- Emoji Skoru
- 867
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu o üye değildi sanki chole değil miydi? Buna da mı demiştiniz yoksaBen sana hamile kalmak istiyorsun diyince öfkelenmiştin o kadar salak mıyım neyle itham ediyorsun diye![]()
Aynı konu dön dolaş böyle bir dizi olmaz. Aşırı sıkıcı
Vermişler amaHala uyduruyosun. Sana ulaşamasalar bile ailen dahi olsa bilgi vermezler.
Ay olabilir bak emin olamadım şimdi.
Orda yanlış anlaşıldım.Uyelere teklifte bulunmadım benim doğru söylediğimi anlamalarinin yolunu soylemistim.Hayır bana özelden yazmayın.
Cinsellik bölümünde açtığınız son konudaki gayriahlaki tavrınız sonrası size empati yapamayacağım.
Kimsenin inanmadığı yalancı çobana döndünüz, bir diyorsunuz ki adamla hiçbir şey yaşamadık hepsini ben uydurdum çünkü yorum almak hoşuma gitti.
Bir diyorsunuz 3 Ağustos 2024’de adam beni terk etti, bir diyorsunuz kızı bulsunlar diye yazıyorum, benle güzel öpüşüyordu kızın ağzı kokuyormuş onu da güzel öpüyor mu.
Diyelim ki hikayeniz gerçek, sizin hiç mi ahlaki değeriniz yok her şeyi buraya yazıyorsunuz?
Üyelere ahlaksızca tekliflerde bulunuyorsunuz, ayıbınız edebiniz olsun.
Sevdigim adamdan çocuk olmasını isterdim ama o bunu kabullenmeyecekti.Kendisine de söyledim kendimi kaç gündür hamile sandım diye
Psikolojin hiç iyi değil, direkt hastanede yatman lazım. Ailem muhafazakar diyorsun, böyle bir ailenin yanında evlilik dışı çocuk büyütebileceğini mi sandın ? Kendini düşünmüyorsun bari , hamile kalsaydın bebeğin hayatını mahvedeceğin ihtimalini düşün. Polis geldi, aileme ulaştılar diyorsun. Ailen hiç mi sormadı "polis neden arıyor mevzu nedir , kimi şikayet ettin neler oldu" diye. Ailenle yaşıyorsun gece yarısı onunla görüştüğünü iddia ediyorsun. Bu aile hiç mi demiyor kızımız nereye gidiyor diye. Benim ailem de muhafazakar ama burda yazdıklarına anlam veremiyorum. Gündüz bir süre görüşüyoruz desen onu bir nebze anlarım.Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim.Ama ona söyledim sonra böyle yaptigimi.
Nasıl inanalım ki bunca şeye ? Hangi kadın sevgilisinin eski sevgilisiyle bu şekilde mesajlaşıp ilişkisinden bahseder? Sakince keşke onunla cinsellik yaşamasaydın kötü olmuş der? Bir de üstüne kadına "bir an önce evlenin ben aradan çekiliyorum, o bakire kadın sever, eğer bekâretini verirsen seninle de evlenmez, evlenirse günaha girmekten, başkasıyla cinsellik yaşamaktan vazgeçer" diyorsun. Hangi kadın bunları dinler hiçbir şey olmamış gibi? Sana mı kaldı milletin bekaretini düşünmek. Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun, ben de diğer üyeler gibi acilen tedavi olmalısın diyorum.Çok yoruldum artık anlatmıyorum bir şey.Zaten inanmiyorsunuz.
Sana yardım edebilecek tek bir yer var, Bakırköy. Manisa da olur. Cidden iyi bir tedavi alman gerekiyor, dalga geçmek için demiyorum. Yoksa kendinle beraber birkaç baş yemeden gitmeyeceksin gümbürtüye.Bütün üyeliklerimi silin konumu da kapatabilirsiniz artık bu siteye girmeyeceğim.Kullanmayacagim.Beni dinleyen anlayan bir tane kadın yok.Herkes ezme peşinde düşene bir tekme de biz atalım peşinde.
Bütün üyeliklerimi silin konumu da kapatabilirsiniz artık bu siteye girmeyeceğim.Kullanmayacagim.Beni dinleyen anlayan bir tane kadın yok.Herkes ezme peşinde düşene bir tekme de biz atalım peşinde.
Kaç üyeliğin var?Bütün üyeliklerimi silin konumu da kapatabilirsiniz artık bu siteye girmeyeceğim.Kullanmayacagim.Beni dinleyen anlayan bir tane kadın yok.Herkes ezme peşinde düşene bir tekme de biz atalım peşinde.
Tamam senin yorumlarin güzel begeniyorum.Yine bir nebze ılımlı yaklaşıyorsun.Ailem köye gidiyor vs.su anda yalnızım.Ve ailem sordu tabi anlatmak zorunda kaldım.Hatta parayı benden şantajla aldığını düşündüler hayır dedim kendim verdim güvendim dedim.Senin yaşlı başlı adamla ne işin var dediler.Daha yüz yüze gelmedik.Psikolojin hiç iyi değil, direkt hastanede yatman lazım. Ailem muhafazakar diyorsun, böyle bir ailenin yanında evlilik dışı çocuk büyütebileceğini mi sandın ? Kendini düşünmüyorsun bari , hamile kalsaydın bebeğin hayatını mahvedeceğin ihtimalini düşün. Polis geldi, aileme ulaştılar diyorsun. Ailen hiç mi sormadı "polis neden arıyor mevzu nedir , kimi şikayet ettin neler oldu" diye. Ailenle yaşıyorsun gece yarısı onunla görüştüğünü iddia ediyorsun. Bu aile hiç mi demiyor kızımız nereye gidiyor diye. Benim ailem de muhafazakar ama burda yazdıklarına anlam veremiyorum. Gündüz bir süre görüşüyoruz desen onu bir nebze anlarım.
Nasıl inanalım ki bunca şeye ? Hangi kadın sevgilisinin eski sevgilisiyle bu şekilde mesajlaşıp ilişkisinden bahseder? Sakince keşke onunla cinsellik yaşamasaydın kötü olmuş der? Bir de üstüne kadına "bir an önce evlenin ben aradan çekiliyorum, o bakire kadın sever, eğer bekâretini verirsen seninle de evlenmez, evlenirse günaha girmekten, başkasıyla cinsellik yaşamaktan vazgeçer" diyorsun. Hangi kadın bunları dinler hiçbir şey olmamış gibi? Sana mı kaldı milletin bekaretini düşünmek. Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun, ben de diğer üyeler gibi acilen tedavi olmalısın diyorum.
Bakırköy anladım da Manisa da ne var?Sana yardım edebilecek tek bir yer var, Bakırköy. Manisa da olur. Cidden iyi bir tedavi alman gerekiyor, dalga geçmek için demiyorum. Yoksa kendinle beraber birkaç baş yemeden gitmeyeceksin gümbürtüye.
2Kaç üyeliğin var?
Güle güle bir daha da gelmeBütün üyeliklerimi silin konumu da kapatabilirsiniz artık bu siteye girmeyeceğim.Kullanmayacagim.Beni dinleyen anlayan bir tane kadın yok.Herkes ezme peşinde düşene bir tekme de biz atalım peşinde.
Tamam senin yorumlarin güzel begeniyorum.Yine bir nebze ılımlı yaklaşıyorsun.Ailem köye gidiyor vs.su anda yalnızım.Ve ailem sordu tabi anlatmak zorunda kaldım.Hatta parayı benden şantajla aldığını düşündüler hayır dedim kendim verdim güvendim dedim.Senin yaşlı başlı adamla ne işin var dediler.Daha yüz yüze gelmedik.
Bakırköy anladım da Manisa da ne var?
Bakırköy'de olan şey var.Bakırköy anladım da Manisa da ne var?
Duymadim hiç emin misinBakırköy'de olan şey var.
Ulan Sigrid yarıldım shdhshhdmesir macunu şenliği
Emin miyim mi? Manisalıyım ben ahahahahaDuymadim hiç emin misin
@Mune seks müptelası muhafazakar bacımız siteden uzaklaştırılmak istemiş.Bütün üyeliklerimi silin konumu da kapatabilirsiniz artık bu siteye girmeyeceğim.Kullanmayacagim.Beni dinleyen anlayan bir tane kadın yok.Herkes ezme peşinde düşene bir tekme de biz atalım peşinde.
Orda yanlış anlaşıldım.Uyelere teklifte bulunmadım benim doğru söylediğimi anlamalarinin yolunu soylemistim.
Güzel kadınlar adama yürüsün bakalım ne cevap verecek.(tesetturlu olmalı,boyu biraz uzun olmali)
İyice sapıtmayın isterseniz!
Bana inanmıyorlar bir hesap açıp yuruseler zaten dediklerimi anlayacaklar.Adam cevap verecek karşılık verecek.
Kız hamile kal da ortalık üç buçuk olsun
Yaşlı başlı adamla ne işin var dediler ve olay kapandı gitti öyle mi? Üstelik köyde olduklarını söylüyorsun. Böyle bir durumda ailen koşa koşa bilet alıp yanına gelmeliydi.Tamam senin yorumlarin güzel begeniyorum.Yine bir nebze ılımlı yaklaşıyorsun.Ailem köye gidiyor vs.su anda yalnızım.Ve ailem sordu tabi anlatmak zorunda kaldım.Hatta parayı benden şantajla aldığını düşündüler hayır dedim kendim verdim güvendim dedim.Senin yaşlı başlı adamla ne işin var dediler.Daha yüz yüze gelmedik.