• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ablayla eskiden tanışıklığı olabilir işe alımda yardımcı olmuştur belki. 15 günde farklı departmandan birine çiçek alımı samimiyeti bunu düşündürdü belkide ilerisi için yol yapımı yine işle ilgili. Şimdilik canın sıkıldığı kadar sık canını sonra gerçekler çıkar ortaya merak etme işyerine gidersen belki biraz daha gözlemleme şansın olur için rahat eder ya da anlarsın ki herşey yalan aldatılma var o zaman da delil toplama aşamasına geçmen lazım. Burdan herşey söylendi yapman gereken artık zamana bırakmalısın.

Bu ablayla eskiden tanışıklığı olabilir işe alımda yardımcı olmuştur belki. 15 günde farklı departmandan birine çiçek alımı samimiyeti bunu düşündürdü belkide ilerisi için yol yapımı yine işle ilgili. Şimdilik canın sıkıldığı kadar sık canını sonra gerçekler çıkar ortaya merak etme işyerine gidersen belki biraz daha gözlemleme şansın olur için rahat eder ya da anlarsın ki herşey yalan aldatılma var o zaman da delil toplama aşamasına geçmen lazım. Burdan herşey söylendi yapman gereken artık zamana bırakmalısın.

Abla deme ya adamdan 2 3 yaş anca büyük haha:)

Geri alıp bana getireceksin demiş, kapıyı çarpıp yatmış adamı da odaya almamış.
İş yerine gidersem eşim rezil olur diyen kadın bu yalnız hatırlatmak isterim.
Böyle rezilliğin alası olur farkında değil mi aceba? Ne diyecek kadina, eşim kıskançlık krizine girdi çiçeği geri alayım mı? Bununla beraber istifasını da versin madem oldu olacak. Sonradan çıkacak sorunlara toptan çözüm 😅

Böyle rezilliğin alası olur farkında değil mi aceba? Ne diyecek kadina, eşim kıskançlık krizine girdi çiçeği geri alayım mı? Bununla beraber istifasını da versin madem oldu olacak. Sonradan çıkacak sorunlara toptan çözüm 😅

Bi arkadaş işten çıkartıp evde oturtun demiş. Bence güzel bir tavsiye 😂

Para kazanıyor ne güzel, aldatma için net kanıtlar daha lazım, fakat böyle kanıtlardan sonra kesin ayrılmayacaksanız irdelemeyin.

Kocası ne cevap verdi acaba? Eylemlerinin arkasında duramayan insan da ne biliyim🤪. Dürüstlüğüme inanmıyorsan kapı orda derim😏.
Eşi aksi birsey söylese beni sevmiyor, iş yerindeki kadın için evliliğimizi riske atıyora kadar gider bu konu 😄
40 yaşına gelmiş adam, o çiçeği geri alacaksa eğer onda da biryerlerde eksik var demektir.

Eşi aksi birsey söylese beni sevmiyor, iş yerindeki kadın için evliliğimizi riske atıyora kadar gider bu konu 😄
40 yaşına gelmiş adam, o çiçeği geri alacaksa eğer onda da biryerlerde eksik var demektir.

Ne alacak allah aşkına? Gidip aynısından sipariş edecek getirip kadına verecek en fazla sussun diye.

Çok abartmışsınız, eşiniz ağlamış falan konuyu bu noktaya getirmeye gerek var mı?
Eşinize gerçekten güveniyorsanız bu kadar abartmazdınız, güveniyorum demeyin artık komik oluyor bu kadar paniğınizden sonra.

Kadın sorun çıkarsın istemiyorum ne demek? Eşiniz istemezse kimse sorun çıkaramaz. Ha oldu da birşeyler olursa olur böyle yaparak hiçbirseyin önünü gecemezsiniz.

Pişman olduğunu söylemiş, size çiçeği gönderirken söylemesi gerekirdi ama söylememiş bir şekilde. Uzatmayın, uzatirsanız kabak tadı vereceğinden eşiniz de ciddiye almayacaktır artık bu tepkinizi.

Yorumum mantık süzgecinizden geçer mi bilmiyorum tabi 🥴

Çok güzel yorum yapmışsın canım
Teşekkür ederim öncelikle.
Bende bşraz zamana bırakmaya bakacağım galiba...
Üstüne gitmicem artık

Burda beni en cok rahatsiz eden sey daha birkac haftalik bir isyeri tanisikliginda, orda calisan bir kadinin esinizle girdigi bu diyalogdaki gereksiz samimiyet. Esiniz cicekleriniz kurumus dediginde kadinin cok biliyosan sen al yenisini gibisinden esinize emrivaki yapmasi bana flortoz bir tavir gibi geldi. Gibi falan de gelmedi acikca flortozce. Ben bu kadinin cok da yasli basli falan olduguna inanmiyorum kesinlikle. Sosyal medyasi vs yok mu. Bence gozunuzle gorun tipini tarzini. Bir de gidip orkide aliyor ya en ozel cicek. Cicek sepetinde bildigim kadariyla 150 200 tl den asagi orkide yok. Bu ne bonkorluk elalemin kadini icin?

Burda beni en cok rahatsiz eden sey daha birkac haftalik bir isyeri tanisikliginda, orda calisan bir kadinin esinizle girdigi bu diyalogdaki gereksiz samimiyet. Esiniz cicekleriniz kurumus dediginde kadinin cok biliyosan sen al yenisini gibisinden esinize emrivaki yapmasi bana flortoz bir tavir gibi geldi. Gibi falan de gelmedi acikca flortozce. Ben bu kadinin cok da yasli basli falan olduguna inanmiyorum kesinlikle. Sosyal medyasi vs yok mu. Bence gozunuzle gorun tipini tarzini. Bir de gidip orkide aliyor ya en ozel cicek. Cicek sepetinde bildigim kadariyla 150 200 tl den asagi orkide yok. Bu ne bonkorluk elalemin kadini icin?
Belki de kadın hiç çok biliyorsan sen al demedi bilemiyoruz ki. Hem çiçek aldığını saklayan hem kadının yaşını farklı anlatan biri var sonuçta. 🙄

30 liraya gönderdim babalar gününde çiçek sepetinden. BİM’e falan 10-15 liradan geliyor arada. Özel çiçek değil.

Belki de kadın hiç çok biliyorsan sen al demedi bilemiyoruz ki. Hem çiçek aldığını saklayan hem kadının yaşını farklı anlatan biri var sonuçta. 🙄
Neresinden tutulsa elimde kaliyor benim icin. Konu sahibinin esinden 2 3 yas buyukmus kadin. Yasli falan degil,tamamen konu sahibi yanlis dusunmesin diye o anda uydurmus esi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X