Düş; ben ilişkiye başlamadan önce de 2 yıl kadar arkadaşlık ettim sevgilimle e 3 yıldır da ilişkim var yani artık tanıyorum onu neyi yapar neyi yapmaz biliyorum. yine de büyük konuşmak tabii ki istemem insanız hepimiz ama bana bu konuda bi güven verdi. Eğer beni aldatacaksa da o çocuğun parkta barda bulduğu ya da 50 kişinin altından geçmiş biriyle yapmaz bunu.
Gülsüm Sultan; çocuğa ben de üzülüyorum bazen gerçekten ama düzgün bi insan olmayı seçebilirdi sonuçta evi barkı var çalışır okur bi şey yapardı. yani tamam kötü şeyler yaşamış, yaşıyor ama bu ona terbiyesizlik yapma hakkını verir mi bilemiyorum. yani mesajla falan terbiyesizlik yapması ya da telefonda ailesiyle ya da hastalığıyla ilgili yaşadığı sorunların sonucu değil ki
Sensible; önceden beraber bilardoya, cafelere, arkadaşlarının evine, sinemaya oraya buraya her yere giderlerdi çoğunlukla tek olmazlardı arkadaş grubu olurdu kavga da etsek söylerdi nereye gittiğini. Artık o kadar çok sorun oldu ki evine gitmiyor -ki zaten ortada ev de kalmadı babası şehir dışına taşındı yeni hanımıyla- ama ev varken de gitmiyordu artık, arkadaş grubu toplanınca işte bazen de bazen de çocuk bunlara geliyor yemeğe falan. ama ben biliyorum ki azıcık yüz versem sevgilim biraz takılsa onla çocuk hemen yüz bulur oraya buraya çağırır emrivaki yapar. benim kızdığım sevgilim o olmasa gece 2de sinemaya gitmez, arkadaşının evine gitmez, şuraya buraya gitmez bu çocuk geliyor ısrar, emrivaki, duygu sömürüsü gidiyor. O çocuk onu yola getirebilecek düzgün bir kızı hakediyor mu bilemem, öyle onu yola getirecek çok düzgün bi kız da onun gibi geçmişi olan -karı kız anlamında- bi çocuğu ister mi bilmem o çocuk beni kara bahtım kör talihim olarak kalacak herhalde hep :gitme:
kahveci; ben şu an ya o ya ben diyemem bu çocuk hasta. beni seçer görüşmezler çocuğa bir şey olursa ben bunun hesabını veremem. ve benim erkek arkadaşım görüşme yapamazsın edemezsin dememden hoşlanmaz. yani diyemem değil derim tabii ama hoşlanmadığı bir şeyi yapmamaya gayret ediyorum şimdilik.sevgilim ona söylüyor niye böyle diyorsun, niye yapıyorsun, bak kız arkadaşım görüyor yanlış anlıyor o daha çok yapıyor. hayatında hiç düzgün ilişkiye sahip olmadığı için anlayamıyor. zaten o kadar boş bi adam ki sevgilim de diyor ne konuşuyorsa boş amacı benim sana karşı zor duruma düşmem sen de takma gül geç. yani kusura bakmasın ama sevgilime karı bul diyen birine ahaha ne komik ya olmadı 3 tane bulun biri de bana olsun diyemem ben. en son çok kızdı ama benimki ciddi ciddi konuşacağım ben de istemiyorum böyle olmasını dedi. görüşmediler daha kaç gündür.