ne yapacagim ben?

Yine uzuuun uzum yazdim :KK43:
Arkadaslar, yillarca bekledigim sevgilimle nisanlandik ancak dert tasa gercekten bitmiyor.
Ben nisanlanmadan cok kisa bir süre önce ablam nisandan ayrilmisti. Görücü usulü ve 40 gün süren bir nisanlilik süreci idi onunki. nisani attigi ilk surecte cok rahat ve huzurlu idi.
Ayrılıktan bir süre sonra sevgilimle biz nisanlandik. Ablam hep arkamizdaydi destekti. Buna gercekten gönülden inaniyorum. Ancak bir süre sonra bizim telefonda konusmalarimiz basta olmak üzere gözüne batmaya basladi. Biz mesajlasamiyoruz o yuzden günde bir kac kere konusuyoruz. Bazen uzun bazen kisa belli olmuyor. Nisanlim bizdeyken cikmayip oda da aglamalar, yada nisanlima soğuk davranmalar ve hatta günün neredeyse 24 saatini gecirdigi bana kötü soguk davranmalar.. ciddi ciddi kötü bir süreç..
Çünkü biz ablamla kardesligimizin yaninda bi arkadasligimizda var. Simdi bir sey oluyor güzel onu anlatsam kötü hissediyor, kötü bir sey olsa anlatsam kötü hissediyor. Insanin da ister istemez diline geliyor anlatmak istiyor birine..olmuyor..:KK43:
annem ablanin yaninda telefonda konusma falan diyor ki ben zaten dikkat etmeye calisiyorum.evimiz cok buyuk degil kimin ne yaptigi hemen belli olur. Telefonda konusmaya baska odaya cekiliyorum o bile gözlerine geliyor. Disari çıktığımda rahat konusacagim diye umut ederken annem ablana da iyi gelir diye sürekli yanima gönderiyor. Ama surekli. Evde disarida her yerde birlikteyiz. Telefonda gorusmemekten cildiracagim. Dün uyumasini bekledim. Tam konusurken uyandi kapattim o zamana kadar da benim uykum geliyor. Nisanlimin zor sureclerinde dahi yaninda olamiyorum. Bu da bizim huzurumuzu ve aramizi bozuyor.
gecen nisanlim bana hediye bir gömlek aldi.ki hediye almaz cok fazla o yüzden cok mutlu olmustum cok begendim birde. Hevesle bile gosteremedim. Annem kaldir eli yüzü bozuldu ablanin yaninda giyinme dedi. bu neredeyse asla giyinme demek..
Tamam onun icin belki kolay bir süreç degil ama bu huzursuzluklar icimde büyüyor ablama iyi davranamiyorum. Ister istemez nisanlima yansiyor bir seyden kacar gibi konusuyorsun benimle diyor. Hafifden citlattim ona durumu ama ayni evde olmayinca anlamak mümkün olmuyor. Herseyide alenen anlatmak dogru olmuyor. O kadar üzülüyorum ki cikmazlarda hissediyorum. :KK43:

sacmalamayin Allah askina..!
tipik bir kardes kiskancligina kurban etmeyin flortoz gunlerinizi.
ve sunu da unutmayin aranizda kan bagi olmasi, karindas olmaniz sizi 'dost' kilmaz. iliskinizin nefs kavramindan muaf olacagi anlamina gelmez.
abla ise abladir, karindastir. o noktada birakin; dostunuz, arkadasiniz gibi gorup iletisim kurmayin.

Arkadaslar, yillarca bekledigim sevgilimle nisanlandik ancak dert tasa gercekten bitmiyor.
Ben nisanlanmadan cok kisa bir süre önce ablam nisandan ayrilmisti. Görücü usulü ve 40 gün süren bir nisanlilik süreci idi onunki. nisani attigi ilk surecte cok rahat ve huzurlu idi.
Ayrılıktan bir süre sonra sevgilimle biz nisanlandik. Ablam hep arkamizdaydi destekti. Buna gercekten gönülden inaniyorum. Ancak bir süre sonra bizim telefonda konusmalarimiz basta olmak üzere gözüne batmaya basladi. Biz mesajlasamiyoruz o yuzden günde bir kac kere konusuyoruz. Bazen uzun bazen kisa belli olmuyor. Nisanlim bizdeyken cikmayip oda da aglamalar, yada nisanlima soğuk davranmalar ve hatta günün neredeyse 24 saatini gecirdigi bana kötü soguk davranmalar.. ciddi ciddi kötü bir süreç..
Çünkü biz ablamla kardesligimizin yaninda bi arkadasligimizda var. Simdi bir sey oluyor güzel onu anlatsam kötü hissediyor, kötü bir sey olsa anlatsam kötü hissediyor. Insanin da ister istemez diline geliyor anlatmak istiyor birine..olmuyor..:KK43:
annem ablanin yaninda telefonda konusma falan diyor ki ben zaten dikkat etmeye calisiyorum.evimiz cok buyuk degil kimin ne yaptigi hemen belli olur. Telefonda konusmaya baska odaya cekiliyorum o bile gözlerine geliyor. Disari çıktığımda rahat konusacagim diye umut ederken annem ablana da iyi gelir diye sürekli yanima gönderiyor. Ama surekli. Evde disarida her yerde birlikteyiz. Telefonda gorusmemekten cildiracagim. Dün uyumasini bekledim. Tam konusurken uyandi kapattim o zamana kadar da benim uykum geliyor. Nisanlimin zor sureclerinde dahi yaninda olamiyorum. Bu da bizim huzurumuzu ve aramizi bozuyor.
gecen nisanlim bana hediye bir gömlek aldi.ki hediye almaz cok fazla o yüzden cok mutlu olmustum cok begendim birde. Hevesle bile gosteremedim. Annem kaldir eli yüzü bozuldu ablanin yaninda giyinme dedi. bu neredeyse asla giyinme demek..
Tamam onun icin belki kolay bir süreç degil ama bu huzursuzluklar icimde büyüyor ablama iyi davranamiyorum. Ister istemez nisanlima yansiyor bir seyden kacar gibi konusuyorsun benimle diyor. Hafifden citlattim ona durumu ama ayni evde olmayinca anlamak mümkün olmuyor. Herseyide alenen anlatmak dogru olmuyor. O kadar üzülüyorum ki cikmazlarda hissediyorum. :KK43:

Ne alaka ya duyanda 40 senelik kocasindan ayrildi sanacak ne nazli ablan varmis azicik yasini bitirsinde hayata devam etsin. 1 ay nisanli kaldigi adamin arkasinda kac ay yas tutacakmis acaba ? ayrica uzgun bile olsa ne olursa olsun seni ve nisanlini bu sekilde kisitlamaya hakki yok ister aglasin ister catlasin ne yaparsa yapsin takma bence. Kac yasinda senin bu ablan baska sevgilimi bulamayacak neyin hirsi kiskancligi fesatligi bu insan kardesine bu sekilde davranirmi ya cok ayip cok mantiksiz anneni de kiniyorum ayrica.

Eee yarın dugun olunca aman kızım gorunme mi diyecek anlamadım yani ablanızda kendi istemis ayrılmayı psmanlk duyuyorsa sizin ne sucunuz sonucta bu gunleri daha nerde bulacaksınız

Kimsenin kompleksleri yüzünden kisitlama kendini

Millet yillarca evli kalip cocukla bosaniyor onlar ne yapsin?

Ablann 40 gün görüsmüs bukadar Drama yapmasina gerek yok...

Sende taviz verme nisanlilik sürecinin tadini cikart...

Bence ablanla çok duzgun bir sekilde konusmalisin. Sakin konuyu nisanliya getirme basta. Sen benim arkadasimsin yarimsin de . belki ablan sana ihtiyac duyuyordur ama sen bunun farkinda olmayabilirsin. Nisanlinla daha cok ilgilendigini ve onu onemsemedigini düşünüyor olabilir. Ayrica annenin yaptigi da cok yanlış. Ablanin cani can da seninki patlican mi. Annenin de ablanin kulagini cekmesi lazim.

Öfff ben daraldim
Abla da saglam catlakmis ha
Ne var bu kadar kiskanacak? Kismet olur kendi de nisanlanir evlenir bir gun, bu kadar sacmalayacak ne var?

Off bu ne ya Allah sabırlar versin.. nişanlanmışsın kaçak köçek bu ne diye elbet bozulur.. ben olsam ben de bozulurum anlayışla karşılancak bi durum değil çünkü mantıklı değil.. sanki eşi ölmüş 5 tane çocukla ortada kalmış gibi yas tutuyo ablanız.. nişanı siz mi attırdınız sanki.. ayrılmasaydın derler adama.. karşına alıp konuş bence.. bunu yapan görümcen falan olaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum.. demediğin kalmazdı herhalde

Ayyy görücü usulü tanışıp 40 gün nişanlı kaldığı biri için mi bu eziyet? Ben olsam hiç takmam gayet normal davranırım. Kıskançlığını bastırsın bir zahmet ablanız. Utanmasalar düğününüzde gelinlik giymenizi değil siyah yas elbisesi giymenizi isteyecekler sizden.

Ablan fazlasıyla şımartılmış canım. En mutlu zamanlarında hanımefendinin keyfi için kendine ket vuramazsın. Annende kızını pohpohlayacağına bir zahmet tutsun elinden psikologa götürsün çünkü kızın gidişi gidiş değil. Sana karşı bile bu kıskançlığa giriyorsa durum vahim.

Back
X