Ne Yapacağım Ben :/

Konuyla alakasiz ama.. ben sizin yorum tarzinizi cok begeniyorum ama benim konularima hic yorum yapmadiniz.. oyle hayranligimi acikliyim dedim yakalamişken

Teşekkür ederim, denk gelmemişim demek...

İnşallah derdiniz olmaz da bu bölümde başka konu açmazsınız, diğer konularda görüşürüz.

Haklısınız sesimle bastırmaya çalışıyorum bazen, ve yüksek tonda anlatıyorum dersi hep tonlamalar yaparak falan. Kısa kesmek istiyorum ama açıklamaya bir giriyorum uuu.
Bir de bransinizi bilmiyorum ama her zaman siz konusmayin ornegin anlatacaginiz konuyla ilgili öğrencilere fikrini sorun birşeyler yazdirin arada ve siz dinlerin hem de kafanizdakileri toparlamis olursunuz. Sürekli anlatarak çocuklara çok şey ogretmiyoruz aslinda. Bunu da zamanla asacaksiniz inşallah.

Konuyla alakasiz ama.. ben sizin yorum tarzinizi cok begeniyorum ama benim konularima hic yorum yapmadiniz.. oyle hayranligimi acikliyim dedim yakalamişken
Böyle bir mesaj beklemiyordum doğrusu bu konu başlığında :) teşekkür ederim, samimi yazıyorum yorumlarımı :) denk gelmemiştir.

Branşım biyoloji, bolca yazdırıyoruz biz aslında ama yazarken de yazacaklarını ben söylediğim için dinlenme olmuyor :/

Branşım biyoloji, bolca yazdırıyoruz biz aslında ama yazarken de yazacaklarını ben söylediğim için dinlenme olmuyor :/
Benim de bransim biyoloji ben de tam tersi hic gazi yazdirmiyorum. Dersler karsilikli soru cevap seklinde geçiyor. Daha çok beyin firtinasi yapiyoruz.

herhangi bir fort ilaç, gargara ve antibiyotik. kısaca doktora gideceksin.
atanmışsın alışırsın zamanla ne güzel, tebrik ederim.

Benim de bransim biyoloji ben de tam tersi hic gazi yazdirmiyorum. Dersler karsilikli soru cevap seklinde geçiyor. Daha çok beyin firtinasi yapiyoruz.
Gerçekten mi hocam ? şaşırdım şuan peki öğrenciler çalışma için nasıl neyi tercih ediyorlar sınav hazırlığı vs için ?

Hayırlı olsun mesleğiniz hocam bende öğretmenim diyaframdan nefes almayı öğrenmeniz lazım şikayetiniz azalır sevgiler

faranjite yakalandıysan artık tabi ilaçla müdahale edeceksin ama haricinde boğazını korumak amacıyla bol adaçayı (bademcikleri çok iyi temizler), ıhlamur, kuşburnu çok iyi gelir. bi de ben sıcak suya bi kaşık elma sirkesi katıp içiyordum hem kilo veriyorsun hem süper dezenfekte ediyor boğazını, iltahapları çok iyi söküyor. tavsiyedir.

Bunları yapmaya çalışacağım, teşekkür ederim.

Hocam biz akilli tahtayi kullanıyoruz sunumlar animasyonlar ile. Bunlar MEB kitapları ile baglantili tabiki daha sonra eve gidince kitaptan konnun özetini cikariyorlar ayni zamanda tekrar yapmis da oluyorlar. Soru bankasi aldirdik onlari cozuyorlar bir de konu sonlarında tarama testi yapiyoruz. dediğim gibi derste yazdirmiyorum.

cok sicak ve soguk seyler icme.. kaynar da ii gelmez.. ılık..

Gerekmedikce bağırmamaya calisin. Eğer sınıf yönetiminiz iyiyse gerek kalmaz zaten. Problemli ogrenciler cogunluktaysa bunu bagirmadan da halledebilirsiniz. Mesela ben göz teması çok kullanirim ve işe yarıyor.

Gerekmedikce bağırmamaya calisin. Eğer sınıf yönetiminiz iyiyse gerek kalmaz zaten. Problemli ogrenciler cogunluktaysa bunu bagirmadan da halledebilirsiniz. Mesela ben göz teması çok kullanirim ve işe yarıyor.
Hocam bağırdığım nadirdir. uzun süre konuşmak yeterli oluyor benim için :/

Hocam bağırdığım nadirdir. uzun süre konuşmak yeterli oluyor benim için :/

Sanirim normalde yani konuşma tonunuz sesiniz biraz kısık o yüzden sıkıntı oluyor. Ilk basladigimda ben de sıkıntı cekmistim bi süre ama zamanla oturuyor kontrol edebiliyorsunuz merak etmeyin. Ben yanımda devamli su bulundururum ve derste içerim sürekli. Çok fazla konuşmam gerekmiyor aslında daha çok öğrenci aktif olmasi gerekiyor branşım da İngilizce olduğu için konuyu kısa şekilde geçip uygulama yaptırıyorum.

Doğru söylüyorsunuz ben de daha az konuşmaya karar verdim. Yanıma ılık su alacağım ben de. Bakalım işe yarar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…