Ne Yapacagım Simdi.?

Canım çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. Ben olsam napardım diye düşünüyorumda, kavga çıkacağının bile bile, sonu kötü olacağını bile bile eşimi yalnız göndermezdim. 1 yıllık evliyim, eşimin ailesi 1 saatlik mesefade oturuyor, nerdeyse her hafta sonu gidiyoruz, aile yapımdan çok farklı bir ailesi var, ama eşim için katlanmak zorundayım. Senin yaşadıklarını yaşamadım belki benim gerildiğimden kat kat daha fazla gerileceksin ama kaldığın zamanda gerileceksin bundan emin ol. Dolduruşa gelmez diyorsun ama gitmediğin için zaten kırgın sana, yani dolduruşa gelmese bile dönüşte sorun yaşayacağınız aşikar. Sıcakta yol çekilmez demişsiniz ama otobüsle gidiyorsunuz, gece binersiniz uyursunuz yol geçer. Zor bir durum anlıyorum ama erkekler genelde bencil bir yapıdalar, sorgulamayı bırakın bi kenara bence. Gidecekseniz eşiniz için, aileniz için gideceksiniz, onlar için değil.

Evet yaşananlardan sonra eşinizin bukadar kısa sürede bunu teklif etmemesi gerekirdi belki de ama. Ailesi sonuçta, atamazki nekadar kötü olursa olsunlar.

Farklı şeylere odaklanın, 1 hafta değişiklik olacak size. İstanbulda gezilecek çok yer var. İsteseniz hergün sabah çıkıp akşam girersiniz eve. Gittiğiniz zaman siz değerli olursunuz eşinizin gözünde, ama gitmezseniz onlar bişi demese bile kırgın ve kızgın olucak.

Eşinize sadece kendisi için gittiğinizi mutlaka belirtin. Aslında kesinlikle istemiyorum ama sana olan sevgimden gidiyorum diyin.

Amin canım sagolasın (: Öyle düsünmeye calıstım canım tatil gezeriz egleniriz ama yok yani neresinden cekersem cekeyim sıkıntı oluyor içimde..Büyük ihtimal gitmeyecegim..Zaten esim kendine bilet almıs bu sabah bana aldı mı biliyorum sormadım ama istemedigimi biliyor ben istemedigim sürece razı edemeyecegini de biliyor yine de tam kararım yok 1 -2 gün icinde söyledim söyledim söylemedim gidecek tek basına :(

Son düzenleme:
canım seni okadra iiy anlıyorumki.. bende suan görüşmüyorum kayınavlidelerle. farklı memleketlerdeyiz. bebek düşünüyorum,hamile değilim.. eşimde annem babam doğuma gelsinler ben onları istiyorum , yalnız kalmak istemiyorum bir hastane kösesinde dedi..benim ailem ne kadra olursa olsun oda kanından birini istiyormuş yanında...
offff hayırlısı neyse olsun. bende aynen senin gşb onlara cok kızgınım.. birde hoş bişey değil ama bende deve inadı, bilmeme ne kini vardır.. daha şimdiden onlarla muhatap oldugumu düşündükçe fenalık basıyo... yani o zaman ne olur bilmiyorum ama ilerde yaşayacagın depresyonlar olabilironu kestirebiliyorum.. ama eşim ailesiyle telde konuştugu zaman, oraya gittigi zaman çok mutlu oluyor..
evlilik yeri geliyor bazı şeyleri yutmak demek.. bana kalsa sittin sene görüşmem ama bu kesde eşim üzülecek.bilmiyorum.. eşimi mutlu edersem oda beni mutlu edecek, yani bu seyler hep dolaylı olarak bizleride etkiliyecek...belki eşim için nazı şeyleri bende kabul edecem tekrar. annesi babası bize gelip kalacaklar belki... hiç birşey eskisi gibi olmaz ama... et ile tırnakta ayrılmaz birbirinden.. eşlerimiz bizim hayatımızda var oldukça o insanlarda olacaklar.. hıı olamazlar dersin belki olmazlar ama bu kesde hep huzursuzluk cıkacak yuvamızda.. yada çıkmayacak ama eşimiz cok üzülecek o duruma.. bizde yine o insanları tekrar kabul etmek zorunda kalacazz...
yani madem artık aranız cok iyi eşinle.. kırma ve git.. o bendeki keçi inatıda birgün bende kıracam..bizi hep zorlayan şey gururumuz ...allaha şükür namus davası değil, herşey hallolabilir bence
kesin kararlarımda vardı ama sanki değişime ugradı..
eşimin ben doğum zamanı ailemi istiyorum yanımda demesi, ben en mutlu anımda onlarıda görmek isterim demesi, doğum ve ölüm farklıdır alev demesi...
ben mutluluğu eşime çok görmem.. ama o ailesine olan nefretim hiç bitmeyecek...benim cicim aylarımı, sonraki aylarımı,bunalımlara sokmaları, evlerinden kovmalarını hiç bir zaman unutmam.. bu dünyada barışsam bile ahirette hesaplaşacam

Öyle tabi canım hiçbir zaman onlardan kopsun demedim belki bende esimi doldursaydım sebep coktu..Esim mutsuz olsun istemiyorum ama bazı seyleri idrak etmek zorunda istemiyorsam sebebi var..Anlayamayacak bir insan degil..Bak sen gelmelerine bile katlanamam diyorsun belki benden agır seyler yasamıssındır bilmiyorum ama ben yinede herseye ragmen sildim demedim görüsmem demedim aramam demedim gelmesinler demedim gerci geldigimden beri aramıyorum icimden gelmiyor onlarda aramıyor..Esim rahat olsun diye tek kötü söz etmedim ne olursa olsun ailesinden uzakta o da insan özlüyordur.Ama bir yerden sonrası nankörülük..Ben bu kadar bos veriyorken..Sonucta 4 gözle beni beklemiyorlar..Hayırlısı artık ne tamam diyebiliyorum ne hayır :(

İnsallah cok beklemeden saglıkla hamile kalır ve kavusursun bebegine canım isteyen bütün kardeslerimle beraber (: O zamanlar geldiginde bebeginin mutlulugundan kimseyi gözün görmez merak etme simdiden bosuna yorma kendini.. :34:

Bence de gidin.. Madem eşinizden eminsiniz , bi sorun olur mu belli değil.. ama olsa bile eşim beni ezidrmez diyorsunuz..

Giderseniz eşiniz memnun olur , sizde acaba onu doldururlar mı gibi şeyleri düşünmemiş olursunuz..

Bence gidin ve mutlu olduğunuzu gösterin, eşinizi yalnız bırakmayın.
.

Haklısın canım biraz gec kaldım karar vermekte esim sadece kendine bilet almıs sanırım benden ümidi kesmis sert konusunca :( Eger gitmeye karar verirsem bir kac günüm var..Söylediklerin cok dogru ama mantıklı düsünemiyorum duygularım agır basıyor bu konuda..Oraya gidersem mutlu oldugumu gösterebilecegimi sanmıyorum cünkü ister istemez donup kalıyorum orda konusasın gülesim hic bir sey yapasım gelmiyor..Hayırlısı artık (:

Back
X