Hayvanların ses tellerini aldırmak gibi bir şey yapılmıyor değil mi gerçekten? İlk defa duyuyorum bunu. Biri gerçek olmadığını söylesin lütfen.
Biraz araştırdım bu durum gerçekten varmış. Yani gerçekten de ses tellerini etkisiz hale getirip, köpeklerin havlamasını engelliyorlarmış. Cerrahi müdahaleyle ya da elektro koter denen bir cihazla yapıyorlarmış bunu. Offf insan ırkı olarak manyaklıkta sınır tanımıyoruz. Bir hayvanın doğasını kendi keyfimiz için acımadan bozuyoruz. İçim sıkıldı feci derecede.Valla sözde hayvan severlerden herşey beklenir. Kedilerin koltukları tırmalamasın diye, tırnaklarını söktürdüklerini biliyorum. Densizlerin böyle talebi olurda, kabul eden veteriner hekime ne demeli ?
Yazik günah ya hayvana..Ev sahibi konusmusmu o sahislarla ? Dernekteki adam ne diyor?
Kızmakta çok haklısınız sakın peşini burakmayın ben aparmanın önüne su koyuyorum nasıl içiyorlar ya bu sıcakta balkonda hapis hayvan olurmu bahçesşde var apartmanın oraya koysunlar tamam balkon büyük belki gölgeye geçiyodur fakat genede olmaz alıcan onları koyucaksın bakalım mutlularmı.yazık ya ağzı bağlı hayvanlara
Resimlere baktınız mı?Ben abartmıyorum değil mi? Dernek temsilcisi Orman Müdürlüğü ile görüştüğünü hatta bugün geleceklerini söyledi.Ama ben nerdeyse tüm gün evdeydim kimse gelmedi.Ev sahibini görmedim.Ama tahminimce görüşmemiştir çünkü dün akşam birkaç saatliğine evin camları açıldı.O süreden beri camlar,storlar kapalı.
Tabikide abartmiyorsunuz. Gördügüm kadariyla golden retriever cinsi bir köpek. Sahsen ben evde bile büyük köpek bakilmasi taraftari degilimki bu insanlar kücücük bir balkona hapis ediyorlar bu güzelim yavruyu.
Ayrica özellikle sizi ve esinizide bu duyarliliginiz icin tekrar tebrik etmek istiyorum. Kimse oturupta balkonda "bir köpek" icin insan beklemez. Buraya konu acmaniz bile bir köpege, bir canliya verdiginiz degeri gösteriyor. Yüce rabbim gönlünüze göre versin.
Dernekle irtibat halindeyiz.Fotoğraf çektim yolladım.Eki Görüntüle 461726 Eki Görüntüle 461727 Sizede yükleyim.Ben mi abartıyorum siz söyleyin lütfen.
BİMER e şikayet ettim.4 gün oldu sorgulama yapıyorum henüz şikayetin sevk edildiği yer yok.İlinde bulunan haytap-dohayko temsilcisiyle iletişime geçtim.Resimleri gönderdim.Açık adresi verdim.Ama henüz benim görebildiğim bir gelişme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?