• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabiliriz?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben apartmanda 1.katta oturuyorum üstümüzde kiracı oturuyor ve bir oğlu var tam fırlama ya ayaklarını vura vura evde dolaşıyor defalarca eşini uyardım nato kafa "tamam diyorlar uyarıyoruz hatta dövüyoruz" dediler en son dövmek çok saçma güzelce uyarmak varken ama hala devam ediyor eşim de ben de bıktık sabah 11den başlıyor akçam 12ye kadar yani düşünün aralıklarla yani eşimde "en son bir kez ben söylerim eşine dedi hani olmazsa hala öyle koşarsa ona göre hareket ederiz dedi " ya ben çocuğuna kızmıyorum çocuğuna terbiye veremeyen cahil ana babaya kızıyorum yani şuan çocuğum yok ama çocuğum yapsa öyle cidden uyarırım her yaptığında yani biz de halden anlamıyor değiliz yani ama çocuk haddinden fazla gürültü yapıyor yani sizce ne yapmalı ? polise filan şikayet mi etmeli? ani böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl kesin çözümü var? evden taşınmalarını beklersek o zamana kadar sinir harbi yaşıcaz eşimle cidden her gün olunca valla eşimde de bende de artık sinir oluyoruz

Canım bence onun anne baba terbiyesiyle alakası yok durmayan çocuk durmuyor:KK43:aynı şey benimde başımda alt komşumuzun çocuğu erkenden kalkar koşturur bağırır sürekli ağlar babası sürekli döver susturmaya çalışırlar ama çocuk asla susmuyor.Ben hiç şikayette bulunmadım çünkü babası gerçekten çok kötü dövüyor.En son lavaboda döverken duymuştum çok kötü olmuştum ellerinden hiçbirşey gelmiyor.Eğer sizin komşunuzun çocuğu da böyle bir çocuksa zaten ailesi çok üzgündür düzeltemedikleri için birde polis fln karıştırmayın derim.

Çocuk kaç yaşında? Bu dedikleriniz ona göre değişir çünkü.

Bu arada tepkiniz sadece akşam saatlerine yönelik olsun gündüz de küp gibi oturacak hali yok çocuğun

Ve babası dövüyoruz bu nedenle demesine rağmen halen şikayete devam edebilmeniz de takdire şayan insanın azıcık içi acır yahu.

Kusura bakmayin ve büyük konuşmayın, çocuğunuz olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Şuan annemdeyim ve üst katta abim oturuyor ve oğlu o kadar yaramaz ki, laftan anlamıyor ve hiperaktif bir çocuk, çıkardığı sesin haddi hesabı yok ama hiç laf dinlemiyor, terbiye ile filan hiç alakası yok. Annesi anaokul öğretmeni, gösterdiği sabir en üst seviye, her seyi güzelce anlatıyor ama huy meselesi iste

Canım bence onun anne baba terbiyesiyle alakası yok durmayan çocuk durmuyor:KK43:aynı şey benimde başımda alt komşumuzun çocuğu erkenden kalkar koşturur bağırır sürekli ağlar babası sürekli döver susturmaya çalışırlar ama çocuk asla susmuyor.Ben hiç şikayette bulunmadım çünkü babası gerçekten çok kötü dövüyor.En son lavaboda döverken duymuştum çok kötü olmuştum ellerinden hiçbirşey gelmiyor.Eğer sizin komşunuzun çocuğu da böyle bir çocuksa zaten ailesi çok üzgündür düzeltemedikleri için birde polis fln karıştırmayın derim.

Ellerinden bi şey gelmiyor derken? Kocaman adam ufacık çocuğu dövüyormuş zaten daha ne gelecek elinden. Bi de ailesi üzgündür düzeltemediği için demişsiniz pes gerçekten düzeltme anlayışınız dövmekse tabii düzelmez o çocuklar.

Onlar o çocuğu döverken siz bir şey yapmayı düşünmüyor musunuz?:KK43:

Şu karantina bitseydi Allahın izniyle :işsiz:

İlla şikayet edecekseniz çocuğunu dövüyor diye şikayet edin. Sevaba girersiniz.

Sizede hak vermiyor değilim bu arada. Kimse akşama kadar gürültü dinlemek istemez.
Sizin olduğunuz yerden bakınca "çocuk alt tarafı susturmak ne kadar zor olabilir ki" gibi görünüyor ama emin olun pratikte öyle değil o işler

Ellerinden bi şey gelmiyor derken? Kocaman adam ufacık çocuğu dövüyormuş zaten daha ne gelecek elinden. Bi de ailesi üzgündür düzeltemediği için demişsiniz pes gerçekten düzeltme anlayışınız dövmekse tabii düzelmez o çocuklar.
Ya cidden ne kadar yanlış anlamışsınız.çocuk normal bi çocuk değil dövmesini de oturup alkışlamıyorum kadının ne kadar ağladığını bişeyler yapmak için çabaladığını görüyorum onların üzüntüsüne üzüntü katmak istemiyorum.çocuğu neden sürekli dövdüğünü de söyleyeyim komşuların mahremiyetini herkese söylediği için dövüyorlar DÖVDÜĞÜ İÇİN TAKDİR EDİYORUM DEMİYORUM

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben apartmanda 1.katta oturuyorum üstümüzde kiracı oturuyor ve bir oğlu var tam fırlama ya ayaklarını vura vura evde dolaşıyor defalarca eşini uyardım nato kafa "tamam diyorlar uyarıyoruz hatta dövüyoruz" dediler en son dövmek çok saçma güzelce uyarmak varken ama hala devam ediyor eşim de ben de bıktık sabah 11den başlıyor akçam 12ye kadar yani düşünün aralıklarla yani eşimde "en son bir kez ben söylerim eşine dedi hani olmazsa hala öyle koşarsa ona göre hareket ederiz dedi " ya ben çocuğuna kızmıyorum çocuğuna terbiye veremeyen cahil ana babaya kızıyorum yani şuan çocuğum yok ama çocuğum yapsa öyle cidden uyarırım her yaptığında yani biz de halden anlamıyor değiliz yani ama çocuk haddinden fazla gürültü yapıyor yani sizce ne yapmalı ? polise filan şikayet mi etmeli? ani böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl kesin çözümü var? evden taşınmalarını beklersek o zamana kadar sinir harbi yaşıcaz eşimle cidden her gün olunca valla eşimde de bende de artık sinir oluyoruz

Bunu önlemenin bir yolu yok, terbiye ile alakalı değil bu iş. Şu an zaten dışarı çıkamadıkları için bütün çocuklar çıldırmış durumda. Üst katımda iki çocuklu bir aile var, oturduk konuştuk, gündüz serbestler, oynuyorlar ama gece en geç 10 da yatırıyor anneleri, bir iki hafta sürdü uyku düzenini oturmaları ama oldu. Bu yönde konuşabilirsiniz. Sabah erken kalkıyorlar 7 gibi, anneleri yatak odası tarafına girmelerine izin vermiyor o şekilde idare ediyoruz. Kızmak sinir olmak çözüm değil, hele de aileyi bunaltıp çocukları dövmelerine sebep olmak hiç hoş değil.

Onlar o çocuğu döverken siz bir şey yapmayı düşünmüyor musunuz?:KK43:
Hani çocuk gerçekten normal değil insan başına gelmeden bilemez gerçekten sürekli küfreden annesine babasına vurur DÖVDÜĞÜNÜ TAKDİR ETMİYORUM benim elimden de birşey gelmiyor maalesef

Fırlama???Hiç kimse hiç bir çocuğu etiketleyemez!Aile uyarıyormuş hatta dövüyormuş malesef ama hala ne yapabilirim diyorsunuz.Şu her şeyi aileye baglayanlara artık sinir oluyorum.O kadar eğitimli aile biliyorum ama malesef çocukların da bazı sorunlar olduğu için çocuk laftan anlamıyor ne yapsın bu insanlar.
Evet gürültü kötü birşey uyarmışsınız aile de uyarıyor isterseniz poliste çağırın ama çocuk anlamıyorsa ne yapabilirsiniz.

Lince hazır olun. Hani çocuk ya her türlü gürültüyü yapmaya hakkı var(!) kimilerine göre. Birde ailesi de dövüyor ya ailenin çocuğu uyarma şekli yanlış olduğu için onda da sizin kabahatiniz var (!). Sizi çocuk olmadığınız için bu sesi çekmek zorundasınız çünkü bir yetişkinin evinde yani dinlenme alanında dinlenmeye hakkı yok! Sizin canınız önemli değil (!) Sadece çocukların canı önemli, sadece çocuklar kıymetli(!)
Hazır olun konu sahibi linçlere. .
Allah toplu alanlarda yaşamayı bilmeyen insan görünümlülerden korusun.
Ama şöyle bir şey de var uyarmışsınız dinlememişler. Eğer bu karantina sürecine has bir durumsa sabredin. Yok genel durumsa imkanınız varsa biraz daha sabredin sonra taşının şu süreç bitince. Çünkü tekrar uyarmaya kalksanız çocuğu yine dövseler daha kötü olur. :( Ayrıca bazı aileler evet ellerinden geleni yapmalarına rağmen çocuğa engel olamıyorlar. Ama o halde çözüm yolu bulmaları lazım. Misal üst katlardan ev bakmak yerine alt kattan ev bakmak gibi..

Son düzenleme:
Back
X