22 yaşında çocukla olmaz gibime geldi.
Açıkçası ailem konusunda sorun olmayacağını bilsem isterim devam etmeyi. Yarın mesela arkadaşlarıyla tatile girmeden önce bugün buluşmak istedi fakatben kabul etmedim.
Geçen haftasonu nerdeyse beni babama teslim edecekti gece geç saatte eve geldiğim için. İzin vermedim. Çok saf niyetli ve kötülük gelmez. Dediğim gibi kaç aydır konuşuyoruz tanıyorum ama bu şekilde ciddi düşünmemiştim.
28 yaşındasın, hala biriyle görüşmek için neden ailenden izin alıyorsun ki? Kaldı ki daha önceden bir evlilik yapmışsın, evlenebildiğine göre ailenin kafasına yatan biriymiş demek ki, ve olmamış. Bir de bu şekilde olanı dene bakalım. İkiniz de çok tutucu olmazsanız yürütebilirsiniz.
Ailemden izin alma degil fakat soyle birsey, diger evliligimde annem pek istemiyordu ve gercekten de sonucta olmadi. Hersey cok kotu gitti hep icime attim cunku sonunda annem "ben sana demistim dicekti" uzulmemem icin demedi tabi ama o da ben de cok iyi biliyoruz. Bunda da "kizim naptin sen, turk dururken bu mu derler diye cekiniyorum sadece"
Ailemden izin alma degil fakat soyle birsey, diger evliligimde annem pek istemiyordu ve gercekten de sonucta olmadi. Hersey cok kotu gitti hep icime attim cunku sonunda annem "ben sana demistim dicekti" uzulmemem icin demedi tabi ama o da ben de cok iyi biliyoruz. Bunda da "kizim naptin sen, turk dururken bu mu derler diye cekiniyorum sadece"
İyi de bu senin hayatın, annenin değil ki. Ya da şöyle söyleyeyim, Allah gecinden versin tabi ki ama annen ne kadar süre başında olabilir? Bir yerden sonra yine tek başına olman gerekecek. Annenin isteğine göre sürdüremezsin hayatını. Bir dene, baktın çok zıtsınız, ayrılırsın babanın oğlu değil ya. Kaldı ki Türkler gibi "Helalimsin, ya benimsin ya toprağın" modunda da takılmaz eleman.
Herseyi gectim adam 22 yasindaymis cocuk daha yaa sense 28Selam arkadaşlar,
Kısaca kendimi tanitayim. Şu anda Hollandada yaşıyorum 2 sene önce evliydim ve en kısa zamanda basamıyorum. 1 senedir ailemin yanındayım ve galiba türk olmayan biriyle karşılıklı ilgi duyuyoruz.
Malesef evlilik dönemi tam bir hayal kırıklığı ile sonlandı. Ben sevmediği kanaatine dahi vardık ve arkadaş çevresinde bir hollandali ile tanıştım ve hep benimle buluşup görüşmek istiyordu, fakat ben aylardır atlattım.
En sonunda geçen haftasonu cumartesinin tamamını beraber geçirdik ve süperdi.
Kendimden nefret ettiğim anlar oluyor ama gerçekten çok samimi geliyor kendisi bana. Maar üzücü olan kısmı hem din ve kültür uymuyor hemde ben 28 o 22... ne yapmalıyım?
Kendisine olmaz desem de ben sana ve ailene ayak uydururum diyor.
Herseyi gectim adam 22 yasindaymis cocuk daha yaa sense 28
Eğer ki ilerde yapamayıp ayrılırsanız
Arkasından depresyona girmeyecek ve salya sümük buraya konu açmayacaksınız
Deneyin
Hiç bir şey kaybetmezsiniz
En azından acaba demezsiniz
Kim bilir belki çok mutlu olursunuz
Doğru orasına birşey demiyorum. Benimki sadece saygıdan olan birşey. Biraz da karışık. Hani şu köpek balığı hikayesi var ya. Cam'a çarpıyor çarpıyor, kaldirildiktan sonra o cam hala orda sanıyor. Ayrıldıktan sonra baya bunalıma girdim ve o duruma döndüm. Nasılsa şunu söylerler, bunu söylerler diye cekinti oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?