Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama 2 yıllık evliyim. Eşim ucan kuştan kıskanıp bana hesap soracak bir adam. Bu yüzden çok sorunlar çok büyük kavgalar oldu. 4 kere felan aile evime döndüm bu sebeplerden. En son döndüğümde 3 hafta kadar kaldım. Sonra eşim klasik ben pişmanım felan filan dedi bana da baba evine dönmek zor geldi ( ailemden hana sıkıntı yok çok anlayislilar). Böylelikle yine barıştık. Eşim biraz olsun toparlanmış gibiydi ama ara ara yine kavga çıkıyordu. Eşim işimi çok problem ediyor arayan soran herkesi bilmek istiyor kimse bana whatsapptan yazsın istemiyor yazarsa görüntü at felan diyor neyse böyle böyle idare ettim ama çok üzülüyordum çevrem kalmadı. Neyi yanlış anlayacağı belli olmadığından kimseyle konuşmaz görüşmez oldum. Yine de bitirmekten hep vazgeçtim işte bi umut. Yeni bir ev aldık onla uğraşıyorduk tadilat felan herşey yoluna girer gibiydi taaki düne kadar. Pandemi dolayısıyla evden çalışıyorum. Şuan kendi evimde internet olmadığından hergun annemlere geliyorum. Bazı akşamlar burda yemegi burda yiyoruz. Dün yine annemler de yiyecektik. EEşimhic haber vermeden pat diye annemlere geldi çıktı kız kardeşimle oturuyorduk. kız kardeşim varken haber veriyordu hep geliyorum diye vermedi. Böyle olunca kapıda görünce şaşırdım ama şenlenmedim herkese hoşgeldin felan babam biz bi namaz kılalım sen eşinle otur dedi bende gittim oturdum yanına ev noldu su tamamen geldi mi felan sordum bu beni tersledi bende ses etmedim kalktım bilgisayarimi kapadım oturdum. Sonra bizimkiler geldi muhabbet derken telefonuma mesaj geldi eşimden. Sen niye kosa kosa gidip bilgisayar kapation birşeyler saklar gibi hayırdır demiş. Beynimden vurulmuş döndüm bende yazdım mesai bitti yani napacaktim ne saklicam ben derken mesajda birbirimize girdik bizim suratlar düştü ailem fark etti yanlarında kavga çıktı. Eşim sürekli beni suçladı. Sonra düşünelim biz dedik çekti gitti. Kalakaldım baba evinde yine. Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler. Boşanmaktan başka çare kalmıyor ama nedense bu fikir çok ağır geliyor bana.
Çok uzun anlattım kusura bakmayın ama çok doluyum cok