- 14 Aralık 2015
- 9
- 4
- 1
- Konu Sahibi Fizikci123
Herkese merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. Bana düşüncelerinizle yardım edebileceğinizi düşünüyorum. Olayı en baştan anlatacağım. Ben 3 senelik evliyim. Üniversiteyi yurt dışında eşim ile aynı okulda okudum ama o zamanlar birlikte değildik ve benim sevgilim vardı (o alçak eski sevgilimi düşünmek dahi istemiyorum beni evli bir kadınla aldatmisti) Eşim ile o zamanlar tanışıyorduk ama birbirimizi pek sevmiyorduk sonradan aşık olduk. Neyse eşim sevgilimi o zmanl hiç sevmezdi yanı bana aşık olmadığı zamanlarda da. Ben şimdi eşim ile bir okulda sayısal öğretmenliği yapıyorum . gel gör ki eski sevgilim ile orada tekrar karşılaştık. Eşim şimdi çok tedirgin eski sevgilime geri dönebileceğimi düşünüyor. Bana güvenmiyor. Ve dün akşam kavga ettik bagirdik çagirdik ve dedik ki madem bu evlilikte güven yok o zaman boşanalim deyip karar aldık ve eşim evden çıkıp gitti. Birden karnim sancilanmaya başladı ve kustum şüphelenip test aldım ve pozitif çıktı
hamileydim(bu olanlar dün oldu). Ne yapacagimi bilemiyorum daha yeni boşanma kararı almışken bu bebeği doğurabilir miyim ?? Bugün eşimin izin günü olduğu için okulda yoktu ve hiç karşılaşmadık ama eve gelme ihtimali çok yüksek sizce bu bebek işini ona söylemeli miyim ? Eğer söylersem ya dogurmami isterse yanı ben aldırmak istemiyorum ama çare yok gibi
Lütfen acil yardıma ihtiyacım var

Lütfen acil yardıma ihtiyacım var