Ne yapacağım ben

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Merhaba kızlar şu an o kadar canım sıkkın ki buraya konu açmaka istedim:14: Daha önce bir konu açmıştım babamla ilgili http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...n-yasayanlar/475169-babamin-sorumsuzlugu.html
Babam serbest çalışıyor(inşaat işi) bugün hava sıcak diye eve geldi,bende bi arkadaşımı arıyacaktım babamın telefonunu aldım bi msj geldi açtım msjda tehdit dolu şeyler yazıyor seni bulucam nerdeysen sakın karşıma çıkma vs.diğer msjlara baktım hep farklı kişilerden aynı türde mesajlar :5: Msjı atan kişilerde beraber çalışıtğı işçilerden gelmiş büyük ihtimal..Ve bugün bankadan büyük bi miktarda kredi çekmiş onunda msjı vardı..Sordum sen bugün kredimi çektin diye inkar etti ne benim msjlarımı okuyorsun diyede bi ton azarladı..

Kızlar ne yapacağım ben bir sürü borcumuz var babam yüzünden ağır panik atak hastası oldum o yüzden çalışamıyorum..Vallahi bıktım artık babamın yanlışlarından :14::14:

Allah kolaylık versin.düşünüp hasta olacağına,toparlan ve çalışmaya başla bence.düşünürek hiç bir şey çözülmez.en azından para kazanınca özgüvenin olur.babana gelincede konuşun,neden böyle davrandığı anlamaya çalışın.

Allah kolaylık versin.düşünüp hasta olacağına,toparlan ve çalışmaya başla bence.düşünürek hiç bir şey çözülmez.en azından para kazanınca özgüvenin olur.babana gelincede konuşun,neden böyle davrandığı anlamaya çalışın.

Artık konuşmak pek fayda etmiyor böyle geldi böyle gider :/

Allah yardimcin olsun

Allah razı olsun

Back
X