ne yapacağım bilmiyorum

selinatalay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
5
0
16
35
İzmir
Mrb arkadaşlar.. kendin iliskimi size anlatmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum sevgilim avukat ve ben onun yaninda asistani gibiydim adalet bölümü mezunu 2 yildir beraber calisiyorduk kendisi benden 10 yas büyük ve gecen haziran benden hoslandigini ve beraber olmak istediğini söyledi daha once ki iliskisi bi hakimleydi neyse simdi 5 aydir beraberiz fakat ailesi iliskimize cok karsi ozelliklede annesi daha dün dogum günümdu sevgilim arkadslarimla beni onun kendi aile aptmanindaki evine birakti kendi adliyede ki islerini bitirip gelicekti ben eve girdiğimde annesinin eve bizden haberi olmayip gelir diye arkadan kilitledim vee sevgili kayin validem eve geldigimizi duymus kapiyi kirarcasina vurarak bana küfürler sinkafli sozler sarf ederek arkadaslarim yaninda rezil olmama sebeb oldu o an ne yapacagmi bilemedim sevgilimi aradim ve bizi almaya geldi eve, annesi gitmisti ve bugün duydum ki annesinin elinde bicak varmis nasil ne yapmaliyim sizce ayrilmak mi çözüm yoksa kalmak mi ama böyle bi durumda nasil devam edicem bilemiyorum:((

Mrb arkadaşlar.. kendin iliskimi size anlatmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum sevgilim avukat ve ben onun yaninda asistani gibiydim adalet bölümü mezunu 2 yildir beraber calisiyorduk kendisi benden 10 yas büyük ve gecen haziran benden hoslandigini ve beraber olmak istediğini söyledi daha once ki iliskisi bi hakimleydi neyse simdi 5 aydir beraberiz fakat ailesi iliskimize cok karsi ozelliklede annesi daha dün dogum günümdu sevgilim arkadslarimla beni onun kendi aile aptmanindaki evine birakti kendi adliyede ki islerini bitirip gelicekti ben eve girdiğimde annesinin eve bizden haberi olmayip gelir diye arkadan kilitledim vee sevgili kayin validem eve geldigimizi duymus kapiyi kirarcasina vurarak bana küfürler sinkafli sozler sarf ederek arkadaslarim yaninda rezil olmama sebeb oldu o an ne yapacagmi bilemedim sevgilimi aradim ve bizi almaya geldi eve, annesi gitmisti ve bugün duydum ki annesinin elinde bicak varmis nasil ne yapmaliyim sizce ayrilmak mi çözüm yoksa kalmak mi ama böyle bi durumda nasil devam edicem bilemiyorum:((

annesinin elinde bıçak varmış kısmını anlayamadım.ne yapacakmış bıçakla.kayın validen olması için ilişkinin resmiyeti olması gerek bana kalırsa.sevgilinin annesi diyim seni neden istemiyor oğlu avukat sen katipsin diyemi.sevgilin annesinin sana hakaret ettiğini duyunca ne tepki verdi?

Evet daha önce beraber calisitigimiz oğullarının benim ayartdigimi düşündükleri icin ve onlar kadar varligimiz olmadığı için boyle yapiyor.. bicakla ne yapacagini bende bilmiyorum ya beni korkutacakti yada zarar vericekti.. sevgilim aile aptmanindan tasinicagni ve artik annesinin olmadığını soyledi ama benim icim rahat degil aileyi bölen daha kötü biri olarak algilanicam :(

Annesinin olmadigini telefonda ariyarak yüzüne soyledi ve annesi sinir krizi gecirip hastaneye kaldirmislar yanina gitmedi kayinvalide derken tabiki resmiyet gerekte anlatrken baska sifat bulmadm kendisine

Hükümet gibi kayınvalide adayınız varmış.
Bıçakla acaba ayağınızın dibinde tavukmu kesecekmiş size.
Bence iyi düşünün,ben olsam galiba annesinden dolayı baya bir düşünürdüm.

Annesinin olmadigini telefonda ariyarak yüzüne soyledi ve annesi sinir krizi gecirip hastaneye kaldirmislar yanina gitmedi kayinvalide derken tabiki resmiyet gerekte anlatrken baska sifat bulmadm kendisine

sevgilinle ciddi düşünmüyorsanız sorun yok.eğer ciddiyseniz bencede iyi düşün evlilik hayatındaki en önemli dönem flörtten aşktan çok çok farklı çok düşünüp mantıklı karar vermen gerekir.zengin yakışıklı ve çok aşıksın diye evlenilmez bir erkekle.ailesi düzgün olsun sana değer versin evine yuvasına düşkün işinde gücünde biri olsun varsın zengin yakışıklı olmasın.

Kesinlikle haklısın zenginlik yakışıklılk 3 4 plan da benim icinde ,ciddî dusunuyrz oyüzden bukadar fazla üzülüyorum tesekkurederim fikirlerin için

insanın hayatında doğru kişi kaç defa karşısına çıkar bir düşün 1-2 fazlası olmaz ve sen eğer bu benm için doğru insan diyorsan gerisini boşver,kv falan hikaye hepsi yola gelir,sen erkek arkadaşına söyle yinede annenle kötü olma falan diye açmasın arasını annesiyle,ama o kadın yüzünden sendende ayrılmasın.evlendktn sonra ondan uzak oturduğun sürece hafatada bir defa görmeyle hiçbir olumsuz şey yapamaz ayrıca azıcık insanlık varsa senin iyi niyetini parada pulda gözün olmadığını anlayınca yumuşayacaktır zaten sıkma canını ;)

Back
X