Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neresinden tutulsa elimde kaliyor benim icin. Konu sahibinin esinden 2 3 yas buyukmus kadin. Yasli falan degil,tamamen konu sahibi yanlis dusunmesin diye o anda uydurmus esi.
Bu panik halleri beni şüpheye düşürür işte onu demek istiyorum. Ama panik konu sahibinin eşinden kaynaklı bence işyerindeki kadından değil.

Burda beni en cok rahatsiz eden sey daha birkac haftalik bir isyeri tanisikliginda, orda calisan bir kadinin esinizle girdigi bu diyalogdaki gereksiz samimiyet. Esiniz cicekleriniz kurumus dediginde kadinin cok biliyosan sen al yenisini gibisinden esinize emrivaki yapmasi bana flortoz bir tavir gibi geldi. Gibi falan de gelmedi acikca flortozce. Ben bu kadinin cok da yasli basli falan olduguna inanmiyorum kesinlikle. Sosyal medyasi vs yok mu. Bence gozunuzle gorun tipini tarzini. Bir de gidip orkide aliyor ya en ozel cicek. Cicek sepetinde bildigim kadariyla 150 200 tl den asagi orkide yok. Bu ne bonkorluk elalemin kadini icin?
fiyatı 120 küsürmüş...
fiyatından da değilim açıkcası. neden orkide..
ya da neden çiçek ?
çok yaşlı değil kadın. sosyal medyadan baktım da 2-3 yaş büyük...
sinir krizine giriyrum ya sakinleşemedim hala.

ne kadar düşünceli masum bi erkek. sana karşı da öyle mi acaba. bi de adama güvenip diğer kadına güvenmiyormuş olaya bak.

Evet bana karşı da öyledir
Bana karşı ama
Başkasına karşı öyle olmasına anlam veremiyorum.
Evet ona güveniyorum böyle birşey yapmaması gerektiğini düşüniyorum.
Asıl takıldığım konu neden söylemediği

fiyatı 120 küsürmüş...
fiyatından da değilim açıkcası. neden orkide..
ya da neden çiçek ?
çok yaşlı değil kadın. sosyal medyadan baktım da 2-3 yaş büyük...
sinir krizine giriyrum ya sakinleşemedim hala.
120 lira kolay mı kazanılıyor da böyle savurabiliyor ? Madem kadınla aralarında böyle bir konuşma geçti altında kalmak istemedi.Marketlerde çiçekçilerde 30-40 liraya küçük saksılı çiçekler var.Götür onlardan ver.

120 lira kolay mı kazanılıyor da böyle savurabiliyor ? Madem kadınla aralarında böyle bir konuşma geçti altında kalmak istemedi.Marketlerde çiçekçilerde 30-40 liraya küçük saksılı çiçekler var.Götür onlardan ver.

Öyle birşey yapmaz
Alırsa kaliteli alır 1 tane alır eşim.
O yüzden muhtemelen öyle yaptı.

Hayır tabikide
Kadının odasındaki solan orkidesine karşılık ağzımdan çıktı. SOnra ben niye alıyorum ya diye kendi kendşme düşündim. AMA şimdi söz vermiş oldum. Almış olmak için aldım. Zaten anlattığı hşkaye ile de notu uyuşuyor... lütfen kurutmayın yazmışşş
Hikaye notunda ne yazmış ?
Bak ne yap biliyor musun , bir erkek arkadasın evine kargo yapsın sana hediye alıp göndersin.
Bakalım eşin ne tepki verecek ?

Notuna da lütfen kurutmayın yazmış madem adam demek doğru söylüyor ya. Bence boşverin daha üstelemeyin, vakti gelince de gidersiniz kim kimdir görürsünüz. Şuan kendinizi daha fazla yıpratmayın bence.
O konuda dogru söylüyor olabilir ama kadin eger dedigi gibi abla degil gencse olay cikartirdim ben olsam. Cünkü ben simdi düsünüyorum is yerinde cicegimi kuruttum diye bana is arkadasim cicek gönderse lütfen kurutmayin diye bunu normal karsilamam acikcasi bana ilgisi oldugunu düsünürüm. Lütfen kurutmayin yazan bir not benim icin flört baslangicida olabilir ..

Işe gireli 15 gün olmuş
Kadına yaşlı demiş kendinden 3 yaş büyük çıkmış
Konu sahibi şans eseri öğreniyor
15 gündür tanıdığı birine çiçek alıyorsa bi espiri üstüne o biraz cilveli bir adam imajı oluşturdu bende.
Ayrıca Kadının yasıyla ne alaka adam sınırları bilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X