• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacagım

kp evlendikten sonra tkıları harcadığını duyunca dövmüş 1 hafta anasında kalınca geri yeni evine gelmiş para mevzusu konuşulmamış eski defterleri açmış ne dediyse eşi dövmüş eşi iş seyahatindeykende ikisininde alyansları alıp kaçmış çünkü eşinden soğumuş istemiyomuş artık yeni bi macera bulmuştur belkide kendine

öyle bir eşin var ve sen ısınamadın m ı..konulara bak neler çekenler var eşinden.ama şimdi kaldım tek başıma diosun..sevdiğini anladıysan konuşmaya çalış eşinle yeniden başlamaya çalışın..unutamadığın biri mi var ki ?

baştan yazayım... eşimle nısanlandıktan 2 ay sonra ben takıları bozdurup harcadım 2013 şubat 14 te sırnaktan gelip nikah yaptı baanım hamburger na binevi süpriz oldu.. bana birhafta sonrada ben takıları bozdurdum gidince mayıs 20 de dügün oldu bana yine süpriz sekilde tatile gidelim dedi önceden ayarlamış zaten rezarvasyonu ordan gelince takılarımı sordu ortaya çıkaramayınca özelime harcadım dedim kayınbabam bana 2veya 3kez vurdu eşim beni babamın evine gönderdi 1 hafta durdum beni aldı şırnaga götürdü orda hiç sormadı takıları falan benim biraz bagırıp çagırmam eski defterleri açtı konu uzadı iyice beni dövdü sonra 3 gün küs kaldık evin içinde sonra yine barıştık evde yemek yapmama dahi karışmazdı hergün kahvaltılık hazırlasam ses etmez yer giderdi işine yapmış oldugum yemegi 3 ..4 gün yerdi yine azını açmazdı hatta çogu zaman iş yerinde yer gelirdi benimde işime gelirdi gün içinde sadece çayı çok severdi 4 kereden az çay demlemezdim... nişanlıykende haftalık 250 tl ve sigaram gelirdi bana hediyeler cabası ama bir türlü ısınamadım evlilige evlendik 100 tl aylık veriyordu... almış oldugu hediyeler cabası hiç unutmam tvde telefon gördüm çok güzeldi hosuma gitti düşündüklerimi sesli olarak ifade etmişim... sordu hosunamı gitti evet dedim 4 gün sonra o telefon elimdeydi aradan zaman gecti tablete heveslendim 4 gün sonra oda geldi...

bunları yazan bir erkek mi acaba diye dusundum

baştan yazayım... eşimle nısanlandıktan 2 ay sonra ben takıları bozdurup harcadım 2013 şubat 14 te sırnaktan gelip nikah yaptı baanım hamburger na binevi süpriz oldu.. bana birhafta sonrada ben takıları bozdurdum gidince mayıs 20 de dügün oldu bana yine süpriz sekilde tatile gidelim dedi önceden ayarlamış zaten rezarvasyonu ordan gelince takılarımı sordu ortaya çıkaramayınca özelime harcadım dedim kayınbabam bana 2veya 3kez vurdu eşim beni babamın evine gönderdi 1 hafta durdum beni aldı şırnaga götürdü orda hiç sormadı takıları falan benim biraz bagırıp çagırmam eski defterleri açtı konu uzadı iyice beni dövdü sonra 3 gün küs kaldık evin içinde sonra yine barıştık evde yemek yapmama dahi karışmazdı hergün kahvaltılık hazırlasam ses etmez yer giderdi işine yapmış oldugum yemegi 3 ..4 gün yerdi yine azını açmazdı hatta çogu zaman iş yerinde yer gelirdi benimde işime gelirdi gün içinde sadece çayı çok severdi 4 kereden az çay demlemezdim... nişanlıykende haftalık 250 tl ve sigaram gelirdi bana hediyeler cabası ama bir türlü ısınamadım evlilige evlendik 100 tl aylık veriyordu... almış oldugu hediyeler cabası hiç unutmam tvde telefon gördüm çok güzeldi hosuma gitti düşündüklerimi sesli olarak ifade etmişim... sordu hosunamı gitti evet dedim 4 gün sonra o telefon elimdeydi aradan zaman gecti tablete heveslendim 4 gün sonra oda geldi...

devamı........... sonra birgün canım hamburger çekti en yakın yer 6 saat uzaklıktaydı arkadasının arabasını aldı beni hamburger yemeye götürdü... evimde herşey vardı dijitürk ttnet türkcell vın tivibu dsmart sınırsız telefon sakız dahi istesem bakkaldan gelirdi ama bunları yapan eşim olmasına ragmen eşimden sogudum... izin tarihlerini bile ben ayarladım tain yazacaktı yazma dedim... ben nedersem o oluyordu bişekilde ama eşimden ve evlilikten sogudum işte simdi sıgınma evindeyim eşim beni çok sever çok kıskanırdı şimdi gitsem eşim kabul etmez adım gibi eminim.... birgün evi komple kırdı döktü ve sonra kalkıp evi komple temizledi ütü yapmayı sevmezdim benden ve çogu kadından güzel ütü yapardı çoraplarına kadar ütülerdi hiç üşenmezdi hafta sonları yemekleri kendi yapardı harikada yemek yapardı yalana gerek yok... ne yapacagım kaldım böylece işte şimdi biraz daha ayrıntılı olmuştur kafam çok karısık işteeeeeee

Bence senin değil adamın sığınma evine ihtiyacı varmış. Gelen sağmış giden sağmış. Madem ısınamadın ne diye adamı o kadar masrafa soktun. Yazık.

Yok altın kadının tasarrufundaymış, yok hakkıymış sen adamı kandır, altınları da catır catır ye neyse ya banlanıcam simdi

Sevdigin biri mi var?altınları birlikte yedigin?k.pederinin sana vurmasına sebep?esinin bu kadar iyiken seni severken arada vurması, kıskanclıgı ? Senin esine ısınamaman? Sakın sakın yargısız hüküm verdigimi sanmayın sadece cok bosluk var biseyler eksik gibi.toplum baskısndan korktgn icin söyleyememis olabilirsin..eger böyle biri yoksa esinin senin birine kactıgını düsünme ihtimalinin farkında mısın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerci biri olsaydı su an sıgınma evinde degil onun yanında olurdun

adama çok üzüldüm valla şimdi yazık ne kadar bahtsızmış sizin gibi biriyle evlenmiş.

anladığım kadarıyla evi terkettiğiniz içinde pişmansınız evlilik canım bu evcilik değil sen daha bunu idrak edememişsin.

kimse kusura bakmasın ama o altınlar ne kadar sana takılmış olsada eşinle ortak tır kafana göre bozduramazsın. ki sen bunu nişanlıyken yapıyosun kocan iyi adammış ki ne özeli neye harcadın dememiş. bi kadının 3000 tllik nasıl bi özeli olur kulağındaki boynundaki altını nasıl gider kafasına göre satar harcar ben anlayamadm. geçim zor bende evliyim altınlarım var ama daha ne eşim bana altın mevzusu açtı ne de ben ona öle bişe dedim. harçlığımda olmuyo yerine göre dışarı çıkacağım zaman bırakıyo bırakmadığındada ben gidip altın satmıyorum. valla senin psikolojin normal değil. adam şükretmeli senden kurtulduğuna

haddinden fazla değer vermiş sana o da sütten çıkma ak kaşık değil etrafı kırıp dökmüş ama büyük nankörlük yapmışsın en azından ayrılmak istiyosan adam gibi karşısına çıkıp söyleyebilirdin beraber çözüm yolları arayabilirdiniz kusura bakma bugüne kadar kimseyi böyle eleştirmedim ama bir evlilikte bu kadar maddiyata değer vermek çok saçma evden kaçmışsın eşim benden hak iddia edebilir mi diyorsun onun şu an ne halde olduğu umrunda bile değil pesss :53:

İyi ki de kaçmışsınız da adam kurtulmuş.
Ne demektir dışarda yer gelirdi bu da benim işime gelirdi.
Çalışmıyorsunuz, istediğiniz herşey yapılıyor.
Ama siz yemek pişirmeye eriniyorsunuz.
Üstelik bu adam eski yemekleri yemeye sürekli kahvaltı etmeye ses çıkarmayan biri.
Size bu kadar özen gösteren isteklerinizi önemseyen adama günde 4 kez çay demliyordum diyorsunuz.
Peki siz evliliğiğ nasıl bişey zannediyordunuz.
Ya da beklentileriniz neydi ki?

galiba takıları neye harcadığını anladım:31:

nedense sığınma evine gittiğine de inanmadım:ssz:

konu feyk dağılın kızlar ...doğruysa da ne yaşayacaksa haketmiş böyleleri boşta kalmaz merak etmeyin üzülmeyin:ssz::31:

Takilari yedin bari 250tl harcligi biriktirdeydin ya...

Ben niye anlamadım takılar neye gitti :) Kuyumcuda bozdurduysa ordadır :D

Sevgilisi falan mı var ona mı yedirdi yoksa :53:

ama konuda yazmış zaten kapalı olarak.iyi bir yolun yolcusu değil arkadaş anladıgım kadarıyla.adamı kandırıp evlenmiş.nişanlıyken adamdan 250 tl harçlık alan birisi hakkında ne düşünüle bilir ki?

devamı........... sonra birgün canım hamburger çekti en yakın yer 6 saat uzaklıktaydı arkadasının arabasını aldı beni hamburger yemeye götürdü... evimde herşey vardı dijitürk ttnet türkcell vın tivibu dsmart sınırsız telefon sakız dahi istesem bakkaldan gelirdi ama bunları yapan eşim olmasına ragmen eşimden sogudum... izin tarihlerini bile ben ayarladım tain yazacaktı yazma dedim... ben nedersem o oluyordu bişekilde ama eşimden ve evlilikten sogudum işte simdi sıgınma evindeyim eşim beni çok sever çok kıskanırdı şimdi gitsem eşim kabul etmez adım gibi eminim.... birgün evi komple kırdı döktü ve sonra kalkıp evi komple temizledi ütü yapmayı sevmezdim benden ve çogu kadından güzel ütü yapardı çoraplarına kadar ütülerdi hiç üşenmezdi hafta sonları yemekleri kendi yapardı harikada yemek yapardı yalana gerek yok... ne yapacagım kaldım böylece işte şimdi biraz daha ayrıntılı olmuştur kafam çok karısık işteeeeeee

kusura bakma ama sen Allahtan belanımı istedin tövbe ya sana bukadar incelik fazla gelmiş belli bence adam kurtulduğuna sevinsin.6 saatlik uzaklıktaki yere hamburger yemeye burda çoğumuz belki 2 adımlık yere yollayamıyoruz üşengeçlikten sen bulmuş bunamış adamı yemişsin.

Back
X