Ne yapabilirim? Sinirden deli oluyorum.

Açık açık konuşmalısın

Hayvan bakmak herkesin harcı değil, Allah bildiği gibi yapsın bunları

Daha olmadı belediyeye şikayet et, ama o da benim pek istediğim bir şey değil çünkü onlardan alınınca barınağa verilir ki o daha büyük eziyet

En azından hayvanı gölgede kalabileceği, su ve yemek ihtiyacı olan bir yere bağlamalarını söyleyebilirsiniz. Ez azından sizin eliniz yetişir.

Böylelerini bağlıyacaksın bu sıcakta güneşin altına anlayacak hanyayı konyayı, sinir oluyorum yaa

Her yere şikayet ettim.Bimer'den tutunda Milli parklar Dohayko'ya kadar.Ev sahibi iki kere uyardı.Hala aynı tas aynı hamam.Tık yok.

yazdıklarını okuyunca gidip gırtlaklarına babasım geldi köpek ısıya gelebilen bi hayvan değildir başta yazık ya

ben sana özelden bi adres vericem bide oraya yazarmısın

yazdıklarını okuyunca gidip gırtlaklarına babasım geldi köpek ısıya gelebilen bi hayvan değildir başta yazık ya

ben sana özelden bi adres vericem bide oraya yazarmısın

Verdiğiniz adres sanırım avukattan bilgi istenecek bir yer.Ancak bir kaç konu altta "Balkondaki Köpek" diye başlık var ve bizimkine benzer konu yazılmış.Avukat da Çevre Müdürlüğüne şikayet edin demiş. Biz ettik zaten.

Bu arada son 48 saattir eve hiç uğramadılar yada dün gece 5 dk uğradılar sanırım.Diyecek söz bulamıyorum.Bu kadar vicdansızlık.Pes yani.Madem bakmayacaksın niye alıp eziyet ediyorsun.Allah bildiği gibi yapsın inş.

Bu mübarek günlerde Allahim su yavruya yardim etsin insallah..Biriside yazmisti galiba, balkonun yere olan mesafesi az; belki merdivenle su falan verilebilirmiki acaba ?

Suyunun olduğunu tahmin ediyorum.Yukarıdan hangi odanın camından bakarsam bakayım- ki yerden ayaklarım kesiliyor-balkonun dip tarafını göremiyorum.Orada suyu vardır.Benim derdim sıcak-güneş.Balkonda hiç gölgelik yok.Ayrıca bu hayvan 24 saat yalnız.Eve gelseler balkonda.Zaten gelmiyorlar doğru dürüst.Ne anlamı var böyle evcil hayvanın.İletişim sıfır,paylaşım,oyun yok.Peluş oyuncak mı bu?

sana yalvarıyorum lütfen o hayvan için ya mektup yaz ya konuş yada mahalenizin muhtarına durumu bildir lütfen o köpeğin ağzı yok anlatamazki susuzum diye böyle duyarlı olmana çok sevindim RABBİM GÖNLÜNDEN NE GEÇİYOR İSE SANA NASİP ETSİN İNŞALLAH benimde köpeğim var bu sıcakta öyle susuyorki bilemzsin lütfen elinden geleni yap

Ben de çok merak ediyorum. Hava sıcaklıkları bugünlerde iyice coştu. Umarım hala balkonda eziyet çekmiyordur köpekçik. Uff!

of ya çok üzüldüm nerden açtım da baktım. Arkadaşım bunu bi şekilde dile getir yazık yavrucuğa

Her yere şikayet ettim.Bimer'den tutunda Milli parklar Dohayko'ya kadar.Ev sahibi iki kere uyardı.Hala aynı tas aynı hamam.Tık yok.

İtfaiyeyi arayın merdiven dayayıp alsınlar hayvanı, ben daha önce yaptım yardımcı oluyorlar. Polisi de çağırıp tutanak tutturun artık yapacak bir şey yok. 48 saattir eve uğramadılarsa sahipli hayvan statüsünden çıkar, müdahale edilebilir.

Mübarek gün Allah bildiği gibi yapsın bunları

Son düzenleme:
Dün bahçedeki kulübeye almışlardı.Önünde ne su vardı ne de yemek.Bizim bahçenin kulübesi de oda gibi ama etrafı tel örgüyle çevrili.Hayvanat bahçesi gibi.Yani önüne su falan koymak için kilidi açmak gerekiyor.Biz de ancak dışardan şişeyle su içirdik. Öğleden sonra Çevre Müdürlüğünde ilgilenen müdür yardımcısını aradım yine.Yarın ceza keseceğim dedi.Bugün yine balkonda.Bu arada yarından itibaren ben 1 ay yokum evde.Ama annemle babam var. Artık uzaktan takip edeceğim.

Son düzenleme:

Durumda bir degisiklik varmi?

Of yaaa can herkesteki gibi onunki de can

bakmıycaksanız adam gibi,almayın madem ya!

yazık ben olsam vallahi duramam ne derlerse desinler gidip bi uyarırdım..

Son durum nedir acaba... Ben asıl kış için daha çok endişeleniyorum o karda gece boyuna ne yapsın zavallı hayvan...

kıyamam ya sokağa salsınlar daha iyi hayvanı..hiç olmazsa gölge bir yer bulur kendine..
güya sahiplenmiş.....ne sahip ama düşman başına vermesin allah....

Bayanlar 1 aylığına şehir dışındayım.Telefondan yazıyorum. Evde annemler var.Onlardan köpekle ilgili bilgi alıyorum.Geçtiğimiz hafta defalarca dohayko ve çevre müdürlüğünü aradım.Nihayet bugün öğrendim ki köpek için kulübe siparişi verilmiş.Çok mutlu oldum.Ayrıca köpeğin onlardan alınabileceği gerçeği iyice tutuşturmuş sahiplerini.Oh bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…