- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Toplu taşıma kullanamam malesefSadece araç parası değil vergi bakım benzin kış mevsimine göre lastik ihtiyacı vs.. de hesaplanmali.
Toplu taşıma kullanma ihtimaliniz nedir saatler tatil günleri aynı mı?
İstanbulda değilim burada trafik bulunmuyor o açıdan şanslıyım.Uzaktaki iş daha az çalışılacak bir iş yakındaki aslında angaryası fazla bir iş.Yakındaki işin tek avantajı yakın olması ve bir süre daha para biriktirebilirimEv ile işim arası 13 km.
İstanbul'da yaşıyorum kendi aracımla minimum 45 dk ya gidebiliyorum.
Şimdi deseler ki evinin oraya gidelim 1500 TL az verelim ikiletmem kabul ederim.
Zaten yakıt+otopark aylık neredeyse 1500 TL yi buluyor ki bunun yanında yol stresi, yolda trafikte boşa geçen zaman da cabası.
Çalışma şartları aynı ise ve konu sadece maaş azlığı ise eve yakın iş candır..
En güzel tarafı zaman tasarrufu..
Ev ile işim arası 13 km.
İstanbul'da yaşıyorum kendi aracımla minimum 45 dk ya gidebiliyorum.
Şimdi deseler ki evinin oraya gidelim 1500 TL az verelim ikiletmem kabul ederim.
Zaten yakıt+otopark aylık neredeyse 1500 TL yi buluyor ki bunun yanında yol stresi, yolda trafikte boşa geçen zaman da cabası.
Çalışma şartları aynı ise ve konu sadece maaş azlığı ise eve yakın iş candır..
En güzel tarafı zaman tasarrufu..
Uzaktaki iş daha fazla artıya sahip.Rahatlık açısından da.Daha iyi bir ortam ama araç kredisi ödemek zorlayacak.Hoş eninde sonunda araç almamız gerekecek ama borçları ödeyip biraz daha biriktirmek de avantaj gibi çok kararsızım.her zaman yakin is derim sahsen de,
12 km de cok uzak degil sanki ya.
bu durumda arac alirdim sanirim.
ama baska farklari yok mu bu 2 sirketin ? ne bileyim, yakinda maas az veriyordur ama daha cok guven veriyordur falan filan gibi durumlari da degerlendirmek lazim.
Uzaktaki iş daha fazla artıya sahip.Rahatlık açısından da.Daha iyi bir ortam ama araç kredisi ödemek zorlayacak.Hoş eninde sonunda araç almamız gerekecek ama borçları ödeyip biraz daha biriktirmek de avantaj gibi çok kararsızım.
45 dk trafik akıyorsa 1 saat olduğu zamanlar çoğunlukta ne yazık kicidden o kadar suruyor mu,
ben direk 12 km 10 dakika falan diye dusunerek cevap verdim konuya cunku.
yarim saati asiyorsa yol asla degmez bence de. Neticede bunun kisi, kari yagmuru, cuma trafigi de var, o gunlerde olur sana 2 saat bi bakmissin.
O bölgeye fazla toplu taşıma araci yok.Saatleri çok kısıtlı.Ayrica toplu taşımadan inince yürümem gerekecek.Issız bir yol.Araç şart.1500 tl az bir para değil de neden illa araç almanız lazım..neden otobüsle gitmiyorsunuz?
Eğer uzaktaki iş daha avantajlıysa ve benim için en büyük sorun trafik ki böyle bir sorun yoksa o zaman uzak olan tercih edilebilir.İstanbulda değilim burada trafik bulunmuyor o açıdan şanslıyım.Uzaktaki iş daha az çalışılacak bir iş yakındaki aslında angaryası fazla bir iş.Yakındaki işin tek avantajı yakın olması ve bir süre daha para biriktirebilirim
O zaman araç borcu,benzin,vergi vs ve uzaklığı düşünürsek alacağınız 1500 tl nin hayri olmayacak....yada orada arabanin masraflari için çalışacaksınız. Tercih sizinO bölgeye fazla toplu taşıma araci yok.Saatleri çok kısıtlı.Ayrica toplu taşımadan inince yürümem gerekecek.Issız bir yol.Araç şart.
Evetbama bir süre sonra aracım olacak diyorum iyi hesap yapmalıyız sanırım.Teşekkür ederim.O zaman araç borcu,benzin,vergi vs ve uzaklığı düşünürsek alacağınız 1500 tl nin hayri olmayacak....yada orada arabanin masraflari için çalışacaksınız. Tercih sizin
Aracı alacaktım zaten.Ama biraz daha biriktirip öyle daha az borçla diye düsünmüştükyakındaki işe giderim. araba da almam. (Eğer arabayı daha uzak mesafede bir işe gitmek için istiyorsam)
fazla olmasına gerek yok, işe gidip döneceğiniz saatlerde geçiyorsa yeterli değil mi? inince de biraz yürürsünüz, sağlığa faydalı. herkeste bir araba almalıyım telaşı. tek başınıza gidip geleceksiniz, bunun sizden öte dünyaya zararlarını da hesap edin lütfenO bölgeye fazla toplu taşıma araci yok.Saatleri çok kısıtlı.Ayrica toplu taşımadan inince yürümem gerekecek.Issız bir yol.Araç şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?