• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cukurova78

B🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
514
367
53
Benim en yakınım 20 senelik arkadaşım var
Bugun 2 aydır esc. Yaptığını öğrendim utanmış söyleyememiş paraya sıkışmış arkadaş ve vasıtasıyla girmiş ben nasıl böyle bir şey fark etmedim kendime kızgınım ona kızgınım çocukken kuzeni tarafından tacize uğramıştı bana anlattığında nasıl böyle bir şeye izin verdin demiştim ama ben de çocuktum daha 12 yaşındaydım onu unutmamış tepkimden korkmuş bana söylememiş uzun yıllardır çalışıyorum kendimi eve diyete spora verdim sanki ben ebeveynmişim üstünden elimi çekmişim de böyle olmuş gibi hissediyorum benim iş yerim var orada iş teklif ettim öncedende demiştim kasiyerdi istememişti yine istemedi tanımadığı adamların evine gidiyor ya başına bir şey gelirse ya virüs olursa yarın buluşup konuşacağız onu nasıl vazgeçebilirim iki tane abisi var öğrenirlerse onun için ölüm kurtuluş olur düşünün mahvederler onu babası yok yalnız büyüdü nasıl bana paraya ihtiyacı olduğunu söylemez yıllardır ona ben bakıyormuşum Utanmış çekinmiş söyleyememiş bahaneleri bunlar aşı yaptıracağım ona çok kötüyüm nasıl vazgeçebilirim aklımı kaçıracağım

yani kac yasina gelmis hic baska is bulamamis mi? biri alıp zorla bu işe sokmadıysa (amiyane tabirle pezevenklerin eline düşmediyse) başına gelecekleri tahmin ederek razı olarak girmiştir. bu işi yapmayacak insan taş kemirir asgari ücretle bir şekilde hayatına devam eder. biraz vicdan aklıyor bence size bu sözlerle, ikna edebileceğinizi de sanmıyorum

benim iş yerim var orada iş teklif ettim öncedende demiştim kasiyerdi istememişti yine istemedi tanımadığı adamların evine gidiyor

yani kac yasina gelmis hic baska is bulamamis mi? biri alıp zorla bu işe sokmadıysa (amiyane tabirle pezevenklerin eline düşmediyse) başına gelecekleri tahmin ederek razı olarak girmiştir. bu işi yapmayacak insan taş kemirir asgari ücretle bir şekilde hayatına devam eder. biraz vicdan aklıyor bence size bu sözlerle, ikna edebileceğinizi de sanmıyorum

Kasiyerliğe burun kıvırıyor adamlarla yatıp para almak işine geliyor.

Eskidendi f.. şelerin zorla çalışırtırılması şimdi gönüllü değilse kimse zorlamıyor.

Bir bar varmış esc kızların oraya geldiği adamlar da oraya geliyormuş birbirlerine gözle hareket Edip çıkıp arabada buluşup eve gidiyorlarmış. Ben de senet falan imzaladı birinin eline düştü sandım ama her şey kendi isteğiyle

aynen öyle. canını riske atmaya değecek para var mı gerçekten bu eskortlukta merak ediyorum. aramızda eskort varsa bi aydınlatjdkslsjms

Var ama Haydan gelip Huya gidiyor paralar.

Esc’ler lüksü çok seviyorlar bir kazanıp 100 harcadıkları için borç içindeler.

Ama sosyal medyada hep tatiller kıyafetlerle poz atıyorlar.

Sorsan babam zengin diyorlar tabi yersen :)

1 ayda kazandıgımı 2-3 gecede kazanıyorum dedi (asgariyle)
oo geçmiş olsun, o yoldan dönmez o zaman. hastalığı, abiyi, hayatı düşünecek olan siz değilsiniz; onu kendisinin çoktan düşünmüş olması gerekiyordu. paraları siz yemiyorsunuz sonuçta. alan razı veren razı

Yeni evlenmiştim balayından yeni dönmüştüm abisiyle arası kötüydü gelip bende kalmıştı habire gece kamerayla görüşüyordu adamlarla yapma dedim ona işte ben böyle yapınca tepkimden korkmuş

Bir bar varmış esc kızların oraya geldiği adamlar da oraya geliyormuş birbirlerine gözle hareket Edip çıkıp arabada buluşup eve gidiyorlarmış. Ben de senet falan imzaladı birinin eline düştü sandım ama her şey kendi isteğiyle

Dediğim gibi eskidendi o zorla çalıştırmalar şimdi gönüllü,

Derdine düşmeyin sefasını o yaşıyor cefasını siz çekmeyin.

Görüşmeyin. Size herşeyi bulaştırır.

Var ama Haydan gelip Huya gidiyor paralar.

Esc’ler lüksü çok seviyorlar bir kazanıp 100 harcadıkları için borç içindeler.

Ama sosyal medyada hep tatiller kıyafetlerle poz atıyorlar.

Sorsan babam zengin diyorlar tabi yersen :)
Kız ben zaten bi anda üstündeki kıyafetleri attığı storyleri görünce ne oluyor dedim anladım. Beni yanlış anlamayın lütfen ama durumum çok iyi eşimin benim ben o çantayı alamam şuan

Yeni evlenmiştim balayından yeni dönmüştüm abisiyle arası kötüydü gelip bende kalmıştı habire gece kamerayla görüşüyordu adamlarla yapma dedim ona işte ben böyle yapınca tepkimden korkmuş

Kocanıza göz koysa ne yapacaksınız?

Para için bedenini satan size mi acıyacak?

Uzak durun

Kız ben zaten bi anda üstündeki kıyafetleri attığı storyleri görünce ne oluyor dedim anladım. Beni yanlış anlamayın lütfen ama durumum çok iyi eşimin benim ben o çantayı alamam şuan

Aynen canım dürtüsel bir şey, sen ben paramız yetse de almayız belki o çantayı ama onlar nefislerinin kölesi olmuşlar.

Para için bedenini satandan her şeyi bekle.

İstese namusuyla senin iş teklifini kabul ederdi.

Ama olur mu o tatiller o lüks mekanlar o kıyafetler nasıl olacak.

O yüzden görüşme derim sen bilirsin

İlk aklıma gelen bu oldu biliyor musun

Zaten öyle parayı veren arkadaşını çalıyor.

Aman aman uzak dur bahane bul görüşme.

Ayrıca Malesef tüm kadınların bi taciz geçmişi oluyor herkes kendini mi satıyor?

Esc ler ve konsomatrisler çok iyi ajitasyon yaparlar aldanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X