Ne yapacağımı artık bilmiyorum

Ders çok verdim geçici işe yarıyor..boşanmaktan başka çarem yok keşke olsaydı ama tek çarem boşanmak sadece güçlü durmalıyim

Birazdan gelir eve ,görmek bile istemiyorum bı ayağım annemlere git diyor anlat olanı biteni çektiklerini ...diğer yanım öyle yorgunki sabahtan beri yataktan çıkamadım çocuklara yemek vermek için kalktım okadar

Bu konuyu anlatmaya bile utanıyorum biliyorum benim utanacak biseyim yok ama konuşmak bile istemiyorum daha çok inciniyorum ...bunu nasıl yapar bana en önemlisi de çocuklarına

çocuklarımın etkilenmelerinden korkuyorum babalarına çok düşkünler eşimde öyledir iyi bir baba iyi bir eştir bitek
Eşler ayrılabilir ama onlar ayrıldı diye ebeveynlikleri sona ermiyor.
İyi bir babaysa, çocuklarının etkilenmemesi için , ayrılma aşamasında da, ayrıldıktan sonra da babalığını yapmaya devam eder.
Aileniz bu adamla evliliği sürdürürken yaşadığınız üzüntüye mi daha çok üzülür? Ayrılmanıza mı?
Ayrılmak dünyanın sonu değil ama adamın yaptıklarını bile bile evliliğe devam etmeniz sizi yıpratır, yol verin gitsin

4 5 yildir sanaldan konusuyor kismindan sonrasini okumaya bile gerek yok. Cok sogumak icin 4 5 yil milletle fingirdemesini mi beklediniz? Ekonomik gucu olupta aldatilip yakaladigi halde affeden kadin midesizdir bin defafa aldatilsa yazik demem kabul etmis derim. Kadinlarin aldatma konusunda eşlerini affetmesine bir turlu anlam veremiyorum ama cok yalvardi yakardi savunmasini aslaa kabul edemiyorum. Ha cocuguna bakacak kimse yoktur işin yoktur arkanda ailen yoktur o zaman çekersin bu çileyi bir sey demeye yuzum olmaz. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum. Esim iyi bir baba iyi bir eştir yazmissin ne kafayla yazdin ki. Kusura bakma b*k gibi bir eş. Sanalda mesajlasan uygun birini buldu mu o isi faaliyetede doker ki mutlaka dokmusturde.

Pamukcugum sanki ikimizinde siddete meyli (nasil yazliyordu bu )var oyle bir his olustu bende

amaaan affedin gitsin nolcak bi tane daha çocuk yaparsınız oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…