- 13 Aralık 2015
- 66
- 31
- 88
- 31
- Konu Sahibi sensizolmaz123
-
Eşimle severek evlendik ama mutlu değiliz nedenini bilmiyorum ikimizde çok inatciyiz ve alttan almayı bilmiyoruz nisanlandik sürekli kavga ediyorduk evlendik yine ayniyiz bazen çok bunalıma giriyorum ve ölmek ıstiyorum 2bucuk senedir evliyiz kavgalardan çok yıprandım 6 aylikda hamileyim bebegimi böyle bi ortam da büyütmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum sürekli mi tartışır insanlar ben çok serbest büyüdüm esimde beni çok sıkıyor bu yere göndermiyor annemlere gittiğim zaman bile kavga ediyoruz bi de ailesiyle yaşıyoruz ne yapacam böyle bi türlü işin içinden çıkamıyorum herşeye göz yummaya çalışıyorum ama bu seferde ben doluyorum onu çok seviyorum oda beni seviyo ama anlasamiyoruz bi doktora gitmeli miyim yardım edin akıl verin bana
kac kez yazip yazip sildim
sinir oluyorum böyle eslere, böyle ailelere
tam küfürlük
sizde madem okadar kavgaya ragmen evlendiniz, bari cocuk yapmasaydiniz daha
Bu 4 gebeligim benim bundan önce 3 kere düşük yaptım iyi ki de olmamış dedigim an çok oldu allah hayirlisini versin diye hep dua ettim bu sefer oldu ama pişman olduğum keşke olmasaydı dedigim çok an oldu ama belki bi umut düzelir diye düşünüyorum
Bu 4 gebeligim benim bundan önce 3 kere düşük yaptım iyi ki de olmamış dedigim an çok oldu allah hayirlisini versin diye hep dua ettim bu sefer oldu ama pişman olduğum keşke olmasaydı dedigim çok an oldu ama belki bi umut düzelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?