- Konu Sahibi lovetwolove
Once okul, sonra iş, sonra ekonomik ozgurluk derken adam kendine guvenmiyor senin birakacagindan korkuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul bittikten sonra çalışacak olmadan korkuyor sorunu tamamen buAçıköğretim fakültesinin nesine tepki gösteriyor ki esin? Dersine gitmeyeceksin ,evden uzakta kalmayacaksin....dönemde iki sınava girmen mi sorun? Tam olarak neden istemediğini söyledi sana?
Evet kaybetme korkusu bilmiyorum o güveni verdiğimi düşünüyorum ama ne olursa olsun okuyacağım bu kararlılığım karsisinda kendiside tek koz olarak maddi destek vermemekle yildirmaya çalışıyor ama bu beni daha da kamçiliyor farkında değilOnce okul, sonra iş, sonra ekonomik ozgurluk derken adam kendine guvenmiyor senin birakacagindan korkuyor
Bir yakınım evlendikten sonra ilkokul 3. Sınıftan okumaya başladı. Açık öğretim. Kendi ailesi dahil herkes ne yapacaksın dedi. Kocası sadece sen bilirsin, bana sarmada ne yaparsan yap dedi. Şimdi 4. Çocuğu oldu ve bu yakınım bu süreçte ilkokul 3. Sınıftan başladığı açık öğretim serüvenini üniversite eğitimini bitirerek tamamladı. Şimdi evine çok yakın bir yerde öğretmen. Herkes şimdi destekliyor. Kadınlar örnek alıyor. Ama zamanında yilsaydi şimdi çalışıyor olmazdı. Kocası çalıştıracak bir adam değildi ama öğretmenliğin neyi kötü, okumuş kadın ne diyebilir ki şimdi çalışıp birlikte çocuklarını okutiyorlar. Birbirlerine maddi olarak destek oluyorlar. Sende eşine söyle yarın öbür gün maddi olarak zorlanirsak ben destek olurum de. Korkuyordur eşin. Üni mezunu olursun da gözün açılır, eşini bırakırsın diyeKızlar ilk konu açişimda iki çocuktan sonra üçüncüyü istedigimizi falan yazmıştım buraya kadar herşey yolunda fakat benim sorunum ben evlendigimde üniversiteye gidiyordum birinci sınıfa evlilik nedeniyle bırakmak zorunda kaldım severek evlendik 4 yıl eşimin ailesiyle oturdum daha sonra kendi evimize geçtik ve bu dönemlerde çok büyük sorunlardan geçmeme rağmen sabır gösterdim eşimle bir sorunum olmadığı için hep onun yanında oldum oda beni ezmedi ezdirmedi iki çocuğumuz var üçüncü cocuugu istiyoruz ben yarım bıraktığım eğitimimi acik öğretim fakültesiyle bitirmek istiyorum fakat eşim başta destek olur gibi oldu sonra karar değiştirdi istemediğini söyledi ve maddi olarak hiçbir destek vermeyeceğini söyledi bende bunun benim hakkım olduğunu yapacağımı söyledim ve kaydimi yaptirdim kendi ailemin maddi desteğiyle tabiki şimdi kaydoldugum için sorun yaşıyoruz onun istemediğini yapiyormusum yap bakalım ne olacak vs gibi cümleler kuruyor bende taviz vermiyorum ama çok canım sıkkın siz olsaydınız ne yapardınız kararlı davranirmiydiniz
Tam düşündüğüm gibi. onunla evlendiğinize pişman olduğunuzu düşünüyor bence. Bunun böyle olmadığını, onu çok sevdiğinizi, içinizde bir ukde kaldığını anlatın. Çocuklarınızı yetiştirirken bunun faydası olacağını söyleyin. Ama inatlasmayin. Eşiniz size hep destek olmuş, karşınıza almayın.Okul bittikten sonra çalışmak isteyecegimi düşünüyormuş o yüzden istemiyormuş yani kısaca ayaklarının üzerinde duracak olmam onu korkutuyor