Ne yapacağım bilmiyorum

Nohopee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
77
26
3
28
Merhaba arkadaşlar,ablalar... 21 yaşındayım 14 yaşından beri uzaktan bir akrabamizi seviyorum . Şuan üniversitedeyim ama hiç evden çıkmak istemiyorum sürekli evde olmak istiyorum , okula bile gitmek istemiyorum. Ozguvenim sıfır , cevremdekiler beni beğenir ama benim ozguvenim sıfır bir topluma girince sanki herkes bana bakıyor , aciyorlar gibi hissediyorum.surekli aklımda o kişi var , çevremde birilerini sevdigiyle görünce hep aklıma niye bnim istediğim tek şey niye olmuyor geliyor . Sanki su kocaman dünyada tek vasimayim ister istemez bu üzüntüm cevremide etkiliyor kimseye tahammulum kalmadı artık. Belki hakkımda hayırlısı olmamasıdır ama ben onu unutmak istemiyorum her gün dua ediyorum . Bazı olaylar yaşandı artık akrabalık bagimuz pek kalmadı gibi , 1 2 yerde yanyana gelebiliriz ama konuşma fln olmaz artık . Ben bu durumda nasıl ona duygularımı belli edebilirim ki ? Şuan uzuldugum tek nokta olmamasının dışında bu durumun artık benim normal yaşantıma , kendine saygima , oz güvenine kadar beni mahvetmesi ve bunun çözümü bende yok , lütfen en ufak bir fikriniz bile varsa yazar mısınız ?

büyüsen artık?
platonik aşk güzeldir de tam o bahsettiğin yaşlarda lisede falan..
gerçek bir aşk yaşamayı hak etmiyor musun sencede?

Kuzum aranızda birşey geçmemiş zaten uzak da kalmışsınız. Tanımıyorsun yani.
Dışardan mükemmel gelebilir ama belki çok zıtsınızdır belki odunun tekidir. Bilinmezlik için en güzel günlerini heba etme.
Sosyal medyadan takip ediyorsan takibi bırak.

Küçüklüğümüzde bize takılan bir lakap ya da bize karşı olan davranışlar üzerimize yapışabiliyor. Özgğvensizliğin burdan geliyor olabilir. Çok geçsin aşka sevgiye kapını kapama. Şimdi yaşadıkların kötü bile olsa ileride sana ders olur.

Benim senin yaşlarında bir iş arkadaşım vardı bir zamanlar tam da senin durumundaydı. Kızdan o zaman msn vardı msn adresini istedim bakalım kimmiş bu diye. Neyse çocukla konuşmaya başladım gerçekten hoş aklı başında bir çocuktu ve güzel bir diyalog kurduk. Sonra ona kim olduğumu ve neden onu ekledigimi anlattım. Çocuk kızı kardeşi gibi gördüğünü asla olmayacağını söyledi. Kızın tabi bu konuşmadan asla haberi olmadı. Çocukla anlaştık bana yavaşmış gibi konuştu mailler attı. Kız böylece soğudu ve yoluna baktı . Biraz benim el atmamla çocukluk aşkını tavladı ve evlendi çok da mutlu 2 de dünya tatlısı kızı var. Hala hem çocukla hem de kızla görüşürüm. Ama çocukla aramızda bu hep sır olarak kaldı. Bir gün âşık olacaksın. Eğer o da farklı hissetse idi olurdu zaten bırak zorlama bazen zorlamamak gerekli.

Ablacim niye surekli evdesin ben de burayi anlayamadim. Evde durdukca kafanda kuruyorsun.

Okula git, derslerinden kalma. Sosyalles biraz, universite sosyallik icin harika bir ortam. O yaslarda sipsevdi olunuyor zaten, kampuste daha iyisini gorursen ona dogru suzulursun merak etme:)

Yahu sosyal medya diye bi sey var
Ulasmak, hislerini belli etmek bi seyler yasayabilmek o kadar kolay ki
Bence sen ona ulasmak istemiyorsun, bu aciyi bu hissi, hayal dunyanda yasadiklarini seviyorsun

Ayrica yemin ediyorum ki en guzel zamanlarindasin, ileride cok pisman olursun boyle melankolik takildigina.
Hayatimdaki en buyuk pismanlik lisansin 3 senesini bi gerizekaliyla gecirip kendimi onun yuzunden eve tıkmamdır. Herkes gezip tozarken hayat enerjimi emen bir yaratikla birlikte oldugum icin emekli gibi evde oturmamdir.
Şuan tek bir dilek hakkim olsa universitenin ilk senesine geri donmek, ozgurce yaşamak icin kullanirdim.

Ablacim niye surekli evdesin ben de burayi anlayamadim. Evde durdukca kafanda kuruyorsun.

Okula git, derslerinden kalma. Sosyalles biraz, universite sosyallik icin harika bir ortam. O yaslarda sipsevdi olunuyor zaten, kampuste daha iyisini gorursen ona dogru suzulursun merak etme:)
Canım kampuste daha iyisini gorup ona dogru suzulmek cekti :KK45:
Disarisi cıbır kayniyor ya eve tıkılınır mı :KK30:

Canım kampuste daha iyisini gorup ona dogru suzulmek cekti :KK45:
Disarisi cıbır kayniyor ya eve tıkılınır mı :KK30:

Aynen yahuuuuuuu
Ben universitedeyken biraz ona goz kirpardim, binadan binaya giderken biraz buna goz suzerdim, yanima oturan seker cocukla konusurdum falan filan :KK48: Kampuste malzeme cok oluyor istersen her gun ayri birine bak:KK200:

Aynen yahuuuuuuu
Ben universitedeyken biraz ona goz kirpardim, binadan binaya giderken biraz buna goz suzerdim, yanima oturan seker cocukla konusurdum falan filan :KK48: Kampuste malzeme cok oluyor istersen her gun ayri birine bak:KK200:
Of deme yahu canim nebçim capkinlik cekti :KK45:
Ben ilk 3 senemi bi hanzoyla gecirdim zehir oldu
Son sene dedim çekilin çapkinlik turlarina cikiyom ben, gezcem tozcam oo bekarim butun hepsi benim, gonul eglendircem falan
İlk goz kirptigima tutuldum, hala sevgiliyiz :olamaz:

Kuzum aranızda birşey geçmemiş zaten uzak da kalmışsınız. Tanımıyorsun yani.
Dışardan mükemmel gelebilir ama belki çok zıtsınızdır belki odunun tekidir. Bilinmezlik için en güzel günlerini heba etme.
Sosyal medyadan takip ediyorsan takibi bırak.

Küçüklüğümüzde bize takılan bir lakap ya da bize karşı olan davranışlar üzerimize yapışabiliyor. Özgğvensizliğin burdan geliyor olabilir. Çok geçsin aşka sevgiye kapını kapama. Şimdi yaşadıkların kötü bile olsa ileride sana ders olur.
Çok teskkur ederim cevabınız için . Takiplesmiyoruz ama yıllarca uzaktan sevdim sonra bir adım atar takiplesiriz diye , bir olay oldu ve artık asla takiplesemeyiz (benlik bir olay değil aile diyelim)

Çok teskkur ederim cevabınız için . Takiplesmiyoruz ama yıllarca uzaktan sevdim sonra bir adım atar takiplesiriz diye , bir olay oldu ve artık asla takiplesemeyiz (benlik bir olay değil aile diyelim)
Aşktan ölseniz aileler sorunluymuş zaten sıkıntı.
Ki ya olursa diyerek hayat geçmez.

Benim senin yaşlarında bir iş arkadaşım vardı bir zamanlar tam da senin durumundaydı. Kızdan o zaman msn vardı msn adresini istedim bakalım kimmiş bu diye. Neyse çocukla konuşmaya başladım gerçekten hoş aklı başında bir çocuktu ve güzel bir diyalog kurduk. Sonra ona kim olduğumu ve neden onu ekledigimi anlattım. Çocuk kızı kardeşi gibi gördüğünü asla olmayacağını söyledi. Kızın tabi bu konuşmadan asla haberi olmadı. Çocukla anlaştık bana yavaşmış gibi konuştu mailler attı. Kız böylece soğudu ve yoluna baktı . Biraz benim el atmamla çocukluk aşkını tavladı ve evlendi çok da mutlu 2 de dünya tatlısı kızı var. Hala hem çocukla hem de kızla görüşürüm. Ama çocukla aramızda bu hep sır olarak kaldı. Bir gün âşık olacaksın. Eğer o da farklı hissetse idi olurdu zaten bırak zorlama bazen zorlamamak gerekli.
Ya nasıl güzel olmuş sonu keşke bende birilerine güvenip anlatsam da birileri de öyle yapsa :)

Back
X