- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 323
- 35
- Konu Sahibi belenhatun
-
Ama yinede qüvenmemelisin. Çok erkek var hayatında sevdiqi insan varken başka bayanlarla öylesine konuşan. Hem sizi bu kadar önemseseydi illaki adresinizi ister qörüşmek isterdi. Bence temkinli olun yinede qörüşmeyin demiyorum ama ne bilim ben qüvenemezdim herhalde.
İnternete aldanma derim birinden gerçekten hoşlanmak için gözlerinin içine bakmak gerek seninki yalancı bi duygu oturması kalkması konuşması sana yakışacak mı nerden biliyosun boşver bence tatlım eminim senin içinin güzelliğini görecek bi erkek çıkacak için rahat olsun sevgiler
ne kadar süredir o şekilde sanal takılıyorsunuz bilmiyorum ama ben 1 sene falan oyunda konuşup msn ve tel vermiştim. çünkü görüşüp sevgili olmak gibi derdim yoktu. sabırla bekledi msn ekledik resimler falan uzun süre sonra kamera açmaya başlamıştık. seninle konuşmaktan zevk alıyorsa seni her türlü beğenecektir. bence tipe takılma görüşmek istiyorsan facele başla. eskiden face bu kadar yaygın değildi :) ama netten tanıdığın kişiyle uzun süre görüşüp nasıl olduğunu anlamadan kesinlikle ve kesinlikle yüzyüze görüş demem. ben 2 3 sene sonra 1 kez görüştüm. farklı şehirlerdeydik ama isteseydik görüşürdük ben istemedim. arkadaş kaldık uzun süre de iyi biriydi. ayrıca neden sen onun seni beğenmeyeceğini düşünüyorsun ki sende beğenmeyebilirsin. ki ben beğenmemiştim.
yorumun için teşekkür ederimbenim de hemen sevgili olmak gibi bir niyetim yok ama o biraz ısrar ediyor.kötü birşey yaşamamana çok sevindim.bu internetten tanışıp da kötü şeyler yaşayanlar o kadar fazla ki artık bende paranoya oluştu her ilgi gösterene psikopat muamelesi yapmaya başladım ya şöyleyse ya böyleyse diye içim içimi yiyor en çok da evli falansa ya da sevgilisi varsa benim yüzümden aralarının bozulmasından çok korkuyorum :18: gerçi hayatımda kimse yok dedi ama yine de...[/QUO
evli olup olmadığını anlamak kolay biz sabahlara kadar yazışırdık oyun oynardık. kamera açınca da bunu daha net gördüm. sen sanala çok bağlanmayacağını düşünüyorsan konuş rahat ol sevgili gibi olma ve sevgili gibi hesapta sorma.arkadaş olsak bile hesap sormak gibi bir huyumuz var :) aradan zaman geçsin hala senle oyunda konuşuyorsa facede ekleyerek başla istersen. ama arkadaşsın ona karşı bişey hissetmiyormuşsun ayakları yaparak :) ama bağlanırım diyorsan boşver bırak gitsin.
yorumun için teşekkür ederimbenim de hemen sevgili olmak gibi bir niyetim yok ama o biraz ısrar ediyor.kötü birşey yaşamamana çok sevindim.bu internetten tanışıp da kötü şeyler yaşayanlar o kadar fazla ki artık bende paranoya oluştu her ilgi gösterene psikopat muamelesi yapmaya başladım ya şöyleyse ya böyleyse diye içim içimi yiyor en çok da evli falansa ya da sevgilisi varsa benim yüzümden aralarının bozulmasından çok korkuyorum :18: gerçi hayatımda kimse yok dedi ama yine de...[/QUO
evli olup olmadığını anlamak kolay biz sabahlara kadar yazışırdık oyun oynardık. kamera açınca da bunu daha net gördüm. sen sanala çok bağlanmayacağını düşünüyorsan konuş rahat ol sevgili gibi olma ve sevgili gibi hesapta sorma.arkadaş olsak bile hesap sormak gibi bir huyumuz var :) aradan zaman geçsin hala senle oyunda konuşuyorsa facede ekleyerek başla istersen. ama arkadaşsın ona karşı bişey hissetmiyormuşsun ayakları yaparak :) ama bağlanırım diyorsan boşver bırak gitsin.
:) bilmiyorum bağlanır mıyım, şuan nereye çeksen oraya gidecek gibi bir halim var :26: ama içimdeki şüphe Allah tan beni ayık tutuyornerde çalıştığını falan söyledi bana.memur.sabah erken kalktığı için en geç gece 1 gibi çıkıyordu eskiden.bende düzenli uykuya alışık falan diye hoşgörüyordum hep ne safım :26: hiç bu açıdan düşünmemiştim.biz samimi olmaya başladıkça daha geç saate kadar durmaya başladı.en son görüştüğümüzde sabah ezandan sonraya kadar konuştuk.eşi olsa fark ederdi kız heralde :26: ama bilmiyorum yine de :44: dediğin gibi saatlerine de dikkat edeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?