Canım aslında bir sürü şey yapabilirsin. Tam üstündeysen yani aranızda bi kat fln yoksa lütfen uzunca bi çarşaf ser balkonuna orayı kapatacak şekilde. Gölgelik olsun .ve sebet gibi beşeyin içinde iple su sallandır aşağı doğru ekmekde atabilirsin. Aklıma gelen bunlar bunları yapabiilirsin.
Yaptın mı bilmiyorum yorum yazmamışsın fikirlerimi beğenmedin galiba.
Bu öğleden sonra yine haykodere gittik.Bizzat yanımda Orman müdürlüğünde bu ihbarlarla ilgilenen müdür yardımcısını aradı.Ama iki gündür arazidelermiş.Bizim apartmana da yarın geleceklermiş.Sabır Allah'ım.
Peşini nasıl bırakayım?Her dakika gözümün önünde nerdeyse.Bakamayacaksan neden aldın.Şimdi desem ki bana verin hatta satın kıymete biner.Ay biz ayrılamayız o bizim çocuğumuz gibi vs...
Eger köpek ellerinden alinirsa muhtemelen barinaga gider. Belki biraz konu disi olacak ama siz sahiplenmeyi veya gecici yuva olmayi düsünürmüsünüz ?
Ben vereceklerini hiç zannetmiyorum.Dediğim gibi kıymete biner ben istesem.Barınağa gitmesini hiç istemem.Hele bizim şehrin barınağı Allah'a emanet.Ben almak isterim ama ben evin içi dışında bir mekanda hayvan besleyemem.Yani bahçe, balkon vs bana uymaz.Benim ev hayvanlarım ev içinde bizim gibi özgürdürler.Şimdi 5 yaşında tosun bir kedişim var.İkisi anlaşabilecek olursa tabii ki bakarım.
Güzel haberler vermek isterdim ama hiçbir değişiklik yok.Ev sahibimiz konuşmuş, ben kapılarına dohaykodan alınmış uyarı kağıdı koydum.Son şans Orman Müdürlüğünden görevlileri bekliyorum.Onlarda bugün yarın oyalıyorlar.
Ev sahibinizin konusmasindan sonra hic bir degisiklik olmadimi ?
bir sosyal paylaşım sitesinde ömür edik , yonca evcimik ve tuna arman gibi hayvanseverler var. hemen yer bildirirsen duruma el koyarız. ben şimdi paylaşıyorum. ama semt ismi vermen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?