- 25 Şubat 2019
- 179
- 131
- 53
- Konu Sahibi lovetwolove
Kızlar ilk konu açişimda iki çocuktan sonra üçüncüyü istedigimizi falan yazmıştım buraya kadar herşey yolunda fakat benim sorunum ben evlendigimde üniversiteye gidiyordum birinci sınıfa evlilik nedeniyle bırakmak zorunda kaldım severek evlendik 4 yıl eşimin ailesiyle oturdum daha sonra kendi evimize geçtik ve bu dönemlerde çok büyük sorunlardan geçmeme rağmen sabır gösterdim eşimle bir sorunum olmadığı için hep onun yanında oldum oda beni ezmedi ezdirmedi iki çocuğumuz var üçüncü cocuugu istiyoruz ben yarım bıraktığım eğitimimi acik öğretim fakültesiyle bitirmek istiyorum fakat eşim başta destek olur gibi oldu sonra karar değiştirdi istemediğini söyledi ve maddi olarak hiçbir destek vermeyeceğini söyledi bende bunun benim hakkım olduğunu yapacağımı söyledim ve kaydimi yaptirdim kendi ailemin maddi desteğiyle tabiki şimdi kaydoldugum için sorun yaşıyoruz onun istemediğini yapiyormusum yap bakalım ne olacak vs gibi cümleler kuruyor bende taviz vermiyorum ama çok canım sıkkın siz olsaydınız ne yapardınız kararlı davranirmiydiniz