- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
evleneceğiniz kişiyle açık açık konuşun duygularınızın değiştiğini artık başkalarından etkilenebildiğinizi bu durumda evlenemeyeceğinizi söyleyin ve ayrılın
kasımda bir senemz dolacak. sevgimin bittiğini söylemek o kadr zor ki. aslında sevgi değil de aşk ve heyecan bitti bende. bi de aramzdaki uzaklık da buna tuz biber oluyor tabi, daha kolay unutabiliyorum
yaa bencee siz biraz bi ilişkiyi dondurun düşünmem gerek filan diyin ne biliyım.belki hoşlandığınız insanı biraz tanıyınca bu durum ortadan kalkar ve ondan soğursunuz eğer suanki sevgilinize karşı hissettikleriniz aynıysa onunla devam edersiniz.
Gönlün akıyorsa başkasına diğer tarafla ilişkin çok sağlam değildir bence. Çünkü bir insan başkasını seviyorsa diğer erkeklere/bayanlara karşı alıcıları kapalı olur. Yoksa sağlam evlilik kalmaz bence. Yani insan birine bağlandığı zaman beyin onu kabul ediyor ve başkasını düşünemiyorsun. Bence biraz sakin kal, birlikte olduğun kişiye emek verdiysen biraz ona eğil okulda olandan uzak dur, değişecek mi düşüncelerin değişmeyecek mi bakmalısın.
yıllar önce başıma gelmişti böyle bir durum 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin aşırı derecede ilgisizliklerinden şikayetçiydim o sırada aynı işyerinde çalıştığım arkadaşımın da ilgisi hoşuma gitmeye başlamıştı ve sevgilimden ayrıldım . İlgi gösteren çocukla o akşam kahve içmeye gittim ve o çocuk elimi tutmak istedi ve elime değdiği an napıyorum ben dedim ve aşırı derecede vijdan azabı duymaya başladım. Anında ortamdan gittim sevgilimi aradım pişman olduğumu söyledim işyerimden ayrıldım ve sevgilime de olanları tek tek anlattım yıllarcada vijdan azabını yaşadım. Sende sanırım arada uzaklık olduğu için ve karşıdan da ilgi gördüysen duyguların karışmış kendine biraz zaman ver doğru düşündüğün kişiyle yoluna devam et kafa karışıklığıyla sevgilini duygusal olarak aldatmak da hoş değil çünkü.
Yapacağınız ilk şey düşünmek. Ne hallerden bu zamana geldiniz ?
Geçirdiğiniz güzel günleri, sizin için yaptı fedakarlıkları, sizin bu ilişki için yaptıklarınızı v.s
Evlendikten sonra mutlu olup olmayacağınızı v.s.
SONRA EN ÖNEMLİSİ bu şuanki adamdan uzak durmanız gerekiyor ki duygularınız tam yerini bulsun.
Diğeriyle uzak olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.
Yakında yanınıza gelse herşey eskisi gibi olur.
Beyniniz ve kalbiniz ne diyorsa biran önce yapmalısınız.
Çünkü buda aldatmaya girer. Hem kendinizi hem karşınızdakini..
Eğer birgün bu evleneceğinizi düşündüğünüz kişi size bunu yapsa ne hissedersiniz ?
...
Şuan ki iş arkadaşınız biliyor mu hayatınızda biri olduğunu ? Biliyorsa eğer diyecek sözüm yok ona, bilmiyorsa sizin saklamış olmanıza diyecek sözüm yok.
Önce ayrıl da sonra ne yapacaksan yap
Umarım hoşlandığınız kişinin mesleği , evlenmeyi planladığınız kişinin mesleğinden daha iyi diye değildir tüm bunlar..
canım o bana yeterli ilgiyi göstereiyor yani bizm durumumuz ilgisizlkten değil. sadece yeni bir heyecan arayışı sanırım maalesef benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?