- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Birşey diyemiyor, şuan konuşmuyoruz onunla da, oysa o gelmeden önce sarılıp film izliyorduk, huzurumuzu bozup gidiyor her zamanYaptıgı hiç hoş değil. Eşiniz ne diyo onla konuşun
Madem aliyosun senide götürsün yanında hem o almış olsun hemde senin istediğin olsun ne gerek var böyle şeylere bu insanları anlamak zor ya. Ne kadarlık evlisinBirşey diyemiyor, şuan konuşmuyoruz onunla da, oysa o gelmeden önce sarılıp film izliyorduk, huzurumuzu bozup gidiyor her zaman
O lafi desin Kaynana orsa kalp krizi gecirsinAl evine götür beğenmişsin kullan diyemediniz mi
Yani süzün halısız varmış zaten tekrar ne mantıkla almış
3 ay, ayrı evdeyim, eşim ona birşey diyemiyor ağladığı için herşeye, evdeki şeyleri kırıyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorumMadem aliyosun senide götürsün yanında hem o almış olsun hemde senin istediğin olsun ne gerek var böyle şeylere bu insanları anlamak zor ya. Ne kadarlık evlisin
O lafi desin Kaynana orsa kalp krizi gecirsin
Allah kurtarsın kardeş işin zor valla öyle kv ile ne denir bilemedim3 ay, ayrı evdeyim, eşim ona birşey diyemiyor ağladığı için herşeye, evdeki şeyleri kırıyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorum
Bu arkadaşın kv gecirir baksana dediklerine herşeye ağlayıp kırıp döken biriKv bana bir bluz almıştı
Sana daha uygun olur sen giy demiştim
O nedenle halı alsa da çok rahat derdim
Kalp krizi vs de geçirmedi benimki
Kırıp döken eşim, o duygu sömürüsü yapıyor ağlıyor çekip gidiyor, beni haklıyken haksız duruma sokuyorBu arkadaşın kv gecirir baksana dediklerine herşeye ağlayıp kırıp döken biri)
Pardon arkadaşınKırıp döken eşim, o duygu sömürüsü yapıyor ağlıyor çekip gidiyor, beni haklıyken haksız duruma sokuyor
Hayır demiyor at çöpe diyor fakat bu sefer gözünde ben kötü oluyorum bak kadın almış yetmemiş sermiş gerçekten çıldıracağım, bu arada söylemeyi unuttuğum birşey daha dedi, ben odadaydım eşime dedi duydum, süpürgeyi açsın balkonu silsin dedi benim için, sanki ben pis bir insanım, veya ona mı kaldı, cahilinde cahili bu kadın, evliliğimi resmen yerle yeksan etmek istiyorlareşiniz illa bu halıyı sericeksin diyo mu?
3 ay, ayrı evdeyim, eşim ona birşey diyemiyor ağladığı için herşeye, evdeki şeyleri kırıyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?