Ne yapacagım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gcmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamuda ise işini bırakmasın
Ben seni şimdi anladım ben adamı özelde sanıyordum.
Ücretsiz izne ayrılıp denesin.

maalesef, bu da var. eski işindeyken benle ilgilenirdi şu an değişme var biraz biraz dün gece 2 de geldi yataga, inşallah bakalım

korkma bana esın akıllı adam gıbı geldı. bak bakalım 6 aya kadar ne yapıyor? bu surede battı çıktı olmadı ısıne gerı doner.
akıllı da işte hırs kötü şey tatlım 6 ay bekleyecegiz
Kamuda ise işini bırakmasın
Ben seni şimdi anladım ben adamı özelde sanıyordum.
Ücretsiz izne ayrılıp denesin.
evet kamudan ücretsiz izine ayrıldı, dün sizi dedim tüyo atarız diyor güldü hatta buraya mı konu açtın diye

Off şu işlerden hiç anlamıyorum bizede tüyo versin 300 doların 100 ünü veririm adhjkk

Eşin işinden atilmiş olmasin? Yani 13bin maaş az değil ki. Ki geçenlerde okudum,kriptonun sonu geliyor diye. Hani emekli maaşin yaninda bunu yapmasi neysede, komple iş birakip yapilmaz. Insanin daima garantili bir geliri olmali.

Bence bu işin içinde iş var. Kumar bile olabilir

Mesaj kutum açık enişteden tüyo bekliyorum

Hadi bi güzellik

Günlük 300 dolar kazandırsın bana ben yarısını ona atarım

Eniştenin favori indikatörleri neler , price action, eliot vs analizlerinde kullanıyormu bide ben 3. Ekranı bi türlü aktif edemedim, özendim şuan önyargılı arkadaşlara da seslenmek istiyorum kripto kumar diildir

Ayyy bir sene olacak kriptoya girdim. Shiba da kazandığım oranı saymazsak hiç bişe kazanamadım . Telefon ekranından olmuyor galiba bu işler bir de anlamıyorum ki zaten. Konudaki liseli çocuk sizin eşi fln duyunca pek bi ezik hissettim yav tüyolara bende açığım

Tahminim bana işe dönme süresi dolana kadar kazanacak süre bitiminde kaybetmeye başlayacak diyor. Öyle olmaz inşallah

Konu eskiymiş yia niden söylemiyorsunuz. Daldım şey gibi.

Kripto kumardan hallice kazanmak da var kaybetmek de ama çok riskli ve bağımlılık yapıyor. Bence istifa edip bu işe girmek akıllıca değil. İkna edemezseniz büyükleriniz girsin devreye.

Anladıgım kadarıyla eşiniz memurmuş istifa etmiş.Ücretsiz izin alsaydı bi sene kadar.

BBenim abimde istifa etti ama onun gerekçesi özelde daha iyi kazanması yengem memur onun garantisi var maaşıda daha iyi çocuklarına daha iyi bir gelir sağlamak için kendi özele geçti.

Dinletemezsiniz büyük ihtimalle vadeli işlemlerle uğraşıyor eğer hırs yapmazsa büyük kayıpları olmaz ama eşiniz hırslı dur bilmeyen biriyle o kaldıraçlar eşinizin trilyonu olsa 15 dk da eritir eşiniz nasıl biri? Ve lütfen her problemle ana babaya koşacaksanız evlenmeyin ya

Benimde deneme amaçlı aldığım ilk coin shiba'dı sonra bana göre olmadığını farkettim :)

Öncelikle Derdini s… falan hoş bir giriş olmamış.
Bir süre rahat bırakın battığında yana yakıla dönecektir yada arayışa girecektir. Sonuçta bitcoin dipsiz bir kuyu ne olacağı bilinmez.
Aynen ya cok kotu bir cumle. Hatta dogru mu okudum diye 3 defa tekrar baktim.

Alinteri dökmeden kazanilan paradan hayır gelmez derler.Simdi kazanacak sonra belki kaybedecek ama illa kazanicam diye kumar gibi oynamaya devam edecek.

Kripto için iş bırakılır mı?bugün kazanırsın ama bi bakmışsın bütün paran gitmiş,bu yüzden yuvası dagilanlar ,hatta intihar edenler oldu..kazandigini bir yatırım yapsın bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…