Sana öncelikle pilates öneriyorum
EvetÇalışıyor musunuz ?
Denedim iğne oyasini çok severim takılarını felan ama işlemeyi nasıl yapıldığını öğrenip bir iki figür birşey yapınca ondan da sıkıldım.hobi edin ya da kursa yazıl mesela
Bir türlü kendimle cevremle hayat ile barisamiyorum sanırımTam olarak sorununuz ne?
Bunun sebebi ne mesela ben sizi tanımıyorum üye olarak belki tam bilirsek ona göre tavsiye verebılırızBir türlü kendimle cevremle hayat ile barisamiyorum sanırım
Yeni bir sevgili heyecan yeni bir ortam gor bakalim bir sikintin kaliyor mu?Saksi degiliz arkadasim memnun degilsek bulundugumuz yerden yer,hayat degismeliyizzHayırlı akşamlar kk üyeleri
Bir çok postum, mesajım ,hayal kirikligim, iç savasim , üyeler arasında tartışma kırgınlık, ruhsal çöküntü. Bu normal hayatımda da böyleydi.
Şimdi yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Hiçbir şeyden taş alamayan memnun olmayan tatminsiz , isteksiz , piskologu bırakmıştım gitmeyi bazı şeyler değişiyor hayatımda diye ama değişen birşey yokmus. Yeniden devam etmeyi istiyorum ama gerekte duymuyor gibiyim . En son konuştuğumuzda senin kliniğe değil topluma karışmaya ihtiyacin var demisti. Ne yapsam bilemedim kafam karma karışık cozulsede hep mutsuz.
Sevgili ile alakası yok bunun. Evlilik yaptım ayrıldım, nişan takıldı ayrıldım. Bunlardan ayrılmayı da ben istedim tabiki sebepler doğrultusunda ama sevgili felan degil sorunYeni bir sevgili heyecan yeni bir ortam gor bakalim bir sikintin kaliyor mu?Saksi degiliz arkadasim memnun degilsek bulundugumuz yerden yer,hayat degismeliyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?