- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ne saçmalıyorsun? Yeter eğlendiğiniz, başınıza gelince konu açmayın.Kaç yaşındasınız ya? Kv ağlıyorsa sen de halının ortasına bağdaş kur beeennnn bu halıları istemiyorum diye zırıl zırıl ağla. Eşin kırıyorsa sen de kır. Kv yenilerini alsın. En azından olmayan bir şeyi almış olur
Ne saçmalıyorsun? Yeter eğlendiğiniz, başınıza gelince konu açmayın.
Hayır demiyor at çöpe diyor fakat bu sefer gözünde ben kötü oluyorum bak kadın almış yetmemiş sermiş gerçekten çıldıracağım, bu arada söylemeyi unuttuğum birşey daha dedi, ben odadaydım eşime dedi duydum, süpürgeyi açsın balkonu silsin dedi benim için, sanki ben pis bir insanım, veya ona mı kaldı, cahilinde cahili bu kadın, evliliğimi resmen yerle yeksan etmek istiyorlar
Bunu yapsamda inanmayacak hepsine mi döküldü diyecek gene surat tavır ağlamalar başa dön yani çözüm değilBen anlamadım ki neden o esnada tepki veriyorsunuz.
“Aaaa annecim çokkkk teşekkür ederim” deyip boynuna sarılsanız, eşinize de “ayyy ne iyi annen var” deseniz. O esnada içinizden 100’e kadar sayıp derin derin nefes almayı ve normal gözükmeyi başarsanız
Ertesi sabah da halıları toplayıp camiye, muhtara, ihtiyaç sahibi birine verseniz.
Kv sorunca da “üstüne vişne suyu döküldü, atmak zorunda kaldım” deseniz... Sakince. Bağırmadan. Ağlamadan. Sinir krizi geçirmeden.
Yapamaz mısınız?
O gittikten sonra kaldıracaksın ya da en kir tutan yerde kullanacaksın ki kullanilmaz hale gelsin. Ben ikinciyi yapıyorum:))Yeni evlendim, bu akşamüstü kapı çaldı halıcı gelmiş, kv mutfağa yatakodasına halı almış kendi beğendiğini(halı olduğu halde) çıldırdım, yetmedi geldi kaldırdı kendi aldıklarını koydu, çıldırdım, ağlayıp duygu sömürüsü yaptı her zamanki gibi, zerre görüşmek istemiyorum en azından beraber bakalım dese böyle saygısız cahil insanlarla ne yapacağım?
Cünkü oğlunun evi ve kendi evinin düzeninin aynisi olmak zorunda. Kv gorumce ben mecburen ayni halilari kullaniyoruz. Kadin üsenmemis otobusle 10 saatlik yoldan halı getirmis! Ne diyeyim. Tesekkur ettim serdim. Icime at at bir hal oldum. Sus sus sus artik her seye herkese susuyorum.Birlikte oturmuyorsaniz nasil sizin evin halisini degistirebiliyor?
At balkona getirdiklerini minder ser.Keyfine bak.Ya da ver birine.
Bunu yapsamda inanmayacak hepsine mi döküldü diyecek gene surat tavır ağlamalar başa dön yani çözüm değil
Eşim kadın işlerine karışmayı seven biri değil, birde kadın ağlayıp zırlayınca hiç karışmıyor, dengeyi kuramadığıda doğru, ne yapmalıyım?Çok şükür bugün de evlilikten soğuduk bekar kardeşlerim
Kayınvalidenin yaptığı çok absürt tamam ama sizi zor durumda bırakan kayınvalide değil eşiniz. Kendi annesi sonuçta halı için teşekkür etsin ama doğru olmadığını anlatsın. Bunun yerine ağlayıp eşya kırıyor adam. Ne annesi ne kendisi olmamış bunların. Allah sabır versin size ne diyeyim.
Hadsizlik evet hediye değil dayatma çünkü kaldırsam surat beş karış olup ağlayıp zırlayacak bayılma huyuda var, taktiği bulmuş oğlum kocam bayılıyorum ağlıyorum istediğimi yapın, karşı çıksam kötü insan rolüne bürünüyorum kadın ağlatan gibi, uzak durmaya çalışıyorum fakat annesi, ne yapacağım?Bu kadar saçmasını da duymadım.
Valla isterse ağlamaktan kendini parçalasın, sen hayırdır der serdirmezdim.
Hadsizlik bu.
Hediye değil, dayatma.
Kaldırın verin bir ihtiyaç sahibine.
Serin kendi halılarınızı.
Yani ben olsam öyle yapardım.
Madem beğenmiş kendi evine sersin veyahut.
Densiz yaa of valla hiç saygı filan duyamam herkes haddini bilsin. Eşiniz de çıksın anasının eteğinin altından, adam olsun da böyle saçma işlere müsaade etmesin.
Ben bana sormadan neden alıyorsun hadi alacaksın gel beğenelim diyebilirsin dediğim için ağlıyor, düşün salonda oturdum üşenmedi etmedi onları serdi, kavga edeceğim diye uzaklaşıyorum sinirli bir yapım var, bir şey desem ağlıyor birşey olsa başıma kalacak, ağlıyorum diyip evimde at koşturamaz ki, eşimle aramı öyle bozdu ki, öğlen film izliyorduk bir geldi olaylar yaşandı akşamdan beri kavga gürültü ilk defa ayrı uyuduk, bir anne oğlunun mutluluğunu nasıl bozarHalı için niye ağlıyor bu kayınvalide ya bi gülesim geldibenimki de oğlunun 20 sene önce kırılan dişine ağladı tabi bunlar hep bahane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?