Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konuda dogru söylüyor olabilir ama kadin eger dedigi gibi abla degil gencse olay cikartirdim ben olsam. Cünkü ben simdi düsünüyorum is yerinde cicegimi kuruttum diye bana is arkadasim cicek gönderse lütfen kurutmayin diye bunu normal karsilamam acikcasi bana ilgisi oldugunu düsünürüm. Lütfen kurutmayin yazan bir not benim icin flört baslangicida olabilir ..

Flört ettiğin insanlarla sizli bizli mi konuşursun genelde? Flörtün doğasına aykırı sanki bu.

Burdaki aldatma temalı bir çok benzer konuda aynı şeyi düşünüyorum.
Takip ve çözüm için iyi bir planınız, düşünceniz yoksa bu tip çetrefilli işleri deşmemek daha doğru.
Şimdi neye yaradı konu sahibinin tavrı?
Sonuç eşler arasında huzursuzluk, güven kaybı ve evlilikte sarsıntı.
Böyle dedektiflik yapacak Arkadaşlara sesleniyorum:
Azıcık politik ve akıllı olun gözünüzü seveyim.

Doşru değil
Çünlü şuan sağlıklı bir evlilik yaşamıyorum maalesef
Başka bir kadın yüzünden üstelikte
tüm suç kadında çünkü sizinle evli olan size sadakat sözü veren kadın dimi? kemalim yapmaz kadın zorla tecavüz edicek dünyaya düşen son altın parçası muhteşem kocama vakası :işsiz: :işsiz:

Sizin eşiniz özelinde yazmadım. Ben flört aşamasıyla ilgili tahmin yapıyorum. Bekar insanlar için niyeti belli etmek önemli flört ederken ama evli biriyseniz direkt niyeti belli etmek biraz riskli. O açıdan önce sizli bizli hediye, o sorunsuz kabul görürse devamı ona göre gelir. Evli erkeklerin ya da kadınların aldığı her hediye için demiyorum tabi ki bunu. Yoksa hepimiz hediye alıyoruz ama ya konusu açılıyor bir şekilde evdeyken ya da aldığımız kişinin profilini doğru anlatıyoruz.

Ortam yoklaması yapıyor adam. Ondan sizli bizli :ıslık:

Ben dünden beri adamın öyle bir niyeti olmadığını savunuyorum. Yeri gelmiş, konusu geçmiş çiçek alınmış. Karısının huyunu bildiği için de gizlemiş. Basit bir mevzu. Ama büyütülürse ve konu sahibi böyle sudan sebeplerle arıza çıkarmaya devam ederse eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokacak, yakındır.

Ayrıca eğer adam flört ediyorsa, başka kadınlarla ilgileniyorsa bunun çözümü kavga çıkartmak değil boşanmak. Kavga çıkartıp iki gün sonra affedip aynı yatağa girince adam akıllanmayacak.

Ben dünden beri adamın öyle bir niyeti olmadığını savunuyorum. Yeri gelmiş, konusu geçmiş çiçek alınmış. Karısının huyunu bildiği için de gizlemiş. Basit bir mevzu. Ama büyütülürse ve konu sahibi böyle sudan sebeplerle arıza çıkarmaya devam ederse eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokacak, yakındır.

Ayrıca eğer adam flört ediyorsa, başka kadınlarla ilgileniyorsa bunun çözümü kavga çıkartmak değil boşanmak. Kavga çıkartıp iki gün sonra affedip aynı yatağa girince adam akıllanmayacak.
Özel sektör iş dünyasını bilemediğim için ben daha dar bakıyor olabilirim. İşin içine yalan girince ben o kadar masum düşünemiyorum. Eşinin huyunu bildiği için gizlemiş de nolmuş? Daha da kötü olmuş her şey. Belki bugün şöyle muhabbet geçti ben de bunu yaptım. Arayı iyi tutmak iş dünyasında önemli deseydi bence daha olumlu sonuç alırdı. Ha eşi buna da kıskançlık yapacaksa, o konuda da konu sahibini eleştirirdim.

Bir harekete geçemeyeceğin sorgulamaları ben de doğru bulmuyorum. İçine şüphe düştüyse zaten boşanması gerekir. Burnunu sürtmek çok saçma geliyor bana da. Öğrendiğin şeyin bir sonucu olmalı yani. Beni aldattığından şüpheleniyorum ama boşanamayacak kadar da seviyorum demek oluyor diğer türlüsü.

Eşim başka kadınlara bakan insan değil
Daha önce beraner çalışıyorduk.
Ben işe girene kadar şirketteki kızlr da asılmış buna zengin yakışıklı güzel giyimli çocuk diye.
Ama zamanında jötü şeyler yaşadığı için kimseyi istememiş hayatında.
Benimle 34 yaşında tanjştı. Ve gerçekten değer verip evlendik.
Beni uyurken dahi kalkıp öpmelerini biliyorum ben.
O yüzden haksızlık etmek istemiyorum ona... üzülüyorum da...
sadece masumane olduğuna inanmak istiyırum...

fiyatı 120 küsürmüş...
fiyatından da değilim açıkcası. neden orkide..
ya da neden çiçek ?
çok yaşlı değil kadın. sosyal medyadan baktım da 2-3 yaş büyük...
sinir krizine giriyrum ya sakinleşemedim hala.
Ben fiyatini da gectim 10 liralik bisey bile olsa bu davranis iki kisi arasinda digerlerinden farkli bir yakinlik ibaresi veriyor. Ben kac yillik arkadaslarimdan akrabalarimdan ozel gunler de dahil daha bi dal cicek gormedim. Esim bile bi kez yollamisti biz nisanliyken. Gercekten cok cok anlamsiz bu hareket. Bir de sizden saklamasi ustune tuz biber olmus. Bilmiyorum ki ne desem😥

Eşim başka kadınlara bakan insan değil
Daha önce beraner çalışıyorduk.
Ben işe girene kadar şirketteki kızlr da asılmış buna zengin yakışıklı güzel giyimli çocuk diye.
Ama zamanında jötü şeyler yaşadığı için kimseyi istememiş hayatında.
Benimle 34 yaşında tanjştı. Ve gerçekten değer verip evlendik.
Beni uyurken dahi kalkıp öpmelerini biliyorum ben.
O yüzden haksızlık etmek istemiyorum ona... üzülüyorum da...
sadece masumane olduğuna inanmak istiyırum...

uyurken bütün normal kocalar öpüyor zaten yav, ekstrem bir durum değil. Ben mi yanlış biliyorum?

Hayır eşinize güveniyorsanız, anlattığının doğru olduğuna inanıyorsanız neden bu kadar büyütüyorsunuz? Yok aslında flört ettiğine inanıyorsanız kavga edip yatak ayırarak ne elde etmeyi planlıyorsunuz? Yani her durumda şu davranışlarınızın mantıklı bir izahı yok.

Şirketteki kızların ona asıldığını kim söyledi Allah aşkına yaaa.

Siz aynı yerde çalışıyordunuz sonra evlendiniz siz isten mi çıktınız

Içinizde korku mu var acaba yine iş yerinden birini bulur diye

Kocası gözünde öyle erişilmez bir noktada ki bütün kadınların peşinde olduğunu, asılacağını falan düşünüyor. O yüzden ne ayrılmayı geçirebiliyor aklından ne de affedebiliyor kendi içinde yapılanı.

Bakın siz de çok çelişkilisiniz.
Kurumsal firma gidip kadınla tanışamam dediniz.
Ama eşinizin İK cıdan çiçeği geri alacağına inanacak kadar mantıksızsınız.

Belli ki eşinizin açıklamaları size yetersiz geldi.

Ayrıca 40 yaşındaki adamı kandırılacak 17 lik ergen gibi görmekten vazgeçseniz iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X