Ne yapacağım bilmiyorum

Çok yanlış yapıyorsun.bir kere onu tanımıyorsun bile.sadece 14 yasindan beri takinti yapmissin.bosu boşuna hayatını mahvediyorsun kendine gel.universite hayatının tadını çıkar.kendi kendine başaramayacaksan da psikologa git.asmalisin bu durumu

Ablacim niye surekli evdesin ben de burayi anlayamadim. Evde durdukca kafanda kuruyorsun.

Okula git, derslerinden kalma. Sosyalles biraz, universite sosyallik icin harika bir ortam. O yaslarda sipsevdi olunuyor zaten, kampuste daha iyisini gorursen ona dogru suzulursun merak etme:)
Ablacim çok güzel demişsin haklısınız da ama hiçbir erkeği istemiyorum , yıllardır içimde ttuttum onu seviyorum sadece

Çok yanlış yapıyorsun.bir kere onu tanımıyorsun bile.sadece 14 yasindan beri takinti yapmissin.bosu boşuna hayatını mahvediyorsun kendine gel.universite hayatının tadını çıkar.kendi kendine başaramayacaksan da psikologa git.asmalisin bu durumu
Yahu sosyal medya diye bi sey var
Ulasmak, hislerini belli etmek bi seyler yasayabilmek o kadar kolay ki
Bence sen ona ulasmak istemiyorsun, bu aciyi bu hissi, hayal dunyanda yasadiklarini seviyorsun
Evet onun hayalini kurmayı seviyorum , açılmayı da dusunuyordum ama tartışma çıktı ve şuan açılamam böyle bir durumda

E benim ne suçum var ? Tam yasima geldim dedim benim disimda çok saçma bir sebepten aileler arası küslük oldu
Bir de aileleri suçla kavuşamamanız için tam hastaneye yatırmadık ol:) kuzum unut adamı. Kadere inanıyorsan zaten döner döner yine olur. Yoluna bakmazsan hasta olursun ki ramak kalmış.

Ya nasıl güzel olmuş sonu keşke bende birilerine güvenip anlatsam da birileri de öyle yapsa :)
Yalnız akrabası sağlamdı ... Eğer çocuğa güvenmesem gerçeği anlatmazdım . Kızı üzebilirdi ağzı gevşek olabilirdi... riskli.... Biraz hayata karış kuzum sen gençlik geri gelmiyor. Boş ver olacağı varsa her şekilde olur cidden zorlamamak gerek...

Ablacim çok güzel demişsin haklısınız da ama hiçbir erkeği istemiyorum , yıllardır içimde ttuttum onu seviyorum sadece

Peki tamam da neden arkadassizsin? Neden butun gun evdesin ve derslerinden geri kaliyorsun? Okula git, hem osyal hayata karis normal arkadaslarin olsun hem de derslerden geri kalma derim. Bu adam olur olmaz, derslerini bak, arkadasin da olsun. Dunya bu adamdan ibaret degil ki.

Son düzenleme:
Bir de aileleri suçla kavuşamamanız için tam hastaneye yatırmadık ol:) kuzum unut adamı. Kadere inanıyorsan zaten döner döner yine olur. Yoluna bakmazsan hasta olursun ki ramak kalmış.
Sadece beni gormesini , fark etmesini istiyorum . En azından derim ki valla gördü ama demekki tarzı defilim yoluma bakarim

Peki tamam da neden arkadassizsin? Neden butun gun evdesin ve derslerinden geri kaliyorsun? Okula git, hem osyal hayata karis normal arkadaslarin olsun hem de derslerden geri kalma derim. Bu adam olur olmaz, derslerini bak, arkadasin da olsun. Dunya bu adamdan ibaret degil ki.
Sadece öyle diyorum ama tabikide derslerime ailemin emeği için bile olsa asla boşlamam ama iicmden gelmiyor bir şey yapmak :(

kendin için biseyler yaparak başla. o kişiye de gözünde büyütme. daha çok gençsin. bu kadar dar olma.

Ya zaten şuan aile sorunu var bir de öyle yaparsam , beni rezil ederse ?
Peki bir spor dalına resime müziğe ne dersin
Hayata tutunmanı sağlayacak herhangi birşey
Mesala kimisi müziği çok sever dersem arabesk açıp dileme
Olumsuzluğa odaklanırsan olumsuzluklarla uğraşırsın
Birini neden bu kadar bütütüp kutsallaştırır insan diye düşün
Oda senin gibi yiyor içiyor ... yor onunda eksiklikleri var mesala ben gibi koca bir burnu var;)
Zihinde basitleştir sıradanlaştır

Peki bir spor dalına resime müziğe ne dersin
Hayata tutunmanı sağlayacak herhangi birşey
Mesala kimisi müziği çok sever dersem arabesk açıp dileme
Olumsuzluğa odaklanırsan olumsuzluklarla uğraşırsın
Birini neden bu kadar bütütüp kutsallaştırır insan diye düşün
Oda senin gibi yiyor içiyor ... yor onunda eksiklikleri var mesala ben gibi koca bir burnu var:KK66:
Zihinde basitleştir sıradanlaştır
En güzel yorumlardan biri , cokk teşekkur ederim

Senin derdinin çözümü: ama bunu mutlaka yapmalısin...artık bu devirde hiç kimse asosyal birini istemiyor... güzellik yakisiklilik bı yere kadar çünkü...herkes enerjik, arkadaş çevresi olan, guzel iletişim kuran kişileri tercih ediyor genelde..yani genel arkadaşlıklar da da bu böyle.... kendini olan özguvenin icin ,ruh sağlığın için de bu şart...evde kös kös koca bekler gibi oturan birine kimse asik olmaz...bak okuyorsun da crvre imkanın var....yahuuuuu gencsin gencc hadi kalk hayatın tadını cikar...

Back
X