- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
Ben her zaman söylüyorum işte. Eşiniz ailesi konusunda size hak veriyorsa ya da sizden tarafa tavır çiziyorsa bu gerçekten haklı olduğunuza inandığından değil, o an için kafasının ütülenmesini istemediğinden. Kurttan kuzu doğar mı?? Daha senin bilmediğin ve ailesi tarafından empoze edilmiş neler vardır eşinin içinde...
Bu kadar olaydan kızına üzüldüm. Korkmuştur canım yaaa
kıyamam ona.. Eee sen onun ailesiyle görüşmüyorsun ya o da misilleme yapacak tabi, sebeplerin bi önemi yok.
Hiç sevmediğim bir modeldir ayrıca nankör insan tipi.. çünkü ne yaparsan yap YA RA NA MAZ SIN!!!!
ALlah yardımcın olsun.. Bence hatasını anlamasını bekle ya da ne bileyim bi nebze üzülüp belki gönlünü almaya çalışır diye umuyor ve dua ediyorum. bekle bakalım.. Ama şu an ki tavrını bozma, konuşmamaya devam et ondan bi adım gelmedikçe
Bu kadar olaydan kızına üzüldüm. Korkmuştur canım yaaa

Hiç sevmediğim bir modeldir ayrıca nankör insan tipi.. çünkü ne yaparsan yap YA RA NA MAZ SIN!!!!
ALlah yardımcın olsun.. Bence hatasını anlamasını bekle ya da ne bileyim bi nebze üzülüp belki gönlünü almaya çalışır diye umuyor ve dua ediyorum. bekle bakalım.. Ama şu an ki tavrını bozma, konuşmamaya devam et ondan bi adım gelmedikçe