Arkadaşlar bilen bilir yaklaşık 4 ay önce sevgilimden ayrıldım. Ondan bir hafta sonra bir arkadaşım bana bir tanıdığını benden hoslandigini tanışmak istediğini söyledi. Tahmin ediyorum kim olduğunu ismini vermemiştir ama anladım ben . Neyse ben de yeni bir ilişkiden çıktığımi şimdi biriyle tanısmanin doğru olmadığını söyledim. O da tamam dedi. Ama şimdi eski Sevgilimi unuttum ve söylediği kişiyle konuşmak istiyorum . Ama nasıl yapacağımı ona nasıl hissettirebilecegimi bilmiyorum. Tanışmak isteyen çocuk insta ve facede ekli aynı okul mezunuyuz. Sizce ne yapmaliyim
Güncelleme: ben benden hoşlandığını düsündüğüm çocuğa sınav tarihini sormak için mesaj attım ve baya mesajlaştık. Ama muhabbet bir yerde tıkandı ve sanırım diyecek bir şey bulamadı ve yazmamaya başladı. Acaba neden bir de o yazmadı. Yani genelde erkekler ertesi gün Günaydın diye yazıp sohbeti daha çok ilerletir. Bilemedim sizce vaz mı geçmiştir ?!
Güncelleme: ben benden hoşlandığını düsündüğüm çocuğa sınav tarihini sormak için mesaj attım ve baya mesajlaştık. Ama muhabbet bir yerde tıkandı ve sanırım diyecek bir şey bulamadı ve yazmamaya başladı. Acaba neden bir de o yazmadı. Yani genelde erkekler ertesi gün Günaydın diye yazıp sohbeti daha çok ilerletir. Bilemedim sizce vaz mı geçmiştir ?!
Son düzenleme: