Selam kızlar.Ben yeni sözlendim ocak ayında,sözlümde askerde şuan. Ailesiyle yıldızım fazla iyi değil belkide benden kaynaklanıyor tam bilemiyorum.Neyse asıl konumuza gelelim.Bugün sözlümün çarşı izini vardı internetten görüşecektik.Sabah telefon çaldı sözlümün ailesi başka ilde otuyor ve halamlarla komşular banada halamın kızı söyledi Samet abinin dedesi ölmüş diye.Öyle kötü oldum ki bir şey diyemedim.Tabi dedesini fazla tanımam ama ne olursa olsun bir kişi de hayattan eksildi.Zaman geçti saat 12 oldu sözlüm nete geldi ona dedim ki
-Aileni bir ara sor nasıllarmış,ne yapıyorlarmış.diye
demez olaydım telaşlandı tartışdığımızı falan düşündü noldu söyle sen böyle dedin benim içim rahat olmaz ne oldu söyle gibisinden laflar söyleyince sölemek zorunda kaldım
-Deden vefat etmiş.dedim
o da hemen ailesini aradı telefonları kapalıymış abisini aradı abisi hiç bir şey söylememiş dayanamamış sormuş o da dedem mi öldü diye.O da evet kim söyledi demiş benim söylediğimi tahmin etmişler.Bana kızıyorlar kabul ediyorum haklılar ama söylemek zorunda kaldım yanlış anlamasın diye.Asıl canımı sıkan tam ailesiyle aram düzeldi dedikce kötü oluyor ne yapacağımı bilemiyorum artık bir akıl verin lütfen ...senağlama
-Aileni bir ara sor nasıllarmış,ne yapıyorlarmış.diye
demez olaydım telaşlandı tartışdığımızı falan düşündü noldu söyle sen böyle dedin benim içim rahat olmaz ne oldu söyle gibisinden laflar söyleyince sölemek zorunda kaldım
-Deden vefat etmiş.dedim
o da hemen ailesini aradı telefonları kapalıymış abisini aradı abisi hiç bir şey söylememiş dayanamamış sormuş o da dedem mi öldü diye.O da evet kim söyledi demiş benim söylediğimi tahmin etmişler.Bana kızıyorlar kabul ediyorum haklılar ama söylemek zorunda kaldım yanlış anlamasın diye.Asıl canımı sıkan tam ailesiyle aram düzeldi dedikce kötü oluyor ne yapacağımı bilemiyorum artık bir akıl verin lütfen ...senağlama