Şimdi uydursada 1.2 seneye patlak verir sorunlar ( en geç) acaba boşlukta kaldığın içinmi işgi duyuyorsun ?
O 22 yaşındayken olmaz.
Erkeklerin olgunlaşması zaten 26-27'yi anca buluyor.
Ve ayrıca anlamadım sen sonuçta şuan nikahlısın,başkasıyla bir gün geçirmen doğru olmaz. (Eşin görürse delil olarak kullanabilir,o bakımdan.)
Ben senin açından söylüyorum.O adam 1 senedir ne aradı ne sordu ve benden ülke olarak uzakta. Öyle bişey olmaz aslında ama demek istediğini anlıyorum.
Erkekler istediklerini elde edinceye kadar koşarlar, onlardan romantiği isteklisi anlayışlısı tutkulusu yoktur.. evliliğindede öyle olmuştur, eşin gönlünü çalmasa seni inandırmasa evlenmezdin .. türkken müslümanken sorun yaşadın.. dini kültürü ayrı bir insanla üstelik senden küçük bir erkekle olmaz diye düşünüyorum... erkek zaten zor olgunlaşıyor birde senden küçükse offf.. diyelimki biraz devam ettin ailesiyle tanıştın , eğer örf ve adetlerine önem veriyorsan asla kabul edilmeyeceksin o aileye, ve günden güne yeni konular açacaksın buraya.. bu benim düşüncem tabiki sen daha iyi bilirsinAylardır kendimden uzaklastiriyordum. Geçen hafta ilk defa 1e 1 gezdik vakit geçirdik ve çok içten geldi. Sen delisin aramızda bu kadar yaz farkı var ve geçici bunlar desem de pes etmeyeceğini söylüyor.
Erkekler istediklerini elde edinceye kadar koşarlar, onlardan romantiği isteklisi anlayışlısı tutkulusu yoktur.. evliliğindede öyle olmuştur, eşin gönlünü çalmasa seni inandırmasa evlenmezdin .. türkken müslümanken sorun yaşadın.. dini kültürü ayrı bir insanla üstelik senden küçük bir erkekle olmaz diye düşünüyorum... erkek zaten zor olgunlaşıyor birde senden küçükse offf.. diyelimki biraz devam ettin ailesiyle tanıştın , eğer örf ve adetlerine önem veriyorsan asla kabul edilmeyeceksin o aileye, ve günden güne yeni konular açacaksın buraya.. bu benim düşüncem tabiki sen daha iyi bilirsin
22 yaşındaki şahıs resmen evli olduğunuzu biliyor mu?
22 yaş bir erkek için küçük bir de o yaşlarda bir çok erkek kendinden büyük kadınlara ilgi duyar, nasıl desem kırmadan bilemedim
Yani tecrübe edinmek için kendinden tecrübelilerle görüşürler
Belki yabancı bir erkek bizdeki gibi kalıplarla yaşamıyordur ve gerçekten çok mutlu da edebilir ama yine de düşüncem bu yönde
Resmi olarak boşanmış olsan, bence şans ver dene gör derdim önce boşan bu süreçte de tanımaya çalış mesafeyi de koru derim
28 yaşında kadın için 22 yaşında erkek çok çok genç. daha olgunluk yok bişey yok. kaldı ki henüz boşanmamışsın bile.
Yaş rahatsız ediyor ama boşanma davası sürüyor yani mahkemeden haftaya gel deseler gidip bosanacagiz.
22 yaşında çocukla olmaz gibime geldi.Selam arkadaşlar,
Kısaca kendimi tanitayim. Şu anda Hollandada yaşıyorum 2 sene önce evliydim ve en kısa zamanda basamıyorum. 1 senedir ailemin yanındayım ve galiba türk olmayan biriyle karşılıklı ilgi duyuyoruz.
Malesef evlilik dönemi tam bir hayal kırıklığı ile sonlandı. Ben sevmediği kanaatine dahi vardık ve arkadaş çevresinde bir hollandali ile tanıştım ve hep benimle buluşup görüşmek istiyordu, fakat ben aylardır atlattım.
En sonunda geçen haftasonu cumartesinin tamamını beraber geçirdik ve süperdi.
Kendimden nefret ettiğim anlar oluyor ama gerçekten çok samimi geliyor kendisi bana. Maar üzücü olan kısmı hem din ve kültür uymuyor hemde ben 28 o 22... ne yapmalıyım?
Kendisine olmaz desem de ben sana ve ailene ayak uydururum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?