bir süre baktı ama kedimiz aşırı ısırgan bir kediydi. Bir akşam elini ısırarak kanatınca dayanamadı, geri getirdi. O kadar ısıran kediyi kimse almayı kabul etmeyince içim parçalanarak yemini suyunu bahçeye indirdim. Bir hafta kadar geldi gitti, sonra uzaklaştı. Hayatımdaki en büyük vicdan muhasebelerinden biridir. Şimdi eşim gene hayvan istiyor, ama ben kesinlikle karşı çıkıyorum. İstemediğinden değil, deli gibi istiyorum ama bir gebelik daha istiyorum. Gene aynı şeylerden korkuyorum.

BİMER e şikayet ettim.4 gün oldu sorgulama yapıyorum henüz şikayetin sevk edildiği yer yok.İlinde bulunan haytap-dohayko temsilcisiyle iletişime geçtim.Resimleri gönderdim.Açık adresi verdim.Ama henüz benim görebildiğim bir gelişme yok.

Off! İçim acıdı şu görüntüyü görünce. Nasıl tatlı, nasıl mahzun... Balkonun sıcak olduğu belli, hadi olmuyor diyelim, bir hayvanın balkona hapsedilip, yalnızlığa mahkum edilmesi bile başlı başına bir işkence bence. İlgi gösteremeyeceksen neden hayvan edinirsin ki? Gelişmeleri umutla bekliyorum.

Yaa bu işler neden bu kadar yavaş orada onları bir CANLININ beklediğini unutuyorlar...

Şu anda araba termometresi 35 dereceyi gösteriyor.Araba ile balkon aynı paraleldeller.Demek ki balkonda en az 35 derece. Hala balkonda.Kimseden ses çıkmıyor.Daha ne yapayım Allah aşkına ya.

Son düzenleme:
Canım aslında bir sürü şey yapabilirsin. Tam üstündeysen yani aranızda bi kat fln yoksa lütfen uzunca bi çarşaf ser balkonuna orayı kapatacak şekilde. Gölgelik olsun .ve sebet gibi beşeyin içinde iple su sallandır aşağı doğru ekmekde atabilirsin. Aklıma gelen bunlar bunları yapabiilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…