Ne yapacağımı bilemiyorum çok mu abartiyorum

sensizolmaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
66
31
88
31
Eşimle severek evlendik ama mutlu değiliz nedenini bilmiyorum ikimizde çok inatciyiz ve alttan almayı bilmiyoruz nisanlandik sürekli kavga ediyorduk evlendik yine ayniyiz bazen çok bunalıma giriyorum ve ölmek ıstiyorum 2bucuk senedir evliyiz kavgalardan çok yıprandım 6 aylikda hamileyim bebegimi böyle bi ortam da büyütmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum sürekli mi tartışır insanlar ben çok serbest büyüdüm esimde beni çok sıkıyor bu yere göndermiyor annemlere gittiğim zaman bile kavga ediyoruz bi de ailesiyle yaşıyoruz ne yapacam böyle bi türlü işin içinden çıkamıyorum herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bu seferde ben doluyorum onu çok seviyorum oda beni seviyo ama anlasamiyoruz bi doktora gitmeli miyim yardım edin akıl verin bana

Bence aile terapisine gitmelisiniz. Anladigim kadariyla ikiniz de orta yolu bulmaya calismiyorsunuz.

Sanirim en buyuk sorun ozgurluguzun tamamen elinizden alinmis olmasi.
Sizi anliyorum insani bogan bir durum disari cikip rahatlayamiyorsun cunku kavgalarida atlatamiyorsun rahatlayamadigin icin. Kocanizi yavas yavas alistirin. Oturmayin evde. Haftada en azindan 1 gun 2 gun musade etsin size.

Bende gitmeyi düşünüyorum çünkü artık eşim bile sinir krizleri geçirmeye başladı onu uzdugum zaman bende çok üzülüyorum kiyamiyorum ona çok ortada kaldım

Onun ailesiyle birlikte yaşıyorsun ama sen aileni görmeye gittiğinde sorun çıkarıyor...

Eşinde biraz bencillik var sanırım sonuçta o kendi ailesini hergün görüyor ve haliyle sizin de kendi ailenizi görmeye ihtiyacınız var bunu engellemesi çok bencilce

Alın karşınıza durum böyle böyle deyin sizin hakkınızı yiyemez..

Konu ne olursa olsun orta yolu bulacağınıza inanıyorum. Ortada iki taraflı bir sevgi var çünkü

Onu yapamıyor çünkü bu sefer ailesi devreye giriyo birlikte bile bir yere gitsek ailesi sürat asıyor laf söylüyor bu daha da çok uzuyor beni

Ailesiyle yaşıyoruz ama ailesiyle de vakit geçiren bu insan değil sabah 8 akşam 8 çalışır eve gelir kimseule konusmaz eline telefonu alir oyun oynar yatana kadar bu tek yatarken konuşuruz oda nadiren na sende hiç eve gelmeden haber bile vermeden kahveye gider fazla konuşmayız nasil evliyiz bazen çok şaşırıyorum

Kavgalı ve kötü giden bir evliliğe niye bebek yaptınız? Üstelik ölmeyi düşünecek derecede psikolojiniz bozuk ve karnınızdaki sübyan aynen sizin hislerinizi hissediyor ,6 aylıktan itibaren..

Durun tahmin edeyim korunduğunuz halde hamile kaldınız değil mi?

Bu 4 gebeligim benim bundan önce 3 kere düşük yaptım iyi ki de olmamış dedigim an çok oldu allah hayirlisini versin diye hep dua ettim bu sefer oldu ama pişman olduğum keşke olmasaydı dedigim çok an oldu ama belki bi umut düzelir diye düşünüyorum

Çok serbest büyüyüp, eşin ailesiyle beraber oturmak nasıl bir cesaret örneği?
Ayrıca kocanız ailenizle görüşmenize kadar karışıyorsa, nişanlılık döneminde hiç mi anlamadınız?
Sevgiye, aşka sonsuz saygım vardır ama bir kadının hayatını bile bile lades yaparak kendisine bu denli zıt bir adamla evlenmesini aklım almıyor.

Son düzenleme:
Üstelik ailemde istemedi eşimle evlenmemi abim her gün kızıyor bana eşim onun arkadaşı olmasına rağmen hala sevmiyo ve van yazık ettin kendine dio o zmanlar bilemedim kac kere nişan atmaya kalktım yapamadım ayrilsam bile ben onsuz yapamam diye düşünüyorum

Olduktan sonra pişman olmayın. "Keşke olmasaydı " sözünüzü geri alın ve önünüze bakın. O yol arkadaşınız olacak insaallah , iyi bir anneyseniz birlikte de çok mutlu olursunuz :)

Duzelmezse bosanirsiniz , boşanmak zordur ama haktır. Yeter ki sagliginizdan edecek bir hayata katlanmayin.

Ailesinden ayrılma durumunuz olsaydı daha çok benimser , daha çok ailesi olarak görürdü sizi.

Bilemiyorum. Ne yapılır, nasıl düzelir ancak elbette terapiye gitmek size iyi gelecektir. En azından rahatlarsiniz.
Konuşmak , yol gösterici olabilir.

ERKEKLER NE EVLENINCE, NE DE BEBEK OLUNCA DÜZELIYORLAR

Ailesinden ayrilamayiz çünkü evi eşim gecindiriyo kardeşi evlenene kadar zor yani beni tek isteğim bebegimi kucağıma sağlıklı bu şekilde almak çünkü zor şartlarda oldu ve hergün igne vuruluyorum olmasını çok istedim allah verdi çok şükür ona annem gibi iyi bi anne olmak istiyorum annem babam olmadığı halde beni ve 3 kardeşimi büyüttü

İnşallahhh hayırlı sağlıklı bir evladınız olur ben bekarım ve aslında yorum yapmam çok da doğru değil o kadar tecrübeli insan varken fakat yine dostun duramadım.. sizinle bile ilrtişim kurmaması üzücü bir durum da ben erkek kardeş e takıldım.. evi eşiniz geçindiriyor bu doğal olabilir de ablacım gerçekten de evi eşin geçindirirken erkek kardeşi ilerde evlendiğinde gelini o eve getirip siz ayrı eve çıkın der mi.. bence demez kayınvalidesi ile oturmayı bAşaran kadınlar aher zaman hayran kalmışımdır ama etrafkmdakiler den gözlemlediğim kadar yuva üstüne yuva olmuyor hele ki başdan birlikte yaşanmaya başladıysa sonra dan zor gibi bir de bebek olunca?
Erkek kardeşi sanırım küçük yük siz de olduğuna göre... ve eşiniz sizin ve ailenin tavırlarjndan geç geliyor olabilir mi baştan beri mi bu böyle... arada kaldığı için mümkün olduğunca geç geliyor olabilir mi diye düşündüm ben tabi tekrar diyorum ben bekar olduğum için sizi direk anlayamam ancak mantık yürütürüm umarım sizi kırıcak üzücek bir şey dememişimdir...

İnşallahhh en kısa süre de halledersiniz ve mutlu huzurlu alırsınız yavrunuzu kucağınıza

Kızmakta çok haklısın. Aile terapisti size ne yapabilir bilmiyorum. Kocan ailene gitmene kızıyorsa, terapist ona kızma desin. Kocan bencil. Umarım bunun tedavisi vardır.

Evet evlendik 1 ay sonra askere gitti askerden geldi ise başladı 2 ayda bir izin kullanıyor birlikte zaman geciremiyoruz odamıza bile erken girsek ailesi laf dio bi yere gitsek laf dio eşimin ailesi de çok sıkı yeni gelinsin oraya gitme buraya gitme diyip duruyorlar evde 8 kişiyiz kaynanam kayinbabam kayinbabamin babası 2 tane kaynim ve 1 gorumcem var çok sabrediyorum ama bende insanım ve kaldiramiyorum artık her gün dua ediyorum allah hakkımızda hayırlısı versin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…