- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.021
- 133
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Kadını sosyal medyadan buldum
Oradan gösterdi
Ama bumarası yok whatsapptan falan gösteremedi tabikide
Bence iş yerine gidin öğütleri çok saçma arkadaşlar. Kurumsal bir yerde çalışıyorum yeni başlamışım, pat diye eşim gelecek, başka bir departmana gidecek oradaki kadına bakış atacak he? Sakın böyle bir şey yapmayın.
Bende bundan bahsetmiştim.
Çalıştığı firma kurumsal güzel
Çok dikkat çeker bu
Üstelij kadın farklı departmanda
Farklı bölümlerde olup çiçek alacak kadar samimi olmak.Bende bundan bahsetmiştim.
Çok dikkat çeker bu
Aklın yolu bir. Aşırı yakışıksız bir davranış olur bunu yapmanız.
Yalnız eşinizin 20 günde başka bir departmandaki kadınla bu iletişime girmesi gerçekten tuhaf. Eşinizden bir şey olmasa bile kadın eşinize yazmış diyebiliriz. "Solduysa yenisini sen al" muhabbetini kurumsal bir ortamda yeni tanıdığın birine yapmazsın ya. Eşiniz de bu davranışı garipseyip gelip size anlatmalıydı. "Of hayatım ya, İK'dan yaşlı bir kadınla böyle böyle muhabbet oldu kadın tuttu bana böyle dedi, şimdi almam lazım yenisini dimi" gibi muhabbet etseydiniz hiç sorun yoktu.
Bu öneriyi neden uçlarda düşünerek ele alıyorsunuz? Sanki iş yerine gidin kim o kocamın çiçek gönderdiği kadın diye ortalığı ayağa kaldırın denmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Eşiniz zaten yeni işe başlamış, alış bir hediye eşinizi ziyarete gidin gayet normal bir şekilde habersiz. Anne-babalarımız da işe başlayınca bizi ziyarete gelir. Onlar da o zaman velimiz gibi mi geliyor yanımıza? Yoo. Gayet hayırlı olsun, yeni işinde başarılar ziyareti yani. Kadını görüp görmemek bir şey değiştirmez zaten. Çiçeği eşiniz kadına yollamış, kadın eşinize yollamamış ki. Belki siz gidince eşiniz panik olacak, daha da şüphe çekecek ya da her şey normal gibi davranacak boşa şüphe ettiğinizi düşüneceksiniz. Sonuçta belli ki evde dururken de içinizde huzur yok.Bende bundan bahsetmiştim.
Çok dikkat çeker bu
Farklı bölümlerde olup çiçek alacak kadar samimi olmak.
Yemekhanede mi kurmuşlar samimiyeti?
Ya da eşiniz onun odasının önünden geçerken kuruyan çiçeği görüp alıvermiş.
Siz detay yazdıkça soru işaretleri artıyor.
Ayrıca çiçek alacak kadar samimi olduğum iş arkadaşımla eşimi tanıştırmak neden abes olsun?
Kocanız doğru söylüyorsa bile gitmeye çekindiğiniz kurumsal firmada daha 2 haftalık personelken İK ya çiçek göndermesi çok abes.İnsan kaynakları kadın...
Onun kdasında görmüş. Girip çıkarken.
Çok tuhaf değil mi?İnsan kaynakları kadın...
Onun kdasında görmüş. Girip çıkarken.
Resmen kadina asılıyor adam.Çok tuhaf değil mi?
Siz de çalışıyorsunuz. Yeni erkek çalışanın odasına girip çıkarken çiçek kurumuş tüh vah diyorsunuz ve bir anda samimiyet oluşuyor, siz de ona çiçek alıyorsunuz jest olsun diye.
O çalışan ve eşiniz nasıl karşılardı bunu?
Çok tuhaf değil mi?
Siz de çalışıyorsunuz. Yeni erkek çalışanın odasına girip çıkarken çiçek kurumuş tüh vah diyorsunuz ve bir anda samimiyet oluşuyor, siz de ona çiçek alıyorsunuz jest olsun diye.
O çalışan ve eşiniz nasıl karşılardı bunu?
Ya da kadın İK, eşini işe alan o kadınsaResmen kadina asılıyor adam.
Bende bundan bahsetmiştim.
Çok dikkat çeker bu
Bence kafanıza takmayın. Yazdığı not ile anlattığı durum uyuyor, adam belli ki yalan söylemiyor bence saklamasının sebebi de bir kere ağzından çıkmış laf şimdi almasa bu sefer de makarasını yapacaklar adama hani alıyordun, öyle demekle olmuyor, senin laf lafta kaldı gibi gibi bu şekilde milletin ağzına düşmektense alayım da bitsin gitsin demiştir. E size de söyleyemedi tabii kabul etmeyeceğiniz için gizliden halledip kurtulayım dedi demek ki ama yakalandı. Tabii ki bir daha ne olursa olsun gizli bir şey yapmaması için süründürün biraz ama bu kadar da güveninizin sarsılması gereken bir şey yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?