Ne yapacağım :(

ayy valla çıldırcam ben de bazı aptallarla böyle bir şey yaşadım ve sülalesinden bir kaç kişiden buz gibi sogudum benimki de isteme olayında gelirlerse ben bir şey diyemem nasıl gelmeyin derim filan diyor bir de pişkin pişkin dügüne geleceklerini düşündükçe insan deli oluyor suc bizde değil karşıdaki yüzsüzlerde bencee kalkıp bir de gelirler şimdi senin inadına.

Önemseme... gelselerde umurunda olmasın..eğlenmene tadını çıkarmaya bak. o günü bir daha yaşamayacaksın sonuçta. hem önemsediğini anlarsalar mutlu olurlar, onlara bu fırsatı verme.Allah biliyor kim doğru kim yanlış.Başka bir yerden çıkar sana yaptıkları sen kendi mutluluğuna bak.

nişanlısı ne diyecek anası babasına gelecekler dedimi oğlanlara söz hakkımı düşüyor

söz hakkı düşmesini beklemek yerine söke söke almak daha mantıklı o zaman. şimdi davetiye ile başlar sonra katlanarak büyür.

Bence tavrını koy gelmesinler istemiyorum de Kp inle kardes gibi yakinsa babası adam olup karısını kızını kardeşim dediiinin oğlunun işlerine karıştırtmazdi aynen böyle de davetiye veripde gelir eğer görürsem onları nisanda o zaman sen rezilligi görürsünn aşkım de sözlüne

Kayınpederin gönlü olsun diye siz en mutlu gününüzde o insanlarla bir arada mı olacaksınız.
Gelsinler de çatlasınlar diye düşünenlere katılmıyorum. Onları çatlatmak için doğal davranmayacak, sürekli onları gözlemliceksiniz, gününüz yine onlarla uğraşarak geçecek.

Ben olsam bunca şeyi yaşatan insanlara karşı beni savunmayan, yanımda olmayan nişanlıyı bir gözden geçiririm. Kayınpedere de tavrımı değiştiririm

sizi bu kadar üzen insanları görmek istmemeniz gayet normal üstelik en özel gününüzde. bence nişanlınızla konuşun istemediğinizi net olarak söyleyin gelmesinler yani. ne işleri var.

Arkadaşlar peki en sonunda gelmeyecek dese sözlüm bunun neönemi kalır ki. Bana bunları yaşatan ınsanlara hala davetıye verelım dıyen adamla nasıl evlenırım ben. Ailesine bir şey demem gerekir mi ne tepki vericemkıme ne dıcem nolur yardım edın

Görmeeee.. Gününe bak sen :KK75:

Back
X