Ne yapacağım?

Ne saçmalıyorsun? Yeter eğlendiğiniz, başınıza gelince konu açmayın.

Pek iyi niyetli goremedim akilli bir kadinsa. Senin evinin dizayni hakkinda soz sahibi goruyor kendini. Hala bir sahiplenme hala bir kopamama...
Ya da teyze pek bilemiyor adabi, usulu, erkani. Kendince guzellik yapti saniyor.

yatak odanızdaki halının nesi vardı ona göre?
hani olmasa alsa tamam da, varmış zaten.
serin bir süre gönlü olsun. sonra üstüne oje döküldü diyip verin birine.
kayınvalideye de başka bir zaman laf arasında eve karışmamasını münasip bir dille söyleyin.
daha yeni evlisiniz. eşinizle kötü olmayın yok yere.

Ne saçmalıyorsun? Yeter eğlendiğiniz, başınıza gelince konu açmayın.

Bana değil de evine müdehale eden kayınvalidene demelisin "ne saçmalıyorsun" diye. Eşin olacak ergene demelisin annesinin ağlayıp, sızlanmalarına inanıp evi dökerken "ne saçmalıyorsun" diye. Yeni halılarınla otur madem öyle ama kayınvalideden huy kapmışsın dikkat et. Ben istediğin konuyu açarım, senin gibi milleti karıştırmam işime.

Ben anlamadım ki neden o esnada tepki veriyorsunuz.

“Aaaa annecim çokkkk teşekkür ederim” deyip boynuna sarılsanız, eşinize de “ayyy ne iyi annen var” deseniz. O esnada içinizden 100’e kadar sayıp derin derin nefes almayı ve normal gözükmeyi başarsanız

Ertesi sabah da halıları toplayıp camiye, muhtara, ihtiyaç sahibi birine verseniz.

Kv sorunca da “üstüne vişne suyu döküldü, atmak zorunda kaldım” deseniz... Sakince. Bağırmadan. Ağlamadan. Sinir krizi geçirmeden.

Yapamaz mısınız?

Bunu yapsamda inanmayacak hepsine mi döküldü diyecek gene surat tavır ağlamalar başa dön yani çözüm değil

O gittikten sonra kaldıracaksın ya da en kir tutan yerde kullanacaksın ki kullanilmaz hale gelsin. Ben ikinciyi yapıyorum:))

Birlikte oturmuyorsaniz nasil sizin evin halisini degistirebiliyor?

At balkona getirdiklerini minder ser.Keyfine bak.Ya da ver birine.
Cünkü oğlunun evi ve kendi evinin düzeninin aynisi olmak zorunda. Kv gorumce ben mecburen ayni halilari kullaniyoruz. Kadin üsenmemis otobusle 10 saatlik yoldan halı getirmis! Ne diyeyim. Tesekkur ettim serdim. Icime at at bir hal oldum. Sus sus sus artik her seye herkese susuyorum.

Hali konusu geçmiş miydi daha önce ?

Ilk halıları kim almıştı ?

Bunu yapsamda inanmayacak hepsine mi döküldü diyecek gene surat tavır ağlamalar başa dön yani çözüm değil

İnanması gerekmiyor zaten. Hatta inanmaması lazım. Sizin o halıları istemediğinizi anlaması lazım. Bırakın ağlasın, bırakın tavır yapsın. Umursadıkça tepenize çıkmaya devam edecek.

Değiştirme şansınız yok mu halıyı? Bir teklif edin bence bunu.
Benim de kv bir halı vermişti yeni evlendiğimizde. Kullanmadığımız bir odaya kısa süreliğine sermiş, sonra da toplayıp kaldırmıştım. 2 yıllık evliyken de iade ettim kendisine ihyitacımız yok, kullanmıyoruz diye. Beğenmediğiniz şeyi kullanmayın tabi. Ya da şöyle de olabilir, çok güzel halı örtüleri satılıyor, onlardan da alıp kullanabilirsiniz.

Bu kadar saçmasını da duymadım.
Valla isterse ağlamaktan kendini parçalasın, sen hayırdır der serdirmezdim.
Hadsizlik bu.
Hediye değil, dayatma.
Kaldırın verin bir ihtiyaç sahibine.
Serin kendi halılarınızı.
Yani ben olsam öyle yapardım.
Madem beğenmiş kendi evine sersin veyahut.
Densiz yaa of valla hiç saygı filan duyamam herkes haddini bilsin. Eşiniz de çıksın anasının eteğinin altından, adam olsun da böyle saçma işlere müsaade etmesin.

sana o kocayla allah kolaylık versin esas.dengeyi kuramayan biri daha.yatak odama halı almak ona mı kalmış.buyursun nevresimleri de denesin madem.

Çok şükür bugün de evlilikten soğuduk bekar kardeşlerim

Kayınvalidenin yaptığı çok absürt tamam ama sizi zor durumda bırakan kayınvalide değil eşiniz. Kendi annesi sonuçta halı için teşekkür etsin ama doğru olmadığını anlatsın. Bunun yerine ağlayıp eşya kırıyor adam. Ne annesi ne kendisi olmamış bunların. Allah sabır versin size ne diyeyim.

Eşim kadın işlerine karışmayı seven biri değil, birde kadın ağlayıp zırlayınca hiç karışmıyor, dengeyi kuramadığıda doğru, ne yapmalıyım?

Hadsizlik evet hediye değil dayatma çünkü kaldırsam surat beş karış olup ağlayıp zırlayacak bayılma huyuda var, taktiği bulmuş oğlum kocam bayılıyorum ağlıyorum istediğimi yapın, karşı çıksam kötü insan rolüne bürünüyorum kadın ağlatan gibi, uzak durmaya çalışıyorum fakat annesi, ne yapacağım?

Halı için niye ağlıyor bu kayınvalide ya bi gülesim geldi benimki de oğlunun 20 sene önce kırılan dişine ağladı tabi bunlar hep bahane...

Halı için niye ağlıyor bu kayınvalide ya bi gülesim geldi benimki de oğlunun 20 sene önce kırılan dişine ağladı tabi bunlar hep bahane...
Ben bana sormadan neden alıyorsun hadi alacaksın gel beğenelim diyebilirsin dediğim için ağlıyor, düşün salonda oturdum üşenmedi etmedi onları serdi, kavga edeceğim diye uzaklaşıyorum sinirli bir yapım var, bir şey desem ağlıyor birşey olsa başıma kalacak, ağlıyorum diyip evimde at koşturamaz ki, eşimle aramı öyle bozdu ki, öğlen film izliyorduk bir geldi olaylar yaşandı akşamdan beri kavga gürültü ilk defa ayrı uyuduk, bir anne oğlunun mutluluğunu nasıl bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…