- Konu Sahibi selinatalay
Mrb arkadaşlar.. kendin iliskimi size anlatmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum sevgilim avukat ve ben onun yaninda asistani gibiydim adalet bölümü mezunu 2 yildir beraber calisiyorduk kendisi benden 10 yas büyük ve gecen haziran benden hoslandigini ve beraber olmak istediğini söyledi daha once ki iliskisi bi hakimleydi neyse simdi 5 aydir beraberiz fakat ailesi iliskimize cok karsi ozelliklede annesi daha dün dogum günümdu sevgilim arkadslarimla beni onun kendi aile aptmanindaki evine birakti kendi adliyede ki islerini bitirip gelicekti ben eve girdiğimde annesinin eve bizden haberi olmayip gelir diye arkadan kilitledim vee sevgili kayin validem eve geldigimizi duymus kapiyi kirarcasina vurarak bana küfürler sinkafli sozler sarf ederek arkadaslarim yaninda rezil olmama sebeb oldu o an ne yapacagmi bilemedim sevgilimi aradim ve bizi almaya geldi eve, annesi gitmisti ve bugün duydum ki annesinin elinde bicak varmis nasil ne yapmaliyim sizce ayrilmak mi çözüm yoksa kalmak mi ama böyle bi durumda nasil devam edicem bilemiyorum
(