ne yapacağım, ne yapardınız???

Pirince giderken eldeki bulgurdan da olma korkusu...
iyi düşün,kafa dinle,kimden daha eminsin tart
ona göre karar ver bence..

kasımda bir senemz dolacak. sevgimin bittiğini söylemek o kadr zor ki. aslında sevgi değil de aşk ve heyecan bitti bende. bi de aramzdaki uzaklık da buna tuz biber oluyor tabi, daha kolay unutabiliyorum

Nasıl 1 yılın doluyo.Daha temmuz ayında 2013 gelini olmak istediğini ama kısmetinin hanüz olmadığını söylemiştin,diğer bi konunda da görücülerin geldiğini söylemiştin hatta kadın seni beğenmediği için dertleip konu açmıştın bunlar yaşanırken 1 yıllık sevgili nerdeydi merak ettim

evet bende şimdi geçmiş konularını okudum erkek arkadaşım benden ayrılmak istemiyo diyodun ama erkek arkadaşım benden soğuduğunu söyledi diye konu açmışsın bide ayrıldık demişsin demek ki ayrılmayı kabul ediyomuş başkasından hoşlanıyosan neden tekrar bir araya geldniz

sexy olmak bu durumlarda hiç işe yaramıyor galiba
karar vermek zor oluyor yani demek istedim...

evlilik planlari yaptiginiz biriyle birlikteyken baskasindan hosllanyiorsaniz
demekki beraber oldugunuz adami gercekten sevmiyorsunuz
bunun icin bu iliskiyi her ikinizin iyiligi icin icin bitirin derim
en azindan evlilik olmamis henüz buda birsey :)
3 seneyi geckin evliyim esimide 4,5 senedir taniyorum
cevremdeki bütün erkekleri hic baska gözle görmedim valla
ask bu :)
ask evliligi yapin derim :)

James bond haltetmiş bu forumun kadınlarının yanında.

Demekki arkadaş uzaktaki sevgiliyi sevgiiden saymıyor.
Yeni bir kısmet bulmadanda uzaktakinden ayrılmak istemiyor.

Üzüldüğün şeye bak sende bu seksilik varken birini daha bulur elektrikleşirsiniz..

Takmayın kafanıza, üzmeyin kendinizi..Herkes sizin kadar şanslı değil..

James bond haltetmiş bu forumun kadınlarının yanında.

Demekki arkadaş uzaktaki sevgiliyi sevgiiden saymıyor.
Yeni bir kısmet bulmadanda uzaktakinden ayrılmak istemiyor.

O da haklı hatun çok sexy ne yapsın yanlız bırakmıyolardır onu

Evlilik planı yapıyorsanız evleneceğiniz adama aşıksınız demek oluyor ama başkasından hoşlanıyorsanız da bi ilişkinizi sorgulayın.Evleneceğiniz kişi de ne yokki siz başkasına farklı hissetmeye başladınız,eğer evlenmek istemiyorsanız düğün hazırlıkları tamamlanmadan söyleyin ayrılmak istediğinizi..

o bana bunu yaPSA DELİ OLURDM heralde. diğer kişinin de berabelğimden haberi yok sanırım.

Haberi kendiliğinden olmaz zaten, siz ilan edeceksiniz. Saklarsanı znereden haberi olacak ?

Deli olmak bir yana, canınız çok yanar. Ayrıcada eden bulur.
Yani belkide devam ettirirseniz karşılaşırsınız.

sen ne istediğine karar ver önce, bu kararsızlıkla hem kendini hem başkalarını mutsuz edersin..
anlaşılan evlenmeyi düşündüğün kişiye karşı olan sevgin ve ilgin azalmış, o seni sevse de..
yeni tanıştığın kişi de ilgini çekmiş olabilir ilk başta ama sonrasını bilemezsin tabi..
sonradan pişman olacağın birşey yapmaman senin için iyi olacaktır ve her ne yaparsan yap senin kararın sonuçta..
kalbinin sesini dinle...

başkasından hoşlanıyrum demek, şuanki beraber olduğunuz kişiden hoşlanmıyorsunuz demek, bi kalpte iki kişi nasıl olur, lütfen kimden hoşlandığınızdan emin olun, kimsenin hakkına girmeyin.hem şuan ayrılırsam pişman olur muyum diye düşünmek ileriye dönük adım atamamak demek, bu bişeyi halletmez.göze almanız lazım.lütfen dürüstlük sizde kalsın...

Eski konularına bakılırsa karakterine uygun bir davranış sergiliyorsun seni yadırgamak yanlış olur sen böylesin çünkü.

Bir de rütbene yalandan yardım et ya rab gibi bir şeyler yazmışsın.

Hayatında birisi varken zaten başka birisine hoşlantı duyman diğer kişiye sevgi duymadığını bir şeyler hissetmediğini gösterir.Bu şekilde ilişkini devam ettirsen de alacağın boyut ve ilerisi zaten şimdiden sorunlu olacağını gösterir o yüzden yol yakınken ayrılmak kimseyi üzmemek en iyisi olsa gerek.Erkek arkadaşın elbette üzülecektir ama onun için de sonradan üzülmemesi için en iyisi bu ola gerek.

daha evlenmemişsin ayrıl ozaman sonradan pişman olacağına şimdiden al önlemini ya evlendikten sonra bu duyguların olsaydı.

benim sorunum biraz daha farklı 3 aylık bir ilişkim var sevgilime 12 yaşındayken göz ameliyatı oldugumu söylemedim hem göz hem beyin ameliyatı tarzında idi şimdi sizce nasıl söylemeliyim telefondamı yoksa yüzünemi söyliyim sevgilim uzakta yaşıyor 10 günde bir görüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…