Ne Yapabilirim

Senden yaklaşık 10 yaş büyük bir ablan olarak yazayım yapma kuzum, kendini böyle değersiz hissetme. Bu kafada olursan nasıl olsa erkekler hep aynı, değer veren yok modunda kesinlikle yanlış evlilik yaparsın. Önce kendini sev, seni de seven gerçekten değer veren mutlaka çıkacaktır ve gerçekten de peşinden koşmayan sana değer vermediğini anladığın biriyle asla evlenme. Her şey normale döndüğünde kurslara git gezilere katıl çevreni genişlet. Daha yaşın çok genç. Hakkında hayırlısını diliyorum.

gez dolas acele etme nasipse zaten seni bulur üniformalarin alayı böyle kaçarlar hep kovalanmak isterler egolar tavan nede olsa birine bağlanmak istemek cok normal insansın neticede olmayınca da üzülüyorsun bunlar olağan şeyler tavsiyem otomatik kapı gibi herkese açılma seçici ol

Her ilişki farkli farkli hepsinde gecerli spesifik bi davranış kalibi yok maalesef.
Biliyorum cok genelleme ve soylemesi kolay gelecek ama ilk once kendinizi sevmeniz, deger vermeniz ve guvenmeniz gerekiyor.bunlar cidden kolay seyler degil yazildigi kadar ama en azindan asgari limite sahip olmaniz gerekiyor
Size karsidaki kisi deger vermiyorsa vermiyordur ve bu onun problemidir ama siz deger vermesi için cabaladikca kendi probleminiz haline getirirsiniz. Ilki onun sucu ama ikincisi artık sizin hatanizdir

Bir de bence iliski uzerine cok asiri kafa yorunca sarpa sariyor. Akisa, zamana birakmak lazim. Ki 26 yasindasiniz taptaze genc bir yas. Ilgi gostermek istiyorsaniz gosterin, deger vermek istiyorsaniz verin ama karsinizdaki kisi o frekansta degilse durmasini da bilin
Acikcasi bende eskiden soyle bir duygu oluyordu karsi taraf flort etme asamasinda cok ileriyi dusunurse omuzlarima istemedigim hazir olmadigim bi sorumluluk yukleniyor gibi hissediyordum ve kacma hissi bastiriyordu resmen ve oyle de yapiyordum
Flort etmek güzel ve eglenceli. siz sadece ana odaklanin zaten zamanla iliski yolunu bulur. Ortak kararlarla da bi yöne yonelir.

Kendine deger vermiyorsun. Evlilige iliskiye cok anlam yuklemissin. Karsindakinden once kendi isteklerini onemsemelisin

Demek ki her şey meslek, para vs. Değilmiş. Arayış içinde olduğunu evlilik merakını karşı taraf anlıyor kim olsa uğraşmaz yani kaçar hele bu devirde. Özgüven şart. Evlenmek için sevgili olmak için birisiyle yola çıkılmaz bunu zaman gösterir. Herkesin arkasından ağıt yakılmaz. Bir bakışına umut bağlanmaz. Kaçan her zaman kovalanır. Görücü usulü, şunun bunun tanıdığı, gel görüş ile iş olmaz. Nasipten öte köy olmaz. Kriterlerin, dik duruşun, kırmızı çizgilerin olsun.

Her konuştuğumuz kişi bile evlenirim diye sartlayip konuşma olursa olmazsa mantığı ile çalış bir kaç arkadaş grub yap cafelere canlı müzik dinlemeye git çevreni oluştur mutlaka ordan biriyle tanisirsin ve biraz flörtöz ve cilveli ol ama ayarında ve asla kimseye çok benimsediğini belli etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…