• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum ARTIKKKK

Musmirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
58
24
3
Ben 8 yıllık evliyim.
6 yaşında bir kızım, 6 aylık bir oğlum var.
Eşimin ailesi adanada biz mersindeyiz.8 yıllık evlilik hayatımız boyunca eşimin ailesinin yapmadığı rezillik kalmadı.inanin anlatmaya kalksam titremeye başlıyorum o kadar psikolojimi alt üst eden şeyler.birikdikcede hiç içinden çıkamıyorum.
Asıl konuya geliyorum.oğlumun dogumundan beri hic disariya gezmek amacli cikamadim.ya annemler ya abimler yada market alisverisi.ha birde işe gitmek.üniversite okuyan kız kardeşim bir haftaligina geldi.onunla birlikte bir cumartesi günü birkaç saat kendime vakit ayirayim dedim.sürekli evde olmamdan bir arkadaş cevremin olmadigindan yakınan eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi.niye onlarsiz çıkmak istiyirmusum.biraz tartıştık sonra ortam biraz yumuşadı bende çıktım.
Ertesi gün sabah kız kardeşim dönecekti otobüsü vardı.hadi abla gelin hep beraber kahvaltı yapalım gitmeden göruym dedi.1 saat sonra falan gelebiliriz dedim.o gün gece de oğlum bizi uyutmadı eşime biraz ilgilende ben 1 saat daha kestireyim dedim. o bende uykusuzum falan diye terslenirken kardeşim aradı yani.
Sonra eşime gidelim mi dedim oda bağırdı çağırdı Ailene tapiyorsun sadece ailen ailen diye diye bağırdı.halbuki annemlerin evi 15 dk mesafede ben 4 aydır bu 4. Gidişim olucak.
Onun annesiyle konuşmuyorum.biz küs olunca hanim oğluyla kusuyorki ben iki ateş arasında kaliym.bu güne kadar eşim takma kuserse kussun falan diyordu ama anladimki içten içeri dış bilemis adam.bana hergün annendesin demez mi.. delirdim.onun yogun ve stresli bir işi var ve arkadaşlarıyla programları olur nerdeyse hergün.ben hep idare eden tarafım.üstelik kızım ilkokul 1.sınıfa başladı okadar zorlanıyorum ki bebekle bunaliyorum inanin.
Velhasıl ben bağırdım o bağırdı.kavga büyüdü eşyalar havada ucusuyo.eşim kolumu kivirdi benim.bende onu tirmaladim galiba.çok kötüydük çok.
Kızımın önünde üstelik..sonra eşim çıktı gitti evden.daha doğrusu ben git dedim.ö gün bu gündür de konuşmuyoruz.bugün 4.günümüz.birde kavga ettikten bir 20 dk sonra üst kat komşu geldi iyimisin diye düşünün.eve yeni taşındık.bu şekilde tanıştım komsumla düşünün.mor çatıda akrabalarim var avukat falan ayarlariz demezmi yerin dibine girdim.biraz uzun oldu ama berbat durumdayım kusura bakmayın...

Son düzenleme:
Şiddet olmasa belki bişeyler hallolurdu fakat şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir.

anneci erkekler adlı bir dram daha.. yani tam olarak öyle olmasa da konunun altında yatan sebep belli. geçen gün dedim hala arkasındayım. haklı haksızı ayıramayıp anneyi göklere çıkaran adamlar evlenmesin annelerinden de ayrı kalmazlar..

Bu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile

kardeşini mi kıskanıyor eşin ?
ne demek o onunla çıkarsan benimle çıkamazsın niye böyle birşey söyledi ?

Çocuğunun gözü önünde olması çok kötü. Hadi siz bir yolunu bulup tekrar konuşur anlaşırsınız ama kızın o sahneyi bir daha hiç unutmayacak.
Erkekler hep mi bencil yoksa biz mi bu hale getiriyoruz? Bence eşin tek taraflı fedakarlığa alışmış. Bu saatten sonra kendine yeni programlar yapmaya başla. Zira gezsen de gezmesen de yaranılmadığını gördün.

Yapan evladına yapar, bırak o gorsun aradakı farkı sen neden gostermeye calısıyorsun

Bu arada oğluma annem bakıyor ben isteyken.gelip benim evimde bakıyor üstelik.kizimida o büyüttü.her dar zamanimizda benim ailem destek oldu.maddi manevi.bundan 2 yil once ev aldigimiz için arabayi satmak zorunda kalmistik 1 yıl boyunca babam altındaki arabayi verdi bize.paraya sıkışiriz abim verir babam verir.onun ailesi hep para ister hep. bogazimiza kadar borca girdigimizde bile

O zaman hem şımarık hem de nankör bir eşin var. Belki de onların zamanında yaptığı iyiliklerin altında kaldı kompleks yaptı. Gereksiz erkeklik egosunu tatmin etmek için de fırsat kolluyor.

eşiniz hep böyle değil ise bir şey olmuş

"eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi.niye onlarsiz çıkmak istiyirmusum" cümlesinin altındaki nedeni bulmak lazım

yani hep senin ailen var benim ailem ya da biz yokuz gibi bir his oluşmuş

gezmeye de ailenle gidiyorsun gibi bir hava vermiş

ilk yazdıklarında bu vurguyu anlamamıştım ama oğluma annem bakıyor bizim evde deyince ben anladım eşinin hislerini esasen

onun ailesi uzakta senin ailen her şeyinize koşmuş ve sen onları da aileden görüyorsun halen

yani büyük birbirine destek olan kocaman bir aile

eşin ise kendisini dışlanmış hissediyor

siz haklısınız çoluk çocuksuz iki saat istemişsiniz ama eşiniz öyle algılamamış işte

bir de ertesi günü azıcık uyuyayım derken kardeşiniz arayınca gidelim demenize bozulmuş, uykusu varken onlar çağırdı hemen gidiyor diye

aynı şeyi erkekler yapsa kızarız zira

kalk şunu yap deriz adam uykum var der, sonra annesi arar hadi gidelim der

bütün kk kadınları adama bak, hani uykusu vardı, hemen ailesi çağırınca gitti vs vs der

bu arada 4 ayda 4 kere gittim yazmışsınız mesela sonra öğrendik ki anneniz zaten her gün size geliyor ve görüşüyorsunuz

eşinizle farklı pencereden bakıyorsunuz şu an

karşılıklı sakinleşince açık açık konuşun

bu arada onun kolunuzu bükmesi de sizin tırmalamanız da bunun çocuğun gözü önünde olması çok kötü

barışmasanız bile yıl başı için kızınıza birlikte bir sürpriz yapın

Gercekten ne kadar nankor bir esiniz varmis. Birde bunca cabanizin uzerine siddet uyguluyor. Care belli de neyse.. En azindan bu konusmama durumunu devam ettirin. Hatta kendi gelse bile sakin sakin hemen yumusamayin. Birde sizde suclusunuz esinizde asla cocugunuzun onunde birbirinize kotu bile bakmayin.... :KK12:

Şiddet olmasa belki bişeyler hallolurdu fakat şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir.
Kavgalarimiz çok olmuştur.ailesi yüzünden tabiki oda bunu bildiği için ailesinin tüm tepkisine rağmen burada kaldı onların olduğu şehre gitmedi.orada bir evimiz vardı birlikte almıştık ödemelerine o bakarken başlamıştı sattik buradan aldık.buna catliyorlar zaten.kadın oğlunu arayıp ev aldın hayırlı olsun bile demedi.bu kadar pislik dolu kalpleri
Bizim aramizda hic siddet olmamıştı.2 çocugumla ayrılığı düşünmek istemiyorum.
O zaman hem şımarık hem de nankör bir eşin var. Belki de onların zamanında yaptığı iyiliklerin altında kaldı kompleks yaptı. Gereksiz erkeklik egosunu tatmin etmek için de fırsat kolluyor.
aynen böyle hissediyorum.yani aciz ve tüm ipleri onun eline vermiş kadın gibi.böyle bir adam değildi ama çok değişti.Bu evi üstüme yapmıştı.durup durup onu söylüyor daha ne yapiym.

hem terbiyesiz hemde nankörsüz ,

ben senın hırsını anlaya biliyorum benım ailem gibi bir aileye sahip olmadıgın için bütün derdin bu de ,

erkekler genelde ailesinden yardım görmez gördüğü yeride köpek gibi ısırır böyle

Esi
eşiniz hep böyle değil ise bir şey olmuş

"eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi.niye onlarsiz çıkmak istiyirmusum" cümlesinin altındaki nedeni bulmak lazım

yani hep senin ailen var benim ailem ya da biz yokuz gibi bir his oluşmuş

gezmeye de ailenle gidiyorsun gibi bir hava vermiş

ilk yazdıklarında bu vurguyu anlamamıştım ama oğluma annem bakıyor bizim evde deyince ben anladım eşinin hislerini esasen

onun ailesi uzakta senin ailen her şeyinize koşmuş ve sen onları da aileden görüyorsun halen

yani büyük birbirine destek olan kocaman bir aile

eşin ise kendisini dışlanmış hissediyor

siz haklısınız çoluk çocuksuz iki saat istemişsiniz ama eşiniz öyle algılamamış işte

bir de ertesi günü azıcık uyuyayım derken kardeşiniz arayınca gidelim demenize bozulmuş, uykusu varken onlar çağırdı hemen gidiyor diye

aynı şeyi erkekler yapsa kızarız zira

kalk şunu yap deriz adam uykum var der, sonra annesi arar hadi gidelim der

bütün kk kadınları adama bak, hani uykusu vardı, hemen ailesi çağırınca gitti vs vs der

bu arada 4 ayda 4 kere gittim yazmışsınız mesela sonra öğrendik ki anneniz zaten her gün size geliyor ve görüşüyorsunuz

eşinizle farklı pencereden bakıyorsunuz şu an

karşılıklı sakinleşince açık açık konuşun

bu arada onun kolunuzu bükmesi de sizin tırmalamanız da bunun çocuğun gözü önünde olması çok kötü

barışmasanız bile yıl başı için kızınıza birlikte bir sürpriz yapın
Eşim Adanaya tek gidince iyice bir doldurup gonderiyorlardı birbirimize giriyorduk.bende birdaha bensiz gitmeni istemiyirum.birdaha bensiz gidersen hep bensiz gidersin demiştim acaba ona mi musilleme yapıyo bilmiyorum.birde annem ben ise giderken kapıdan giriyo ben çıkıyorum.aksama da koştur koştur gidiyor kadın yemeğini yapmaya inanin oturup konusamiyoruz bile.kalın yemeğe diyorum esin yorgun gelir bizi görünce oturmak zorunda hisseder diyerek gidiyor kadın.
Bu adamı biz nankör ettik biz.
Daha bir de kendi tripleniyo konuşmuyor güya.odami bile ayirdim.şuanda yüzünü görmeye bile tahammulumyok

hem terbiyesiz hemde nankörsüz ,

ben senın hırsını anlaya biliyorum benım ailem gibi bir aileye sahip olmadıgın için bütün derdin bu de ,

erkekler genelde ailesinden yardım görmez gördüğü yeride köpek gibi ısırır böyle
Iste bu tebrik ederim annemden babamdan gördüğü iyi niyeti şefkati kendi ailesinden göremediği için hirslaniyor.
Bıktım artık.güya kendiside ailesine tavırli ama yediremiyo kendine
Oraya kusupde benimkilerle iyi olmayi

esin hic kiymet bilmiyo

Esi

Eşim Adanaya tek gidince iyice bir doldurup gonderiyorlardı birbirimize giriyorduk.bende birdaha bensiz gitmeni istemiyirum.birdaha bensiz gidersen hep bensiz gidersin demiştim acaba ona mi musilleme yapıyo bilmiyorum.birde annem ben ise giderken kapıdan giriyo ben çıkıyorum.aksama da koştur koştur gidiyor kadın yemeğini yapmaya inanin oturup konusamiyoruz bile.kalın yemeğe diyorum esin yorgun gelir bizi görünce oturmak zorunda hisseder diyerek gidiyor kadın.
Bu adamı biz nankör ettik biz.
Daha bir de kendi tripleniyo konuşmuyor güya.odami bile ayirdim.şuanda yüzünü görmeye bile tahammulumyok

haklısınız belki de işte konunuzu tersten okuyun bir de yani kk da yazılan erkeklerden şikayet eden konular gibi

her gün gördüğü annesini iki gün hafta sonunda da görmek istiyor

bunlar doğru olmayabilir ama buraya sinirle insanların açtıkları konular bu içerikte oluyor eşiniz de muhtemelen öyle hissediyor

Back
X