Kamuda ise işini bırakmasınikimizde kamudayız, o baya bilinen üst düzey bir kurumda mühendis. dediğim rakamı günlük kazanıyor ve görüyorum yani hesabına cekiyor. zaten bu konularda yalan söylemez varsa var yoksa yok diyecek birisi.
maaşı bu ayki zamla 14-15 arası olurdu sanırım, derdim bununla ugraşması falan değil zaten 5 yıldır yapıyor benle evlenmeden önce de ugraşıyordu. olayımız düzenli işi vb olması değil zaten aklı başında da işi rahattı 9 da git 16 30 17 de cık bir yerdi arada geç gelirdi ama kurumundaki herkes okumuş etmiş anlayışlı insanlardı
şu an mantıgı şu günlük min 300 kazansam 22 kazansam bile tamam diyor zaten baktıgınızda okey de sürekliliği yok ki? stres olacak falan ona takılıyorum. oda farkında 30 günün 30unda da kazanamam diye
maalesef, bu da var. eski işindeyken benle ilgilenirdi şu an değişme var biraz biraz dün gece 2 de geldi yataga, inşallah bakalım4 yıldır uğraşıyorsa bilmesi gerek aslında ama kendine güveniyor demek ki. Tüm gün gece yarısına kadar bakmak da yorucu olur kendi işinden çok daha yorucu. Umarım o kadar ekran başında durmaya o kadar ekran almaya daha çok kazanır.
akıllı da işte hırs kötü şey tatlım 6 ay bekleyecegizkorkma bana esın akıllı adam gıbı geldı. bak bakalım 6 aya kadar ne yapıyor? bu surede battı çıktı olmadı ısıne gerı doner.
evet kamudan ücretsiz izine ayrıldı, dün sizi dedim tüyo atarız diyorKamuda ise işini bırakmasın
Ben seni şimdi anladım ben adamı özelde sanıyordum.
Ücretsiz izne ayrılıp denesin.
Off şu işlerden hiç anlamıyorum bizede tüyo versin 300 doların 100 ünü veririm adhjkkmaalesef, bu da var. eski işindeyken benle ilgilenirdi şu an değişme var biraz biraz dün gece 2 de geldi yataga, inşallah bakalım
akıllı da işte hırs kötü şey tatlım 6 ay bekleyecegiz
evet kamudan ücretsiz izine ayrıldı, dün sizi dedim tüyo atarız diyorgüldü hatta buraya mı konu açtın diye
Mesaj kutum açık enişteden tüyo bekliyorummaalesef, bu da var. eski işindeyken benle ilgilenirdi şu an değişme var biraz biraz dün gece 2 de geldi yataga, inşallah bakalım
akıllı da işte hırs kötü şey tatlım 6 ay bekleyecegiz
evet kamudan ücretsiz izine ayrıldı, dün sizi dedim tüyo atarız diyorgüldü hatta buraya mı konu açtın diye
İnanmoyorum aynı şeyi aynı anda demişizOff şu işlerden hiç anlamıyorum bizede tüyo versin 300 doların 100 ünü veririm adhjkk
Aklın yolu birİnanmoyorum aynı şeyi aynı anda demişiz
Dinletemezsiniz büyük ihtimalle vadeli işlemlerle uğraşıyor eğer hırs yapmazsa büyük kayıpları olmaz ama eşiniz hırslı dur bilmeyen biriyle o kaldıraçlar eşinizin trilyonu olsa 15 dk da eritir eşiniz nasıl biri? Ve lütfen her problemle ana babaya koşacaksanız evlenmeyin yaArkadaşlar belki derdini s... diyebilirsiniz ama bir garip çıkmazdayız.
Eşim işinden istifa etti, tamamen kripto odaklı ilerliyor. Anlayamadığım tamam kazanıyorda işide iyi güzeldi. Aldığı maaş 13 bin civarıydı. Günlük şu an dediğine göre 300-350 dolar arası kazanıyor. Sabah kalkıyor gece 2-3 e kadar. Asıl işi olsun bunlarada baksın sorun yok, dert etmedim sonucta bizim icin cabalıyor ama işinden istifa etmesi bizi huzursuz etti. geri dönme şansı var 6 ay içinde ama bir türlü anlatamıyorum. işinden daha cok kazandıgını işinin boş oldugunu dusunuyor.
nasıl vazgeçireyim? ailesine desem babası bile söz dinletemez kendi bildiğini okur. var mı başına gelen?
Benimde deneme amaçlı aldığım ilk coin shiba'dı sonra bana göre olmadığını farkettim :)Ayyy bir sene olacak kriptoya girdim. Shiba da kazandığım oranı saymazsak hiç bişe kazanamadım . Telefon ekranından olmuyor galiba bu işler bir de anlamıyorum ki zaten. Konudaki liseli çocuk sizin eşi fln duyunca pek bi ezik hissettim yavtüyolara bende açığım
Aynen ya cok kotu bir cumle. Hatta dogru mu okudum diye 3 defa tekrar baktim.Öncelikle Derdini s… falan hoş bir giriş olmamış.
Bir süre rahat bırakın battığında yana yakıla dönecektir yada arayışa girecektir. Sonuçta bitcoin dipsiz bir kuyu ne olacağı bilinmez.
Alinteri dökmeden kazanilan paradan hayır gelmez derler.Simdi kazanacak sonra belki kaybedecek ama illa kazanicam diye kumar gibi oynamaya devam edecek.Arkadaşlar belki derdini s... diyebilirsiniz ama bir garip çıkmazdayız.
Eşim işinden istifa etti, tamamen kripto odaklı ilerliyor. Anlayamadığım tamam kazanıyorda işide iyi güzeldi. Aldığı maaş 13 bin civarıydı. Günlük şu an dediğine göre 300-350 dolar arası kazanıyor. Sabah kalkıyor gece 2-3 e kadar. Asıl işi olsun bunlarada baksın sorun yok, dert etmedim sonucta bizim icin cabalıyor ama işinden istifa etmesi bizi huzursuz etti. geri dönme şansı var 6 ay içinde ama bir türlü anlatamıyorum. işinden daha cok kazandıgını işinin boş oldugunu dusunuyor.
nasıl vazgeçireyim? ailesine desem babası bile söz dinletemez kendi bildiğini okur. var mı başına gelen?
Kripto için iş bırakılır mı?bugün kazanırsın ama bi bakmışsın bütün paran gitmiş,bu yüzden yuvası dagilanlar ,hatta intihar edenler oldu..kazandigini bir yatırım yapsın bari..Arkadaşlar belki derdini s... diyebilirsiniz ama bir garip çıkmazdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?