ne yapacağım, ne yapardınız???

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
biriyle çıkarken başkasından hoşlansaydınız ne yapardınz?
üstelik evlilik planları yaptığınız biriyle birlikteyken.
şimdi herkes yadırgayacak beni biliyorum ama o kadar garip bi haldeyim ki.
beraber olduğum kişiyle aramızda kmler var ve bazı yaşadıklarmzdan dolayı sevgim eskisi gibi değil ona karşı
ve ben şimdi görev yaptğm okuldan bi öğretmenle aramızda bi elektrik hissediyorum. yani ikimzde birbirimize karşı boş değiliz.
ne yapmalıyım, ne yapardnz?

lütfen ama lütfen yargılayacağınıza bir yol gösterin. aşağılayıcı şeyler yazmazsanz sevinirrm

Son düzenleyen: Moderatör:
evleneceğiniz kişiyle açık açık konuşun duygularınızın değiştiğini artık başkalarından etkilenebildiğinizi bu durumda evlenemeyeceğinizi söyleyin ve ayrılın

bence ; sevginizi sorgulayın demekki evlilik planı yapsanızda ona karsı sevginiz bitmiş veya sadece sıradan bi hoşlantıda olabilir.bazen aldığımız iltifatları hoşlanmak olarak da düşünebiliyoruz

acaba diyorum ki birbirmzden uzakta olduğumuz için mi böyle oldum ben. gerçekten sevgimi sorgulmam gerekiyor sanırım. ama şöyle bi sorun daha vae aksi gibi ikisi de hemşehri yanı ilçelerden ve ikisi de kürt. off ben ne yapacğm ne neee(

başkasından etkilendiğine göre evleneceğin kişiyle aranda bişeyler bitmiş olmalı bir gönülde iki sevgi olmaz bnce evlenip boşanmaktansa senin yapabileceğin en doğru şey dürüstçe konuşup ayrılmak olur

evleneceğiniz kişiyle açık açık konuşun duygularınızın değiştiğini artık başkalarından etkilenebildiğinizi bu durumda evlenemeyeceğinizi söyleyin ve ayrılın

ondan ayrıldığım için sonradan çok pişman olmaktan korkuyorum ama bu şeklde devam edemz aslında biliyorum

yaa bencee siz biraz bi ilişkiyi dondurun düşünmem gerek filan diyin ne biliyım.belki hoşlandığınız insanı biraz tanıyınca bu durum ortadan kalkar ve ondan soğursunuz eğer suanki sevgilinize karşı hissettikleriniz aynıysa onunla devam edersiniz.

Başkasına gönlün kaydıysa,erkek arkadaşından gönlün geçmiş demektir.

Uzaklık filan bahane...Evlenseniz,adam göreve gitse yine aynı şey mi olacak ?

Bitmiş bitmiştir.Sürüncemede bırakmanın manası yok.

Şu an hoşlandığın kişiyle evlenmeyebilirin,hatta sevgili bile olmayabilirsin ama bu,erkek arkadaşına ilginin azaldığı gerçeğini değiştirmez.

ben asıl bundan korkuyorm işte. evlenp ayrılmaktan

her kelimene hak veriyorum ama cesaret edemiyorum ayrılmaya

iki kişiye aynı şeyler hissediyorsan ikinciyi seç
çünkü 1.ciyi gerçekten sevseydin 2. den hoşlanmazdın
kimsenin seni yargılamaya hakkı yok zaten yapman gereken en doğru şey diğer insana haksızlık etmemek ,hayat senin

hayatta olasılıklar sonsuz evlensen de evlenmesen de pişman olabilirsin fakat sevginin azaldığı birisiyle evlenerek mutlu olma ihtimalin düşük görünüyor, birde sevdiğin için değil korktuğun için ayrılmıyorsun karşındakinin tarafından bakarsan tavrının ne kadar bencilce göründüğünü farkedebilirsin. hayatına korkularının yön vermesine izin verme ve doğru gördüğün şekilde davran bence

canım sen şu an birlikte olduğun kişiye aşık değilsin. böyle olsaydı gözün ondan başkasını görmezdi diye düşünüyorum. sanırım aranızda sevgi ve alışkanlık var.

belki ötekine karsı geçici bir hoşlantı durumu söz konusudur. yada bu hoşlantı kalıcı ve daha yoğun bir şekilde sizi bir ilişkiye sürüklüyedebilir. bence oluruna bırak. duygularından emin ol ve ona göre bir yol çizersin zaten. sadece acele etme ve zamana bırak herşeyi

çok denedim bi süre görüşmeyelm ya da ayrılalım dedim ama kabul etmiyor, ayrılmıyor. ben de dayanamıyorum ona ve devam ediyoruz. onunla birlkteyken diğerini tanımaya calışmak da pek etik olmaz heralde

çok denedim bi süre görüşmeyelm ya da ayrılalım dedim ama kabul etmiyor, ayrılmıyor. ben de dayanamıyorum ona ve devam ediyoruz. onunla birlkteyken diğerini tanımaya calışmak da pek etik olmaz heralde

demek ki o seni seviyo ama sevginin bittiğini söylersen belki ayrılmayı kabul eder bi süre yalnız kalıp kafanı dinle bence doğru karar ver sonradan pişman olucağın şeyler yapma evlilik düşündüğün kişiyle ne kadar zamandır birliktesiniz

en doğrusu bu sanırım. her şeyi zamana bırakmak...ama şuanda beraber olduğum kişiye msj çkmek bile gelmiyor içimden,gelmiyor

kasımda bir senemz dolacak. sevgimin bittiğini söylemek o kadr zor ki. aslında sevgi değil de aşk ve heyecan bitti bende. bi de aramzdaki uzaklık da buna tuz biber oluyor tabi, daha kolay unutabiliyorum

Eger gercekten sevgi olsaydi kimseden etkilenmezdin.Daha bekarsin yadirganacak bir durum yok ama sevgilini oyalamadan bitir bu isi.

yadırganmadığm için mutlu oldum çünkü çoğu konularda yadırdanıyordum. gercekten çok daha fazla fikre ihtiyacım var. bir de merak ettiğim yaşadğm durumu yaşamış olanlar var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…