Ne yapabilirim? Sinirden deli oluyorum.

Onların üstünde bizim balkon yok ki.Bir de anlık çözümden çok sahiplerinin kafa yapısının değişmesini istiyorum.Kışı da var bu işin.Buz gibi havada yağmur kar yağacak balkona, ıslak ıslak yatacak hayvancık.Off daha bakmak istemiyorum aşağıya.

O sahiplerinin kafa yapısı asla değişmez . Kafa ve düşünce yok kanaatindeyim. Ağzı dili yok ki konuşsunlar garibim.

Bu öğleden sonra yine haykodere gittik.Bizzat yanımda Orman müdürlüğünde bu ihbarlarla ilgilenen müdür yardımcısını aradı.Ama iki gündür arazidelermiş.Bizim apartmana da yarın geleceklermiş.Sabır Allah'ım.

Son düzenleme:

Yarın geleceğiz demişler artık daha fazla uzatmazlar herhalde!!! Yarın da gelmezlerse kötü konuşmanın vakti geldi bence...

Bu arada hala peşini bırakmadınız ya ne diyeyim ki.. TEŞEKKÜRLER...

Peşini nasıl bırakayım?Her dakika gözümün önünde nerdeyse.Bakamayacaksan neden aldın.Şimdi desem ki bana verin hatta satın kıymete biner.Ay biz ayrılamayız o bizim çocuğumuz gibi vs...

Peşini nasıl bırakayım?Her dakika gözümün önünde nerdeyse.Bakamayacaksan neden aldın.Şimdi desem ki bana verin hatta satın kıymete biner.Ay biz ayrılamayız o bizim çocuğumuz gibi vs...

Eger köpek ellerinden alinirsa muhtemelen barinaga gider. Belki biraz konu disi olacak ama siz sahiplenmeyi veya gecici yuva olmayi düsünürmüsünüz ?

Eger köpek ellerinden alinirsa muhtemelen barinaga gider. Belki biraz konu disi olacak ama siz sahiplenmeyi veya gecici yuva olmayi düsünürmüsünüz ?

Ben vereceklerini hiç zannetmiyorum.Dediğim gibi kıymete biner ben istesem.Barınağa gitmesini hiç istemem.Hele bizim şehrin barınağı Allah'a emanet.Ben almak isterim ama ben evin içi dışında bir mekanda hayvan besleyemem.Yani bahçe, balkon vs bana uymaz.Benim ev hayvanlarım ev içinde bizim gibi özgürdürler.Şimdi 5 yaşında tosun bir kedişim var.İkisi anlaşabilecek olursa tabii ki bakarım.

ay yazik ya hayvancagiza cok uzuldum nede masum bakiyor balkon yere yakinmis acaba merdiven gibi birseyle su verseniz yanlismi anlasilir

Anladim. Yani en azindan gecici yuva olabilirsiniz sahiplenene kadarda, umarim simdi panige kapilip yanlis seyler yapmaz bu insanlar. Insallah insafa gelirler.

Allahım ne kadar tatlıymış, masumcuk..
Aslında bir derneğe gitmeden önce insanlarla ikna edici bir şekilde konuşmanız daha iyi olabilirdi. Şikayet ettiğini öğrenince kızıp işi inada bindirebilirler.. Neyse inşalllah dernek de müdahale eder uygun bir şekilde de sahiplenirsiniz.. Bu ülkede hayvan haklarının korunduğuna dair pek inancım yok ama umarım yanıltırlar beni...

O kadar çok kızıyorumki bu şekilde hevesle alıpta sonra bir çöp gibi bir köşede bırakmalarına bu insanlık olamaz aç kalır yine beslerim evimdeki hayvanı evimdekileri geçeyim her gün su koyuyorum sokaklara dışarı çıkarken kuru mama ile çıkıyorum çantamda köşelere bırakıyorum ama benim aklım almıyor evindeki hayvanı aç bırakacak su vermeyecek nasıl bir vicdansızlıktır bu ya hiçmi allah korkusu yok içlerinde ben olsam direk kapılarını çalar arkadaşım bu durum ortada ya bu hayvana insan gibi bakın yada çaresine bakın sahiplendirin derdim ama anladığım kadarıyla bunu diyemiyorsun ki bir yerde bunu demek için biraz benim gibi hayvanlar konusunda deli ve gözü kara olmak gerekiyor çünkü bu tarz insanlar her zaman kendi ayıplarını örtmek için çirkefleşirler artık bu tip insanları çok iyi tanıyorum en iyisi haykod a şikayet etmek emin ol bu halinden binlerce kat daha iyi bakılacaktır hatta belkide sahiplenilecektir..yazıklar olsun bu insan görünümündeki yaratıklara ! ama etme bulma dünyası ettiklerini allah yarına bırakır ama yanına asla bırakmaz !

Güzel haberler vermek isterdim ama hiçbir değişiklik yok.Ev sahibimiz konuşmuş, ben kapılarına dohaykodan alınmış uyarı kağıdı koydum.Son şans Orman Müdürlüğünden görevlileri bekliyorum.Onlarda bugün yarın oyalıyorlar.

Ev sahibinizin konusmasindan sonra hic bir degisiklik olmadimi ?

allahtan korksunlar ya...vicdansiz duyarsiz insanlar ...boylelerine ksinlikle bi hayvan ne emanet edilir ne verilir... ben sizin yerinizde olcaktim o insanlara direk agizlarinin payini verirdim hayvanlara yapilan haksizliklara tahammulum yok kusura bakmayin moralim altust oldu duyunca harekete gecin gerekirse o insanlara haddini bildirin lutfen!...

Bugün saat 16:30 gibi geldiler. Eğer ki pazartesine kadar yaşam şartları iyileştirilmezse para cezası. Eğer yine değişiklik olmazsa alacaklar ellerinden.

bir sosyal paylaşım sitesinde ömür edik , yonca evcimik ve tuna arman gibi hayvanseverler var. hemen yer bildirirsen duruma el koyarız. ben şimdi paylaşıyorum. ama semt ismi vermen lazım.

bir sosyal paylaşım sitesinde ömür edik , yonca evcimik ve tuna arman gibi hayvanseverler var. hemen yer bildirirsen duruma el koyarız. ben şimdi paylaşıyorum. ama semt ismi vermen lazım.

İstanbul değil ki.Nasıl olacak? vallahi en ufak bir değişiklik yok.Şimdi de pazartesini bekliyorum.Tekrar kontrole geleceğiz dediler pazartesi günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…