Ne yapacağım bilmiyorum

Senin yine iyi takıntı bile olsa aklında olan kişiyi sürekli başka kızlarla görmemişsin.. Benim de ne hikmetse 20 li yaşlardan beri aklımda olan kişiler hep başkalarıyla görüşen konuşan kişiler oldu. Ben onlara bakmam mı dediler yoksa amaçları sadece başkalarıyla gönül eğlendirmek miydi bilmiyorum.. Ama birinin sürekli aklında olması kötü bişey sürekli kendini kötü görmen onu çok düşündüğünden kendine bakmadığın için. Sosyal medyadan arkadaşça konuşup tanımaya çalışıp hayatında biri var mı gibiisnden sorabilirsin. Ama bu konuşmalar seni iyi mi etkiler kötü mü bilmiyorum. Kendi kararını kendin vereceksin..

Hayatımızda daha büyük amaçlar, uğraşılar yoksa, bazen bir şeye tutunur onu içimizde büyüttükçe büyütürüz. Ulaşılmaz oldukça daha da büyür o şey... Buna takıntı deniyor, herkes söylemiş bunu. Umarım, hayır bu aşk diye kestirip atmaz, yorumları dikkate alırsın. Psikologa gitme şansın var mı? Yoksa kendini odaklayabileceğin o kadar çok hedef bulabilirsin ki, dersler, hobiler, kariyer planları, yeni şeyler öğren ya da... İnsan bir şeyler öğrendikçe, kendini geliştirdikçe inan o özgüven sorunu büyük ölçüde çözülüyor.

evlensen bıle akrabalık bağı koptu dıyosun ıstenmeyen bır gelın ve kv maruz bır gelın olursun.aşkla gemı yurumez yani

Hayatımızda daha büyük amaçlar, uğraşılar yoksa, bazen bir şeye tutunur onu içimizde büyüttükçe büyütürüz. Ulaşılmaz oldukça daha da büyür o şey... Buna takıntı deniyor, herkes söylemiş bunu. Umarım, hayır bu aşk diye kestirip atmaz, yorumları dikkate alırsın. Psikologa gitme şansın var mı? Yoksa kendini odaklayabileceğin o kadar çok hedef bulabilirsin ki, dersler, hobiler, kariyer planları, yeni şeyler öğren ya da... İnsan bir şeyler öğrendikçe, kendini geliştirdikçe inan o özgüven sorunu büyük ölçüde çözülüyor.
Gerckten her gece dua ediyorum Allahim kaderimde varsa raziyim ama yojsa ne olursun aklimdan cikarlarina diye ama olmuyir iste

Üüff söyle gitsin ne kaybedersin ki?
En fazla olumsuz cevap verir o kadar.
Sonrasında unutursun zaten.
İnsanı kafasındaki umut yaşatıyor zaten.
Sürekli bir umudun olduğundan vazgeçemiyorsun

Üüff söyle gitsin ne kaybedersin ki?
En fazla olumsuz cevap verir o kadar.
Sonrasında unutursun zaten.
İnsanı kafasındaki umut yaşatıyor zaten.
Sürekli bir umudun olduğundan vazgeçemiyorsun
Kesinlikle öyle ya hep bir umudum var ama akraba oldugu icin cesaret edemedim yani akraba olmasa istek atardim konusurdum ama akraba iste

Back
X