Ne yapacağım hiç bilmiyorum..

8 aylik evlisin
sen borc harc odemek icin mi evlendin
biran once ailene anlat durumu
kendini öldürmeyi dusunebiliyorsan..
Ayrilmayida dusunebilirsin daha guzel bir hayatin olabilir..

ayrilmayi dusun diye soyledim ama kendini öldürmekten daha guzel bir cozum

iş için şöle anlatıyım.kayınbabam torpil ayarladı cumhuriyet üniv. çalışmam iiçin onun için uğraştık bekledik. oyüzden iyi bi işim olsun diye kendim iş aramadım bide eşim olmuyo iş bulamıyorum dese neyse yarın görüşcez diyo yarın oluyo öbürgün. oyaladı durdu araya bi sürü olay girdi.ben ayrılmayı düşünüyorum zaten ama bişey kopartmıyor beni belki sevgi belkide başka bişey böyle bi adamı seviyomusun dersiniz belki söleyim bilmiyorum onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum.ama eni sonu olcak bu ''ayrılık''

bu nasıl şeydir ya.fatura ödemez,ona buna borç yapar,kira ödemez de niye evlenmiş ya.sorumsuz bi adama nasıl sorumluluk duygusu öğretilir bilmiyorum.ben olsam böyle bi adama koca demem.Allah yardımcın olsun

ozaman ailenin yanina git anlat onlarada durumu ve esine zaman ver problemleri borclari vs hallettikden sonra gel beni al de ozaman anlarsin ki bazi seyleri. ve sende ailenin yanindayken is bul orda calis öde kart borcunu yada onuda esine ödet sen calistigini kenara at falan bilemiyorum.

Ödemezse faturaları kesilir elektrik ve su...o da mecburen öder..ayrıca eşinin tayini çıkmış yani memur maaşınız var...babası da müdürmüş...bana bu işte bir iş var gibi geliyor...parayı nereye veriyor eşin kumar kadın yoksa hayatında parayı ne yapıyor acaba?keşke daha iyi tanısaymışsın...artık ayrıl diyemecegim sana çünkü kalp hastası adamı ortada bırakman sacma belki de stresi üzüntüsü va rotur konuş eşinle bence..

canım bence öncelikle yapman gereken kesinlikle iş bulmak ve çalışmak . bu sayede biraz olsun eşini ve olanları düşünüp kendini yemeyi bırakırsın.. hem parasal hem de sosyal çevre anlamında sana ilaç gibi gelcek görseksin a.s

eşiniz evliliğin sorumluluğunu bilmiyorsa neden evlendiki...
canım ilk zamanlar evlilik zor olur,zamanla oturur yerine...
ama eşinin rahatsızlığına üzüldüm...

iş için şöle anlatıyım.kayınbabam torpil ayarladı cumhuriyet üniv. çalışmam iiçin onun için uğraştık bekledik. oyüzden iyi bi işim olsun diye kendim iş aramadım bide eşim olmuyo iş bulamıyorum dese neyse yarın görüşcez diyo yarın oluyo öbürgün. oyaladı durdu araya bi sürü olay girdi.ben ayrılmayı düşünüyorum zaten ama bişey kopartmıyor beni belki sevgi belkide başka bişey böyle bi adamı seviyomusun dersiniz belki söleyim bilmiyorum onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum.ama eni sonu olcak bu ''ayrılık''

benim yaptığım tespiti sen de yapmışsın zaten...''ayrılık''

sana iyi bir haber, sevip sevmediğini sorgulamaya başlamışsın o gücü kendin de bulacağın gün yakındır.

çok tşk ederim yorumlarınız için.değişik bi gelişme oldu amcam annemleri arayıp istanbulda çalıştığı şirkette bana göre bi kadrolu iş olduğunu sölemiş ben düşünüyorum aslında hem eşimde orda bi dra görününr bakarız bende iş görüşmesine giderim ne diyosunuz ne olur bi fikir verin...

Belki kötü günlerin ardından bu size ışık oldu
Hadi inşallah bundan sonra iyi olur herşey
Yeterki eşini gözünde bitirme
Yoksa ne kadar herşey yolunda gitsede
Bir kere sarsıldımı toparlamak zor olur...

Canım hayırlısıysa olur inş iş olayın borcuna gelicek olursak bence kayınbabanları ara we duruma ayrıntılı anlat borcumuz war ewe giremiyoruz de yardım etsinler yada eşin konuşsun ailesiyle herşeyi sana bırakmış inş biran önce hallolur bu konu allah yar we yardıncın olsun canım

çok tşk ederim yorumlarınız için.değişik bi gelişme oldu amcam annemleri arayıp istanbulda çalıştığı şirkette bana göre bi kadrolu iş olduğunu sölemiş ben düşünüyorum aslında hem eşimde orda bi dra görününr bakarız bende iş görüşmesine giderim ne diyosunuz ne olur bi fikir verin...

Kesinlikle gidin bence , kadrolu iş diyosun canım daha ne olsun ... İşin olursa her şey

daha farklı olur inan...Eşinin sağlık sorununu da halledersiniz...

geçen zaman içeirisinde tekrar kadınlar kulübüne girip bu sayfayı okumak o günleri hatırlamak hem üzdü hem sevindirdi.evliliğimin 5.yılındayım evet hala sürüyor.çoğunuzun dediği gibi zaman herşeyin ilacı oldu.sivastan erzincana taşındık orda işe girdim ve çevrem oldu eşim değişmeye başladı.3,5 yıl orda kaldık.şimdi malatyadayız.yani memleketimde.iyiyiz gayet iyi maşallah tabi:)sorumluluk sonradan kazandırılabilirmiş, evliliğin direği sabır ve saygıymış öğrenmiş oldum.

Çok sevindim arkadasım, bastan bir kaç sayfayı okuyunca bu is yürümez demiştim ama
Eşinin kendini toparlaması, evliliğinizi yoluna koymanıza çok sevindim.
Belki çok genc evlendiğiniz için evlilik sorumluluğu ağır geldi Ama sorunları asmıştınız çok şükür.
Böyle mutlu biten hikayeler güç veriyor hepimize.

geçen zaman içeirisinde tekrar kadınlar kulübüne girip bu sayfayı okumak o günleri hatırlamak hem üzdü hem sevindirdi.evliliğimin 5.yılındayım evet hala sürüyor.çoğunuzun dediği gibi zaman herşeyin ilacı oldu.sivastan erzincana taşındık orda işe girdim ve çevrem oldu eşim değişmeye başladı.3,5 yıl orda kaldık.şimdi malatyadayız.yani memleketimde.iyiyiz gayet iyi maşallah tabi:)sorumluluk sonradan kazandırılabilirmiş, evliliğin direği sabır ve saygıymış öğrenmiş oldum.

vay vay vayyy, senin adına sevndm.ben de evlenp geldiğim bu şehrden bi an önce gtmek istiyorum ben de 7 ay lık evliyim ve eşime soğudum..... bizimki de geçer mi ki:(

Senin adına çok sevindim, maşallah :nazar: :nazar:
İnşallah önceden yaşamış olduğun bu sıkıntıları bir daha asla yaşamazsın.
Demekki dediğin gibi, fevrilik yerine sabır ve saygı gerekiyor belki de...

Son düzenleme:
Back
X