• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

canım ben hemen cvp vermek istiyorum benim de erkek kardeşim var.bir kız beni arasa ve böyle böyle dese tehditvari konussa ve benim hiç bişeyden korkum yok ne olursa deseydi ve baskasından daha önce de cocuk aldırmış oldugunu bilseydim buna aslaaaaa izin vermezdim.öyle bir kız ne bize gelin olarak gelebilir nede benim kardeşimin karısı olabilirdi.kerdeşim evlenicem deseydi bile evlendirmemek için elimden geleni yapardım.canım alışmıs kudurmuştan beter.evlense benim kardeşimi de aldatır Allah bilir baskasından cocuk peydahlar kardeime onu da kakalar.valla sen sen ol bu işin olmaması için cok ugras.evlilik öncesi ilişkiye karşıyım.sonucları ortada.sevmeyerek evlilik filan yapmasın cocugun da hayatını yakmayın.kadının çirkefliğine bak ya.

İlişki tek taraflı bi şey değil,çocukları da leylekler getirmiyor.

Erkeği tamamen aklamak için,hemcinslerinizi yerin dibine sokmuşsunuz.

Tencere kapak olmuş kardeşinle kız.

Olan o masuma olacak...Doğsa da,ölse de...

Konu sahibi açıklamış argo kullanıyormuş kız galiba.
Şöyle birşey olabilir "suratıma bakmaz ve dolasıyısla tüküremez."
Yani tükürmek için bile bakmaz..
Deli oldum kızın dilini çözücem diye :37:

Şair burda bayrağa sesleniyor :37:
Tükürük değersizdir ama bunu bile yapmaz benim için demek istemis galiba.

Olay icinden cikilmaz bi hal almadan kardesinizle konusun.
Eger ortada bi bebek olmasaydi akandeniz'in fikri mantikli gelebilirdi ama bi bebek var.
Bu yuzden ne diyecegimi bilemedim, Allah yardimciniz olsun.

Tek başınıza çözmek yerine ailenize anlatamasanız bile başka birilerinden yardım alın derim.Kardeşinizle konuşun,birlikte karar almalısınız.

Kız çok yetenekliymiş.

Tek gecelik ilişki yaşadağı kardeşini, ne ara punduna getirip senin telefonunu almış takdir etmek gerekiyor.

Hamile kalırsam adam da çocuğu istemezse ben bunun kardeşini ararım düşüncesiyle mi hareket etmiş acaba.

Son düzenleme:
bence öncelikle kardeşinizi arayıp olayı anlatın bide ondan olayları dinleyin sonrasında ortak bir karar alır ailenize anlatırsınız
bide aklıma birşeey takıldı bu kızın doğru söylediği ne malum sonuçta kardeşinizi kandırmış hamile kalmış utanmadan bide başkasındanda çocuk aldırmış maşallahı var ne rahat önüne gelenden hamilemi kalıyır belkide bu bebekte başkasındandır
hamileliktede bebeğin kime ait olduğuna dair test yapılabiliyor kardeşiniz bu testen yaptırtsın bebeği babası olduğundan emin olmadan sakın ailenize bişe demeyin
benimde içime doğdu o bebek başkasından

Son düzenleme:
İlişki tek taraflı bi şey değil,çocukları da leylekler getirmiyor.

Erkeği tamamen aklamak için,hemcinslerinizi yerin dibine sokmuşsunuz.

Tencere kapak olmuş kardeşinle kız.

Olan o masuma olacak...Doğsa da,ölse de...

haklısın canım ilişki tek taraflı değildir tabiki ama burası türkiye kızlar hala anlayamadı mı erkekler sırf tatmin olmak için kulanıyorlar.tabi ki bu belli bir kesimde gecerli.daha gelişmiş ,yaşlar olgunlaşmış kişiler için söylemiyorum ama farkederseniz karşı tarafta konuşan kız hiç de gelişmiş birisine benzemiyor.ha sonradan okudum konu sahibinin kardeşi de cok masum değil ama ben kendi kardeşimi düşünerek yazdım.ayrıca böyle kızları yerin dibine sokmayıp da göğün yükseklerine mi cıkarmam gerekiyordu

haklısın canım ilişki tek taraflı değildir tabiki ama burası türkiye kızlar hala anlayamadı mı erkekler sırf tatmin olmak için kulanıyorlar.tabi ki bu belli bir kesimde gecerli.daha gelişmiş ,yaşlar olgunlaşmış kişiler için söylemiyorum ama farkederseniz karşı tarafta konuşan kız hiç de gelişmiş birisine benzemiyor.ha sonradan okudum konu sahibinin kardeşi de cok masum değil ama ben kendi kardeşimi düşünerek yazdım.ayrıca böyle kızları yerin dibine sokmayıp da göğün yükseklerine mi cıkarmam gerekiyordu

Ben kızı savunmadım.Ama böyle bir şeyi kardeşiniz yapsa,o kız bize gelin gelemez evlendirmezdim demişsiniz.

Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim derler.

Yani insan kafa yapısı kimle uyuşuyorsa onla zaman geçirir.

Demem o ki kendisi de öyle biri ki iyi anlaşıyorlar.

Hala kız gelişmiş birine benzemiyor diyorsunuz.

Erkek çok farklı sanki !

:46:
erkekte hatalı ama kız daha büyük hatalı
yazılanlardan anladığım kadarıyla kızda tek gecelik ilişki yaşayacağını biliyormuş işte bu noktada kızı haksız buluyorum ben
resmen erkeği kandırmış korunuyorum deyip hamlie kalmış gizlice telinden kardeşinin numarasını almış aramış
bilinçli yapılan bir paln olduğu ortada belkide başkasından hamile kaldı bı planı uyguladığı bebeği bu çocuğa afedersiniz ama kakalamaya çalışıyor gibi
düşünsenize bir kerede hamile kalma ihtimali % 16 iken hamile kalıyor
ayrıca çocuk onu kullanmış kandırmış değil ortak olarak tek gecelik bir şey yaşanmış işte ben bu kafadaki kadını yerin yedi kat dibinede sokarım kimse bana kızmasın sitem etmesin :kkk:

Ben kızı savunmadım.Ama böyle bir şeyi kardeşiniz yapsa,o kız bize gelin gelemez evlendirmezdim demişsiniz.

Erkek çok farklı sanki !

TAMAM ÜSTELEMİYORUM DOĞRU DİYORSUN ERKEK COK İYİ OLSA O TİP KIZLARLA NE İŞİ OLSUN ORASI DA VAR AMA aLLAH BAŞA VERMESİN KÖTÜ Bİ DURUM.AMA BENİM KERDEŞİM HERSEYDEN DEĞERLİDİR BEN ONU DÜŞÜNEREK CVP VERDİM DEDİM YA ONUN BAŞINA İŞ GELSE ELİMDEN GELEN HERSEYİ YAPARDIM.(GERCİ BENİM KARDEŞİMDE KİMSENİN NAMUSUNA BAKICAK İNSAN DEĞİL)KONU SAHİBİYLE KARDEŞİ ARASINDAKİ DİYALOĞU BİLEMİYCEM.

Erkek çok farklı sanki !

hakaret ettıgınız kişi, kardeşim oluyor......

tamam yanlış yapmış . ben sızden akıl almak için açtım bu konuyu. SİZ KARDEŞİME HAKARET EDİN DİYE DEĞİL..

SİZDE YARDIMCI OLMA KONUSUNDA ÇOK GELİŞMİŞSİNİZ MAŞALLAH...

tamam üstelemiyorum doğru diyorsun erkek cok iyi olsa o tip kızlarla ne işi olsun orası da var ama allah başa vermesin kötü bi durum.ama benim kerdeşim herseyden değerlidir ben onu düşünerek cvp verdim dedim ya onun başına iş gelse elimden gelen herseyi yapardım.(gerci benim kardeşimde kimsenin namusuna bakıcak insan değil)konu sahibiyle kardeşi arasındaki diyaloğu bilemiycem.

kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz. Ben neyapayım . Sen anlıyorsun ama benı bellı..

çok mu bencil davranıyorum bilemiyorum ama dediğim gibi kardeşimin başına böyle bi iş gelseydi eger kardeşimi kurtarmak için elimden gelenin fazlasını yaprdım.(kardeşim kötü biri olsaydı bile cezasını ceksin diyemezdim çünkü o benim canım) insan hayatında hata yapabilir ve onu ömrü boyunca cekmek zorunda değil.kürtaj da yasaklanmamısken gitsin aldırsın.şimdi tepkiler olcak normalde bende kürtaja karsı bi insanım ama evliliklerde yapılan kürtaja karsıyım bu tarz ilişkilerde insanların hayatını tamamen etkileyecekse makul olabilir çünkü sonucta henüz ona ruh verilmedi.tekrar ediyorum ben kardeşimle böyle bi kızın evliliğine asla müsade etmezdim.

Hakaret etmedim,duymak istemediklerinizi söylediysem ağırınıza gitmiş olabilir.

Bana hakaret edeceğinize iki tarafın da suçlu olduğunu kabul edin öncelikle.

Ve bu konu hakkında tek başınıza bir şey yapamazsınız,ailenizin bilmeye hakkı var.

erkeklerin kadınlar karşısında bazı kez ne kadar aciz kaldığını görüyoruz yapmak istemeseler de bir zaman sonra şeytan dürtüyor bunları ,kadın sanki biraz daha dikkat etmeli gibi geliyor bana erkeklerin karşısında.kardeşiniz de büyük suç var kızı çok üzgünüm ama nasılsa bunun başından bişeyler de geçmiş kızlık kadınlık olgusu yok biraz da ben beraber olayım gönlümü hoş etsin demiş ama kız hin belli hamile kalmış çok çokkk büyük bir sorumluluk bebek.biz bir yıl olacak evleneli malesef ne kadar çok istesek de cesaret edemiyoruz.bu sorumluluk da ne bu kıza ne de kardeşinize verilemez bebeğe çok yazık olur kendiniz halledemezsiniz kardeşinizle konuşun gerekirse annenizle konuşun neticede kum saati misali akıp giden zaman aleyhinize bebek büyüyor sonra aileniz senin yüzünden diyebilir dikkat edin bildiğin zaman söyleseydin aldırıdık bu kızı da almazdık diycekler emin olun bence annenize söyleyin onlar dana mantıklı bir netice bulurlar gibi geliyor kardeşiniz de sütten çıkma ak kaşık değil ama bu kızla evlenirse başına farklı şeyler de gelebilir ,gelmesede nasılsa boşanırlar bu şekilde evlilik yürür mü ?

Kardesiniz cocugun babasi olup olmadigi konusunu arastirsin,eger bebek kendisinin cikarsa care yok,tipis tipis evlenecek o kizla.

Yok artik ya,böyle 5 dakikalik sorumsuz bir sekilde yasanilmis zevkin cilesini ne hakla o masum yavrucaga ödetiyorsunuz?Gündemdeki tartismalarida göz önünde bulundurdugumuzda böyle uc noktalarda yasayan insanlara getirilecek yasaklarin anlamini daha da iyi anliyor insan.Kiz kardesinizi "kapaklamak" icin yalan söylemis,kardesinizde -kusura bakmayin-uckurunun esaretinde olmanin getirdigi bir sersemlikle sorumsuzca davranmis...ve tüm bunlarin faturasi o bebecige kesilecek öylemi?Kardesiniz eger o cocugun alinmasina göz yumarsa bunun cezasini bir ömür boyu cekecektir,emin olun...gerci böyle bir annenin babanin cocugu olma agirligini o bebege yükleme hakkimiz varmi,onuda bilmiyorum ya,neyse.Siz kardesinizi koruyacagim diye bu günaha ortak olmayin.

Hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
Bu olayi tek basiniza halledemezsiniz.
Kardesinizde biraz serseriymis yani, korkmamis kizin evini basmaya.
Kiza diyecek laf bile bulamiyorum zaten.
Ama siz bunu ailenizde birine anlatin derim, bu kiside annen olmali diye
düsünüyorum.

Su vurdumduymaz gencler bebek aldirmayi korunmak olarak görüyor artik.
Allahim du cahil genclere akil fikir ver yarabbim. Amin.

kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz. Ben neyapayım . Sen anlıyorsun ama benı bellı..

Bu durumda duygusallığı bırakmalısınız bence, benimde kardeşim var, çekirge bir sıçrar iki sıçrar, yaptığı hataların bedeli, ahları insandan mutlaka çıkar.

Kadın yerden yere vuruluyor, üstelik sadece anlattığınız kadarını biliyoruz

Kardeşiniz yeri geliyor 4-5 kızı idare ediyor ama bedel ödememeli öyle mi

Allah'ın parmağı yok adamın gözünü oysun derler, hem ben bunun öyle bir gecelik bir ilişki olduğuna falanda inanmadım, kız tek seferde hamile kalacak, sizin numaranızı bulacak, o telefondan ne diye babanızın numarasını almadı ? Neden sizin numaranız ? Bu ilişki bir müddet devam etmiş. Bence kardeşiniz işi çözemedi ve size işittirdi, danışıklı dövüş yani

Kızın ahlakı, kardeşinizin ona uyumu falan şimdi ikinci sırada işler; önce bir test yaptırın ve gerçekten kardeşinizden mi öğrenin. Eğer kardeşinizdense kayırmayın kardeşinizi, masum bir canın günahına ortak olmayın.

Evlilikse evlilik, babalıksa babalık hak olan bu.

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

çocuğu bu sabah aldırmışlar...........

Kardesiniz cocugun babasi olup olmadigi konusunu arastirsin,eger bebek kendisinin cikarsa care yok,tipis tipis evlenecek o kizla.

Yok artik ya,böyle 5 dakikalik sorumsuz bir sekilde yasanilmis zevkin cilesini ne hakla o masum yavrucaga ödetiyorsunuz?Gündemdeki tartismalarida göz önünde bulundurdugumuzda böyle uc noktalarda yasayan insanlara getirilecek yasaklarin anlamini daha da iyi anliyor insan.Kiz kardesinizi "kapaklamak" icin yalan söylemis,kardesinizde -kusura bakmayin-uckurunun esaretinde olmanin getirdigi bir sersemlikle sorumsuzca davranmis...ve tüm bunlarin faturasi o bebecige kesilecek öylemi?Kardesiniz eger o cocugun alinmasina göz yumarsa bunun cezasini bir ömür boyu cekecektir,emin olun...gerci böyle bir annenin babanin cocugu olma agirligini o bebege yükleme hakkimiz varmi,onuda bilmiyorum ya,neyse.Siz kardesinizi koruyacagim diye bu günaha ortak olmayin.

Hayirlisi olsun.

yazdıkklarınızı okuyunca aklıma geldi birden annemin ve babamın evlilik öncesi oynaşları ugruna ve istenmeyek dünyaya gelmek yerine isteyerek bekleyerek beni dünyaya getirmelerini isterdim.o cocuk doğsa ne kadar dogru olur.öyle çirkef anne olcak baba sorumsuz.bilemiyorum en mantıklısı aldırmak bence

dediğiniz gibi kardeşimi aradım. sordum bu ne diye. yaptık bir hata , aldırdık kurtuldum, adak adamıştım dedi. kardeşime inanmadım, kızı da aradım.

çocuğu bu sabah aldırmışlar...........

gözünüz aydın bence bu olaydan sonra aklını basına toplar kardeşiniz.

Back
X