- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Küçücük bir canlı neyinden korkuyorsunuzKızlar 8 aylık hamileyim.Hamile olmama rağmen evimi sürekli temiz tutarım sirkeli suyla filan sürekli silerim vb...Çok fazla kullanmadigimiz küçük bir odamız var birkaç gündür odanın ortasında fare pisligine benzer siyah pislikler görüyorum.Midebizi de bulandirmak istemiyorum ama çok çaresiz kaldım.Çok sinirim bozuldu bi yere oturamiyorum korkudan bu fare pisliği midir nedir bilmiyorum?Fare varsa nasıl girdiğini ve olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?Virus tehlikesinden dolayı eve temizlik için yardımcı birini çağırmadim eşimle hallediyorduk.Ama fare varsa evi sil baştan temizlemem gerekecek.Doğuma kaldı 45 günüm.Ne yapıcam nasıl edecem kizkar bir fikir verim lutgen.Fare olup olmadığını nasıl anlarım.
Tavuk bükülen? İlginç. Neden acaba,?tavuk bulyon koyun evin her yerine. kesin çözüm
annemler köy evinde çok fare olduğu için bunu yaptılar şuan hiçbir şey yok
Ilginc ilk defa duyuyorum.tavuk bulyon koyun evin her yerine. kesin çözüm
neden ki napıyomuştavuk bulyon koyun evin her yerine. kesin çözüm
Tavuk bulayım ilk defa duyuyorum fare için kokusu filan mı rahatsız ediyor acabatavuk bulyon koyun evin her yerine. kesin çözüm
Tavuk bulayım ilk defa duyuyorum fare için kokusu filan mı rahatsız ediyor acaba
Var mı yok mu suan onu da tam bilmiyorum ama o siyah pislikler nerden gelmiş olabilirO küçük odadaki eşyaların içinde olabilir. Kapınızı kapalı tutun. Eşiniz eşyalara baksın. Olmadı oklava vs ile eşyalara vurarak titreterek sallayarak hayvanı bulunduğu yerden çıkartabilir.
Benim de başıma gelmişti maalesef.
kokusunu hiç sevmezler olduğu yere gelmezlermiş. hatta annem korkarak yaptı 1 günde kayboldular hayvanlar. zarar da vermiyor, öldürmüyor. sadece kaçıyorlarneden ki napıyomuş
evet dediğiniz gibiBende ilk defa duydum ama normal geldi, bulyonlar o kadar yüksek kimyasal ve zararlı maddeler içeriyor ki normal hayvanların kaçması
Nasıl atacağım dosya kısmından miResmini atabilir misiniz? Belki değildir
Hayir baca yok ev dördüncü katta.Nasıl nerden girmiş bilmiyorumOdada baca deliği var mı? Kapağın kenarından girip çıkıyor olabilir mi? Ayak sesi duyduklarında kaçarlar eğer o oda boşsa siz gelmeden kayboluyorlardir ortadan. Çörek otuna benzer bir şeyse gördükleriniz siz o farelerin nerden girip çıktığını bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?